Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
acolo unde a scris ea, sub text este un onultz care face poze
da click pe el
Ileana, frumoase poze si tu arati f bine, felcitari!

Ileana...dar unde sunt pozele?..ca pe contul comun nu am vazut nimic, decat cele trei-patru poze de la botezul de anul trecut!

24+cuMikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

in 24+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

vazut!

24+cuMikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Aniela va place?

24+
Citat:

Mergi la inceput

Dar Amy?

Cum suna:Amy Mikaela Christine?

Fiti sincere!

24+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

noi am fost plecati in weekend-ul asta, dar tot v-am citit in fiecare seara inainte de culcare, doar ca nu mai avem energie sa va si raspund.
alina ai o dulceata de fata si tu ai aratat f bine. se vede ca a fost o petrecere pe cinste.
aerilian ai fot o nasa foarte eleganta, iar rochita ta a fost tare interesanta. arati f bine!
spnuea cineva de numele iris pentru fata...imi place foarte mult.
lady, tu de ce mai cauti nume? nu te-ai hotarat? mie imi plac cele din semnatura.

25+

Mergi la inceput

m-am razgandit:Ani Mikaela Christine gata!!!

24+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Multumim de vizionare

Ileana Ai fost a nasa adevarata! Frumoasa, cu atitudine. Mie imi place foarte mult cum arati, chiar nu se vede ca te-ai ingrasat, ai fost eleganta si in pantaloni, si in rochie. Dar cum ai rezistat in biserica, la slujba? Eu nu pot sa stau in picioare nemiscata mai mult de maaaaaxim 5 min

Lady, voi cum vreti sa o strigati? Ca asta e cel mai important. Nu ma omor dupa Ani, mai ales in combinatie cu celelalte 2 nume. mai bine Anne

Alina 27+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

O prietena de la odiseea vecina, de sept-oct a nascut o fetitza sanatoasa, dupa 24 ore de travaliu. Si a reusit sa nasca normal, dupa o cezariana facuta acum 3 ani jumate.
Abia astept sa imi dea detalii..
Oricum, imi da curaj. Dar a avut si un copil nu foarte mare, adik 3250 g, pe cand la mine cred ca va fi mai mare...

Mergi la inceput

mady, grisul cu lapte se face foarte usor. Se pune laptele la fiert si in momentul in care incepe sa fiarba se toarna treptat grisul, amestecand bine sa nu se faca cocoloase. Exact ca la mamliga. Eu la fel fac si consistenta. Imi place ca a doua zi sa fie asa, tare, ca o budinca. Il lasi sa fiarba max 10 minute, timp in care tot amesteci sa nu se lipeasca si adaugi putina esenta de vanilie si zahar dupa gust. Uneori mai pun coaja de lamaie si portocala si ii da asa o aroma placuta.
Dupa ce e gata il torni imediat in castronele si il mananci cald sau rece cu dulceata/scortisoara sau asa, simplu.

Mergi la inceput

Eu acum am scos ceva buuuun din cuptor. Nu m-am putut abtine si am facut o prajitura cu visine
Maine nu stiu ce sa gatesc...

Mergi la inceput