Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Buna Andreea, felicitari si sarcina usoara.

Sincer eu nu stiu de dry test. Dublu test daca iti este bine stiu ca medicii nu ti recomanda si triplu test. Oricum din cate stiu eu, triplu test se recomnada garvidutelor peste 30/32 ani.

mai sunt alti medici care nu fac dublu test si fac numai triplu test! Depinde de fiecare doctor...dublu test se face acum intre 11-13 sapt..acum e mic bebele si stiti si voi ca la masuratori depinde unde pui mousul si de unde masori..acum bebele are 4 -5 cm tot corpul si ca sa nu se complice te pun sa faci triplu test in luna a 5 parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Of, fetelor tare m-am chinuit si azi cu greata si mai ales cu salivatia, zici ca-s fantana arteziana! Parca se agraveaza treaba asta vazand cu ochii, numar zilele pana ies din primul trimestru dar mai e asa de mult...am vreo luna jumate pana ies. Cred ca sunt cea mai tarzie graviduta de aici, voi cam toate aveti sarcinile mai mari, deja scapati de greturi si de starile de epuizare, pe mine abia de-acum ma iau mai rau. As dormi intr-una, n-am chef de nimic, ar trebui sa merg la cumparaturi si nu ma simt in stare. E tare rau asa mai ales ca inainte eram foarte activa si independenta, nu era nevoie sa-mi faca altcineva piata. Toata lumea zice ca stau calma, sa nu ma supar pe treburile astea, e cam imposibil si am asa o stare aiurea ca eu cred ca tot hormonal e. Singurul lucru care m-a facut azi sa ma simt un picut mai bine a fost ca bebe are nevoie de schimbarile astea hormonale care se intampla in corpul meu si ca trebuie sa suport chiar daca mie imi fac rau. Ghinionul meu ca nu suport hormonii astia, dar bebe acum chiar are nevoie de ei sa se dezvolte. Asta e singura alinare.

Multumesc de incurajari si sper sa ma sustineti si de-acum inainte! Vad ca sunt tare smiorcaita de la o vreme...Sper sa ma suportati.

Andreea, 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Buna dimineata, burticute! Vad ca avem cateva burtici "proaspete" printre noi, bine ati venit!
Titi, m-am uitat si eu la rezultatele ecografiei mele, dar nu am niciun indicator MT, doar NT care e translucenta nucala dar nu s-ar potrivi in cazul tau pt ca maximul e de 3, si valoarea pe care ai dat-o tu (1.4) ar fi normala. Oricum, iti doresc sa fie totul ok, bebe sa fie cat se poate de sanatos si sa auzim numai vesti bune de acum inainte.
Elly, tu cum te simti?
Fetelor, starea generala e cam "amarata" - vesti nu tocmai bune, usoare depresii, ingrijorari. E normal sa fim ingrijorate pentru puiutii nostri, e normal ca uneori sa fim EXAGERAT de ingrijorate, e normal sa scriem ce ne preocupa chiar daca e poate un fleac, chiar daca aduce o oarecare nota de tristete forumului, nu e nimic rau in asta - noi suntem aici sa povestim, sa ne ajutam - cu o vorba, cu un sfat, cu o incurajare, cu un gand bun. Incercati sa fiti optimiste, oricat ar fi de greu in unele situatii, se spune ca daca gandesti pozitiv 90 % din "treaba" e deja rezolvata! Eu de felul meu sunt o pesimista incurabila, dar ma tratez!

Pupici la burtici!

Corina, mami de Bubulina 10 luni si acum 6+ (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Salutare, mamici, ma alatur si eu (din nou) la burticute. Am un baiat de 9 ani si doar ce am facut testul si au aparut cele 2 liniute. Dupa desprecopii, DPNul ar fi pe 29 Iunie 2012.

La medic am programare vineri dupa amiaza, si parca sunt incepatoare, am emotii si nu mai imi amintesc nimic de la prima sarcina.

Ce stiu este ca trebuie sa fiu optimista si sa ma gandesc ca totul o sa fie bine pana la capat. Si la fel va urez si va doresc si voua!

Cris si Alexutzu

"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Wow! Au aparut si burticute cu DPN dupa mine! De cand astept momentul asta! Ma tot gandeam ca n-are cum sa fiu eu tot ultima si sa nu mai apara 2 liniute. Bun venit!

Andreea, 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

AEVER- inteleg perfect prin ce treci ca si eu am avut parte de starile astea in ambele sarcini. La prima, am avut greuri pina prin saptamina 16, cind am inceput sa simt copilul in burta ca misca atunci am scapat si eu de greturi, acum la a doua sunt in 13 saptamini si tot mai am senzatia de greata.
Desi prea multe solutii nu sunt contra lor, tot ce-ti pot spune e ca te vei obisnui cu ele.:) Iar spre 12 saptamini incep sa se amelioreze daca nu sa dispara complet, depinde de fiecare organism in parte.
Daca ai cum, cel mai bine e sa te odihnesti cit poti de mult si sa nu te panichezi, caci vor trece cu siguranta chiar daca ai impresia ca nu mai vezi luminita de la capatul tunelului.:)
Numai bine,

Clara, Bryce si bebe 2 - 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Bun venit noilor burtici! Sa va simtiti excelent aici!
Aever, te inteleg 100%, pe-acolo sunt si eu cu greata, ameteala, somnolenta. Eu nu sunt panicoasa deloc, sunt relaxata si parca nu prea acord timp si atentie sarcinii. De exemplu azi am plecat la ora 7 la munca si m-am intors acum jumatate de ora, la ora 19. Am avut si o intalnire la judecatorie cu mai-marii, am dat in judecata politia pentru o nedreptate in trafic. Actiune, nu gluma. Cand sunt la munca reusesc sa ignor ameteala si greata, doar ca pe la pranz ma apuca o molesealaaaa. Cred ca imi scade mult tensiunea, la dr de familie o aveam 90/60 mmHg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Titi, roaga-te lui Dumnezeu sa fie totul bine si lasa ingrijorarea. Incearca sa fii senina, incurajeaza-te, imbarbateaza-te. Daca e chestiune de milimetri, iti dai seama cat de fina trebuie sa fie masurarea parametrilor. Daca ai incredere in medic, iar el ti-a spus ca nu e un lucru care sa te ingrijoreze mult, ia aminte si asculta-l, nu te ingrijora. Hai, capul sus, va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna seara burtici..
Ma bucur mult sa vad ca ni s-au alaturat burtici noi si le urez bun venit si sarcina usoara..
Imi pare rau de cele care ati primit vesti proaste dar eu zic sa nu va ingrijorati ca pana la urma testele astea sunt niste statistici, aveti incredere si va fi totul bine..stiu ca nu e usor dar trebuie sa gandim pozitiv..
azi am recoltat si noi sange pt analize..
o seara buna fara greturi

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Ce de gravidute nou venite! Sarcina usoara fetelor!
Fetelor, uneori am impresia a ne vaitam prea mult...sunt momente frumoase din viata noastra si ar trebui sa ne bucuram.
Nu mi-a zis nimeni de unde imi iau si eu hainute...

pozeBianca

Mergi la inceput