Dragostina ... inteleg ca tu L-AI LOVIT peste fata.
Inteleg ca ce face el este f naspa dar se pare ca tu nu incerci sa contracarezi iesirile lui printr-un alt fel de atitudine sau macar prin a nu-l provoca.
Am impresia ca orice discutie intre voi este un meci de acuze de ambele parti si probabil ca discutiile in care unul incearca sa vada ce are celalalt de spus sunt rare ... In stilul asta ... chiar nu mai are importanta cine este de vina. Sau cine are dreptate.
Era o vorba "Daca ai ocazia sa alegi intre a avea dreptate si a fi bun, alege sa fii bun ...". Eu una am invatat ca a avea dreptate este ... I-RE-LE-VANT, inutil samd. Nu te incalzeste cu nimic.
Iarta-ma daca gresesc.
Da, i-am dat o palma peste gura ca m-a injurat de mama. Probabil nu e nimic nou pt altii, dar eu nu suport peste celelalte jigniri s-o mai injure si pe mama. Asta pe langa agresiune lui verbala zilnica cu care este obisnuit sa trateze pe toata lumea, nu numai pe mine. De aceea am spus, cred ca a fost prins de vreo boala de nervi...nu era asa. Cand mai are cate un moment de liniste imi spune ca nu stie ce s-ar face fara mine....dar ce folos?! Un moment de luciditate nu poate sterge restul amarului pe care-l simt. Nu stiu daca rezist eu cu nervii pana ii trece lui nebuneala, daca ii mai trece.