vreau sa-mi schimb numele de utilizator
As vrea sa-mi schimb numele de utilizator,sa deschid alt cont de utilizator,cum pot sa fac treaba asta,e urgent,multumesc frumos,nu as vrea sa dau prea multe explicatii de ce,doar sa ma ajutati.Multumesc frumos.Astept raspuns.
Raspunsuri
Anda08 spune:
trimite-ti un mail cu ajutorul urmatorului formular si veti primi un raspuns cu siguranta http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2226
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
clarmai spune:
Anda te rog ajuta-ma ,am trimis mail unde mi-ai aratat tu si mi-au trimis mesaj inapoi,sa spun care este numele meu de utilizator si motivul pt care vreau sa-mi inchida contul.Nu stiu regulile foarte bine,de ce este atat de greu sa-ti inchizi un cont?
Eu pot sa nu mai scriu deloc la acest forum dar as vrea sa o fac in continuare dar sub alt nume de utilizator.De ce e atat de greu si trebuie sa dau explicatii daca nu vreau.Nu vreau decat sa-mi schimb numele de utilizator si voi ramane in continuare in comunitate.Multumesc frumos te rog lamureste-ma.
marius spune:
Nu se fac schimbari de nume de utilizator decat in cazuri bine motivate. In cazul in care doresti schimbarea este firesc sa se solicite motivarea si daca aceasta este obiectiva se face schimbarea.
Aceasta este procedura. Daca nu motivezi sunt rezervat ca se va face vreun demers.
In egala masura solicitarea pentru un cont nou pe langa cel vechi nu este aprobata.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
clarmai spune:
Am inteles am trimis mail cu motivul pt care doresc sa se faca acest lucru,sper sa se rezolve,nu as vrea sa fiu nevoita sa renuntz la acest forum mi-a fost de mare ajutor.
Problema e simpla,cineva m-a recunoscut dupa poza,o ruda si mi-a citit postarile,acum am aflat,pt ca m-a sunat si mi-a comunicat ceva ce am scris la sectia,in unul sau doi mergem mai departe,este din vina mea stiu,trebuia sa folosesc o alta poza,nu as vrea ca viatza mea personala sa fie stiuta de rude si prieteni apropiati,sper ca ma intelegeti,nu am nimic de ascuns,dar daca vroiam sa fac unele chestii personale cunoscute la rude ,o faceam fara sa citeasca dupa forum.Nu ma ascund nu am mintit cu nimic repet,dar daca pe viitor voi mai scrie ceva intim,persoana va stii ca eu sunt si fara sa vada poza,dupa nume.Deci sper sa ma intelegeti si astept opinie.Multumesc.
marius spune:
Inteleg - ai un mesaj privat. Acest topic va fi inchis. Continuam prin PM.
Multumesc.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa