Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sophia, casa de piatra!
Alina, casa de piatra si surorii tale!
Aerlilian, petrecere frumoasa si sa va traiasca finii!
Imi plac enorm si Sebastian si Sara Antonia! Numai noi nu reusim sa ne hotaram la al 2-lea prenume.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 27+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am reusit sa descarc doar cateva poze facute cu aparatul nostru, incepand de aici

Alina 27+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Multumesc tuturor pt urari!!!

Alina 27+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

Alina..ce mamica frumoasa!!!si ce burtica frumoasa ai...si fetitza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

pe sotul meu il cheama Sebastian.

Alina...ce frumoasa e printesa ta!Si tati ce moaca de italian are!.Iar tu....o burtica maricica..cam cat a mea

24+cuMikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

va invit la o gutuie fetelor...tare bune mai sunt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

alina tare dulcica si zambareata e Sara si tu esti o mamica f frumoasa
mady si eu mananc gutui cu apa multa sa alunece ca altfel sunt inecacioase rau

de baietel mare si 28+ cu zburdalnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Buna dimineata tuturor!
Matza, sa stii ca mie nu-mi lipseste telemeaua aia de care pomenesti tu din frigider. multa lume se sperie cand le zic ca o mananc acum in sarcina, ca e facuta din lapte nepasteurizat, ca eu o iau direct de la tarani, dar mie imi cade atat de bine si ma bucur ca mai exista ceva fara E-uri si conservanti pe lumea asta!
Mihaela, sper ca ti-au iesit bine biscuitii. la mine au avut succes la toata lumea care i-a gustat. si eu ador mirosul de sarbatoare care iese din cuptor!
Dr_Anca, asa e cu morfologia de trim 2. si eu am stat cu sufletul la gura pana in sapt 24 pt ca aveam exces de lichid si dr mi-a zis ca daca descopera ceva putem face avort. norocul nostru ca nu a fost cazul.
Bianca, ecler... yummy
Alina, esti o mamica tare frumoasa iar Sara e o adevarata printesica!

eu acum imi bat capul cu ziua sotului meu care va fi weekendul viitor, iar eu nu mai sunt in stare ca in fiecare an sa fac fata la 2 petreceri consecutive, ca noi facem intr-o zi cu prietenii, iar in alta cu parintii si nasii. pana acum stateam in bucatarie 2 zile sa pregatesc felurite mancaruri, acum nu mai pot nici eu chiar asa si nu ma mai lasa nici sotul...
dar ma gandesc sa-mi fac viata mai usoara si sa pregatesc pt prieteni doar niste gustari reci, la care nu voi munci prea mult iar cu astia mai de alta varsta poate mergem la un restaurant. trebuie sa-mi fac o idee cam la ce suma am iesi cu iesirea la restaurant, ca unii din pacate beau peste masura............

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'Neatza!

Poftiti la un bol de lapte cu gris

Sa aveti o duminica frumoasa!

24+cuMikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Fetelor multumesc mult pentru raspunsuri!danezza, da as vrea sa imi fac programare in alta parte. Din pacate, dupa experienta nefericita cand un nene de la Sanador s-a apucat sa-mi masoare de capul lui IR-urile la 9 saptamani si sa ma sperie ca sunt varza, nu am mai avut curaj sa ma duc la alt doctor in paralel cu al meu. Stiu ca tu ai incredere in medicul tau, din cate am inteles e la curent cu subiectul trombofilie/Clexane... Daca poti sa-mi spui cum imi pot face o programare la dansul... . Si daca intre timp se hotaraste si d-na dr. sa ma programeze si mi-o fi rusine sa-i spun ca am capiat asteptand, merg si la ea - decat sa o supar... Multumesc mult! MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput