Brumarei nov.dec'11 (81) Bravo ooka! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Nu as vrea, dar presupun ca voi ajunge la cezariana ca o tot tzine mortis doctorita mea ca e mai bine. O sa mai discut cu ea maine.

Emma 33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

cristina ce baiat atent ai foarte frumos din partea lui..ca na..trebuie sa te simti speciala

aris si mie mi-a zis o prietena de pasta de dinti cu recomandarea sa nu o folosesti prea mult (cam 2 saptamani) ca e mai mult pentru tratament..si folosita mereu se depune tartru mai repede
eu nu am incercat-o

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cristina, la multi ani fata frumoasa!

Mey nu am vrut sa va sperii cu programul ala:)), e pentru persoane cu conditie fizica bunicica (ceea ce nu mai e cazul de fata dupa 9 luni de sarcina si 18 kile plus:D). eu am inceput treptat cu jogging (cam 2-3-4 km) si apoi cu programul asta care se face acasa (am cumparat DVD-urile), prima sedinta am abandonat-o dupa 20 de minute, dar treptat cam intr-o saptamana ajungi sa rezisti (alterneaza perioade intense cu perioade de relaxare). Pentru mine e solutia ideala pt ca nu trebuie sa plec de acasa si de obicei faceam dupa ce adormea copilul seara.

M-am apucat si eu in sfarsit sa spal hainele lui bebe si chestiile pt basinet. Azi merg mai tarziu la servici, am luat dimineata libera.

Mie nu-mi pare rau ca se termina sarcina, daca as fi zis ca e ultima sarcina atunci da, poate as fi avut regrete, dar stiind ca vrem mai multi copii, sunt f nerabdatoare sa tin copila in brate, mai ales ca pe ultima parte a sarcinii eu devin paranoica....si nu e bine. Daca ar fi dupa mine si mi-as permite financiar cred ca 4 copii ar fi ideal, dar asa cred ca ne oprim la 3.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

de ooka sau uratica mai stie cineva ceva?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

I-am trimis mesaj Ookai dar nu a raspuns. Probabil sunt ocupate fetele sa se cunoasca mai bine

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cristina, uite aici kodritul http://www.bucataras.ro/retete/tort-kodrit-kadir-1240.html

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cred ca ce spui tu acolo sunt chiftele in sos bechamel nu in maioneza. ia cauta asa pe net si vezi daca seamana cu ce iti aduci tu aminte

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

deea - esti la munca cumva, de plangi asa cu foc dupa patul ala? Daca esti acasa, ce te retine?

daniela - si nu poti sa o intrebi pe nana ta cum sunt chiftelele alea? Sau pe cineva din familie care stie ce ai mancat?

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

am intrebat-o pe nana, mai de mult, a zis ca o sa caute reteta si mi-o trimite pe mail...am mai vb o data si am rugat din nou, dar tot pauza...
iar mama nu mai tine minte ce si cum... am innebunit-o si pe ea cu chiftele astea...

31+ Razvan-Teodor

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

cristina, uite aici kodritul http://www.bucataras.ro/retete/tort-kodrit-kadir-1240.html

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

m-a mancat undeva sa intreb
multumesc nu pare f complicat

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

luny imi ploua in gura de la minunatia aia
de ce nu iti faci un blog?..ca sigur te vizitam zilnic

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

am zis bine atunci, ca-i periculoasa cu link-urile ei . Eu nu l-am deschis, sac!!

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput