Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(26)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
lalitzuza spune:
Buna dimineata burticutelor, sa avem o saptamana frumoasa , linistita si cu vesti bune de la toate.
Succes fetelor care au intalnire cu bebelusii saptamana asta .
Eu am fost tare matinala ... de pe la 4 dim am tot butonat telecomada ... ca nu am mai adormit ... cred ca bebe ma pregateste ptr ce o sa urmeze
...pe la 7 imi cadeau ochii in gura .... in fine ,,, asta o fi din fisa postului de gravidutza si eu nu stiu
Va pupacesc pe toate si sa auzim numai de bine 26 + de
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Matzaila_81/Matzaila_81.jpg)
Matzaila_81 spune:
Lady, mi-s prezenta aici cu chiu cu vai
Eu cunosc doua Ani, ma rog, am cunoscut pentru ca una dintre ele s-a dus acum 7 ani, era mama unui prieten drag. Asa sunt trecute ambele pe cetificatul de nastere. Oricum, mama prietenului meu mi-a ramas in suflet pentru ca era o femeie calma, linistita in aparenta dar foarte puternica si care facea o gramada de sotii. Stiu ca ne-am prins ca ea scria scrisorile de dragoste ale baiatului mai mic si luata la intrebari de catre noi a recunoscut ca "asta scrie cu picioarele, nu ar iesi nimeni cu el daca ni i le-as scrie eu"
Mi-a ramas in minte si in suflet.
Ani numarul doi e cu doi ani mai mare ca mine. Tot asa, o femeie foarte calda, plina de energie, fire deosebita.
Asa incat pot spune ca pe langa ca Ani e nume frumos, daca e adevarat si numele influenteaza cat de cat destinul atunci poti sa o botezi pe pitica ta linistita asa, va fi o femeie extraordinara.+25
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Matzaila_81/Matzaila_81.jpg)
Matzaila_81 spune:
Alina, esti criminala cu toate retetele tale
Reteta pentru energie si combatutul lenii nu ai? Trebuie sa fac curat in casa, sa-mi ajut sotul cu ceva iar eu nici nu am dormit, nici nu m-am odihnit, nici nu m-am uitat la televizor si nici nu am chef sa fac ceva. Cum o scot la capat? A?+25
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/annesi/annesi.jpg)
annesi spune:
Matza, pe mine in cazurile astea ma ajuta sau o muzica faina pe care sa incep sa tzopai, sau un suc proaspat de fructe si/sau legume care sa-mi dea energia necesara. stiu ca nici vremea nu ajuta, dar gandeste-te ca cu cat incepi mai repede treaba, cu atat termini mai repede si te poti odihni
Anne 27+ de
annesi spune:
Si noi mergem vineri la eco sa-l vedem pe Sebastian cel voinic :)
Succes la "intalniri" pt toata lumea care merge la eco saptamana asta
Anne 27+ de
aerlilian spune:
Lady, daca m-ai "citat" printre petrecarete, iaca-ta-ma, sunt aici!Dar tot umflata la picioare, parca si la maini, ca de-abia imi mai pot scoate verigheta...E adevarat, nu mai sunt la fel de umflata ca aseara, dar tot nu reusesc sa incalt mai nimic...Probabil ca repaosul la pat si odihna sunt rezolvarea...Sunt acasa, singurica, asa ca sunt cu voi toata ziulica!!!
annesi spune:
Aerlilian, nici mie nu mi se dezumfla peste noapte de tot picioarele. seara cand ma pun in pat am butuci in loc de glezne dar pana dimineata tot nu-si revin complet. poate te ajuta un masaj usor cu o crema mentolata racoritoare, eu am un gel de la LifeCare cu gheara dragului si e bun pt inflamatii si edeme.
Anne 27+ de
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iaura21/iaura21.jpg)
iaura21 spune:
sophia ,casa de piatra ,fericire si bebe sanatos si frumos sa aveti...asteptam impresii si poze
mie imi plac numele elese de voi,sara, antonia,sebastian chiar,de ani ,nush ce sa zic ,dar important e sa placa parintilor...dar parca nu se leaga cu mikaela si cristine,dar stiu ce tu lady esti dintr-o bucata si nu te intereseaza asta ,asa ca 'go for it'
alina ,sunteti doua dragute ,tu si fetita ,ati aratat foarte fain la cununie
ileana, foarte bine ai aratat nasica, daca spunem ca nu se vad kg. sa nu zici ca vrem sa te periem ci chiar asa este
eu m-am analizat azi dimineata in oglinda si la fund si la picioare cel putin ,nu se vad cele 10 kg.( hai un kil treaca de la mine ) acumulate pana acum,deci nu mai am niciun stres cu kilele...atat ca pe langa voi,mie parca mi-a ramas burtica in urma,parca o vad mai mica desi in poze pare mare
,dar nici asta nu ma ingrijoreaza ca bebelina e tot o activitate toata ziua deci tre' ca creasca ea acolo,asta daca nu face cumva gimnastica de intretinere
eu we asta am avut musafiri si am gatit cam mult ...am facut papanasi si iahnie de fasole cu ciolan afumat(am voie de-asta?) ,dar nu ma plang ,sunt ok ,atat ca ne-am si plimbat mult si mi s-au umflat gleznele dar isi revin ele ca o las mai moale sapt. asta
minunea mea 29+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
aerlilian spune:
Annesi, folosesc deja Ruscoven, tot de plante, tot mentolat...De obicei ma ajuta, acum insa...mi-am obosit eu picioarele foarte tare cu tocurile si dansul...Si cred ca retin si apa foarte multa.Am aproape 2 kg in plus de vineri pana astazi si ma gandesc ca nu aveau cum sa fie doar de la mancare, pentru ca am si topait cat am putut, iar cu mancarea chiar nu am exagerat pentru ca nu am prea avut cand si am fost si tare emotionata...Asadar, cu retentia de apa ce facem?
Iaura, esti atat de draguta cu aprecierile tale, incat m-ai facut sa ma duc iar la oglinda si imaginea a fost la fel de rea...Crede-ma ca nu ma rasfat, m-am ingrasat foarte tare...Sper sa mai pot da jos dupa nastere, pentru ca nu ma suport asa!
Al meu sot m-a facut sa plang aseara...L-am intrebat daca nu-i creez repulsie la cum arat si mi-a spus ca sunt mai frumoasa ca niciodata si ma iubeste mult...
annesi spune:
pai... retentia de apa e normala in sarcina. tot ce putem face e sa scadem consumul de sare si cate un pic de miscare. statul pe scaun, ce fac eu acum e destul de daunator.
Anne 27+ de