Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(26)
Raspunsuri - Pagina 3
georgia_c spune:
ce fac zanicutele ?
mei fetele asta cu numele (la fetite) e o cestie amestecata , adicatelea, poate merge tais cu numele noastre de familie, dar cand se marita printesita ce se face daca da peste dl pupza (l-am ales ca l-ati dat voi ca exemplu) -iubire mare , dragoste nebuna-cum sa nu-l ia doar ca nu se potrivesc numele intre ele ..
despre corectiile gramaticale ..hmm..eu scriu multe cuvinte aiurea , intentionat , asa ca nu fac corectii , dar si daca mi le face cineva , zau ca nu prea ma interes ..asta pt ca , forma asta de comunicare(adica in spatele tastelor) e f diferita de viata reala
aaa..lady , uitasem sa zic ca pe mine m-a lovit invidia , de cand am citit ca ti-ai scos verigheta de pe deget..a mea iese doar cu sapun
anca, io sunt perfect de acord cu kg in plus , ca se dau jos greu, insa la mine de ex bb e mai miculuta , si mereu ma gandeam oare nu e din cauza ca nu ma alimentez cum trebuie ?.. desi mananc dublu decat mancam inainte (nu mai zic cata apa beau , de la cana mea traditionala dintr-o sapt intreaga)
sa nu dati cu rosii , dar cand trebuie sa se intoarca bb ( in ce sapt) (banuiesc ca vorbim de pozitionarea cu capsorul inainte ..sau gresesc ?)
io de-abia astept sa ajung luni la eco , sa vad ce face piscotica
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
annesi spune:
si eu vreau parola de la contul comun, va roooooog!
data trecuta cand am cerut-o si s-a oferit Alina sa mi-o trimita, nu aveam activata optiunea de primire a mesajelor. acum am activat-o.
mii si milioane de multumiri!!!
si eu astept eco de saptamana viitoare sa vedem cat a mai crescut praslea, ca de la ultima eco a crescut si burtica foarte mult si sunt curioasa cum stau si cu excesul de lichid
vai fetelor, ieri am facut o portie de biscuiti cu fulgi de ovaz, ceva de speriat. sunt destul de dietetici si digestivi din cauza ovazului. plus ca le-am dat gust de Craciun cu putina scortisoara . Daca va tenteaza, va scriu reteta. e foarte rapid de facut.
Ingrediente:
- 200 g unt sau margarina
- 150 g zahar (daca va place mai dulce, puneti 200g)
- 1 ou
- 1 plic zahar vanilat
- 100 g faina
- 250 g fulgi de ovaz
- 1 praf de copt
se amesteca untul cu zaharul si zaharul pudra, se adauga oul si apoi treptat faina si fulgii de ovaz. praful de copt se stinge cu zeama de lamaie. dupa preferinte, daca vreti sa-i dati o aroma puteti adauga scortisoara, coaja rasa de portocala, stafide sau chiar fulgi de cioco. dupa preferinte si imaginatie. se formeaza bilute mici care se preseaza in palma si se pun la cuptor pe o foaie de copt. atentie, sa lasati un spatiu destul de generos intre biscuiti la copt. la cuptor trebuie sa stea 10-15 min.
spor la copt si la papat
Anne 27+ de
anangel_lexi spune:
Annesi, eu nici acum nu vad activata la tine optiunea PM, daca ar fi activata ar trebui sa apara un buton rosu in bara de deasupra mesajelor tale, ori eu nu vad butonul rosu.
Multumim pentru reteta, suna delicios. Eu acum am in plan o prajitura cu visine, preferata mea. A adus o colega la birou si mi-a deschis apetitul.
Sunt suparata ca am dat comanda zilele trecute de patut, leagan si babyphone si azi am primit mail ca leaganul nu mai e pe stoc. Cand m-am uitat pe site-ul lor nu scria nimic, cum ca nu ar mai fi, ba chiar apare la un pret mai mic decat il comandasem eu. Mi se pare foarte aiurea.
Patutul a venit ieri, pare tare dragut si miroase super (eu sunt innebunita dupa mirosul de mobila noua), acum astept cu interes babyphone-ul, sa vedem ce e de capul lui...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 27+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
olishka spune:
Salutare!!!
Mady multumesc pentru link.
My Lady am citit si eu povestea nasterii tale. Bina ca s-a terminat cu bine, dar traume tot raman Tin pumnii si ma rog sa ai o nastere usoara si rapida Si mi-a placut tare mult si ce ai scris legat de relatia dintre noi pe viitor si de bulgarasi. Foarte adevarat
Lexi ce frumos ca ti-au sosit lucrusoarele pentru bebe Mai ai timp sa achizitionezi si balansoarul.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...
Sa aveti o zi frumoasa
Olga, mamica lui David iepurasul si 22+
annesi spune:
Da, Lexi, ai dreptate, la tine vad in bara un buton rosu cu PM care la mine lipseste. mai intru inca o data in profil sa incerc sa modific.
Anne 27+ de
Ela82 spune:
Buna fetelor!
Scuzati ca dau buzna , sunt de la odiseea vecina.
Pentru cele interesate sa semneze contract cu Cord Blood Center pentru celule stem, saptamana viitoare inca mai e valabila promotia aceea cu reducerea de 200 Ron daca sunteti recomandate sau daca recomandati voi pe cineva.
Eu am semnat astazi contractul, daca sunteti interesate, imi puteti trimite pm si va trimit talonul de recomandare.
Sa aveti sarcini usoare si la termen!
Cu ajutorul lui DD sunt 32+ cu
ela's baby
annesi spune:
fetelor, sunt foarte incantata ca am putut sa intru in sfarsit pe contul comun sa vad si eu carticelele.
multumesc foarte mult My Lady pt detalii si scuze de raspunsul intarziat! nu am vazut ca am mesaje noi, ca nu sunt obisnuita cu ele . pana la urma s-a activat optiunea de prima data cand am incercat, nu stiu de ce unele nu vedeti butonul rosu :(
promit sa scanez si eu o carticica.
Anne 27+ de
annesi spune:
Ela, imi pare rau dar sotul meu si cu mine am hotarat sa nu recoltam celulele stem. dar sigur vei gasi pe cineva.
iti doresc o sarcina usoara! am vazut ca esti in saptamana 32 mai ai putin!
Anne 27+ de
biancabia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ica7 buna dimineata, multumim lady pt capitol nou. hmmm...nu stiam ca aveam un "pruteanu" printre noi. credeam ca suntem aici ca sa dam/primim/impartasim informatii/sfaturi ca de la suflet la suflet nu sa ne urmarim gresilile gramaticale/ de exprimare/ de redactare. e adevarat ca nu e f placut sa le vezi, dar cred ca cu putina bunavointa poti trece peste ele si poti da un sfat atunci cand cineva ti-l cere, analizand contextul nu detaliile. ma scuzati, nu m-am putut abtine. 25+ |
subscriu!
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 22+