Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Mada, stiu cum e sa pierzi papuci, si sotul i-a pierdut un papucel din prima pereche pe care a avut-o. Si am vrut sa-i pastrez amintire, mai am doar unul. S-a intors imediat ca si-a dat seama repede dar nu l-a mai gasit.
Am pierdut la greu suzete, nu mai stiu daca cinci sau patru toate de la Avent, deci nu foarte ieftine. Una in Salzburg, sa ne vezi uitandu-ne la poze ca sa vedem exact in ce moment o avea si unde nu mai era in gura, reconstituind traseul dar suzeta nicaieri. Una in mall, mi-am dat seama repede dar nu mai era, una ieri in parc, a dezlegat-o si atat i-a fost.....chiar nu stiu cum de nu le mai gasesc, doar nu le ia cineva sa le dea copilului lui, eu chiar sa gasesc o suta nu le-as lua, doar nu o sa-i dau copilului meu o suzeta gasita! Sau cei care au gasit papucul de ce l-au luat, ce pot sa faca ei cu un singur papuc?!
Cel mai rau imi pare insa de o carticica din aia care se leaga la carucior, cu oglinda, chitaitoare, colorata frumos si fosnaitoare, noua, macar aia inteleg ca a luat-o cine a gasit-o, era chiar frumoasa.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Descarcasi si eu pozele. Pun si eu aici sa va aruncati un ochi, daca aveti chef. Nu le-am pus ca sa ma laud, ci ca sa ma criticati. Sunt primele mele poze pe manual (unele sunt tot pe auto).

Toamna

Noapte buna!

Mergi la inceput

Mirela frumosi rau motanii, dar nu pot sa spun decat "AS USUAL"!!!

Tunde mami, tu esti speciala rau. Iti zic cu toata sinceritatea ca nu am mai cunoscut om asa altruist ca tine.

Si ca tot vorbeam de mamici carora le simtim lipsa (Gabiv si Laura) mie mi-e tare dor si de SHERBY!!!!!!

ROXX ce faaaaci?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Gata! Azi reapar pe ecrane si dau de baut!

N-am avut motiv serios de disparitie, doar fugareala de fiecare zi!

Lori, prin cate ati trecut si treceti! si va trimit multe ganduri bune sa va treaca raceala!

Ganduri bune si pentru Marius al lui Fragrant! Ce vesti ai mami de Sophic? Tot pentru mami Fragrant un mare multumesc pentru informatiile foarte utile pe care ni le dai!

Tunde, mami frumoasa si energica! Vreau si eu alifii de alea sa ma fac tanara si frumoasa, dar acum sunt intr-o groapa de bani, singura nebunie pe care mi-o permit fiind mei taiul (apropo, sta Fifi in el?). Mai trimiti minunatii si luna viitoare?

Revenind la baut, am vrut sa dau eu acum ceva vreme cand a fost ziua mea (si a dragalasului de Hugh Jackman ), dar mi-a disparut mesajul si in semn de protest n-am mai scris. Totusi azi revin la ganduri mai bune pentru ca Sara face 9 luni si va fac cinste cu tort de bezea si un paharel de Cointreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

mirela - eu tot supa crema de linte i-am dat; reteta asemanatoare cu cea a lui doloress, minus spanacul; data viitoare am sa incerc si cu spanac.

si i-am mai dat mancarica de pui cu linte.

andutza, mama -i feel for you; si cred ca toate o sa trecem prin stari din astea cand ne dam puii la gradi, indiferent de varsta.

doloress - vorbeam azi cu marius de planurile de weekend, la care el "si cu spaniolii la ce ora ne intalnim?"; cred ca mentionasem nickul tau, si el repede a concluzionat ca sunteti spanioli:) acum ma intreb pe ce forumuri crede soata-mi ca bantui.

si mie mi s-au mai scufundat din corabii azi; am un prieten bun din copilarie aici; de fapt nu chiar aici, ca ei sunt in toronto. si a primit ieri telefon din tara, sa se duca acasa, ca tatal lui nu e bine deloc; are un cancer pulmonar in faza avansata....
si-mi amintesc ca un apel asemanator am primit si noi pe 20 aug 2008, despre mama lui marius...

si nu-mi aduc aminte multe lucruri despre tatal prietenului asta, desi am fost si vecini de blocuri intr-o vreme.
ce-mi amintesc, insa, e ca atunci cand mergeam la ei in vizita, ne aducea de la cofetarie niste prajituri cu glazura, cred ca amandine se numeau; si ne servea, pe post de suc, cu vitamine efervescente dizolvate in apa. mi se parea f faina combinatia asta de vitamine cu amandine.
si-mi mai aduc aminte cum, o data, isi astepta sotia din nu stiu ce calatorie, cu un buchet mare de trandafiri intr-o vaza din living.

si in mintea mea de copil de 9-10 ani, asta a devenit atunci etalonul de sot bun - daca te asteapta acasa cu flori. si ma gandeam ca in familia noastra nu erau prea multi soti buni...

si mi-e greu acum sa cred ca omul asta solid, cu vorba rara si apasata, e acum pe duca, si ca poate nu o sa apuce sa-si vada nepoata care urmeaza sa se nasca in 3-4 saptamani....

Mergi la inceput

chiar asa! gabiv!!!! laura!!!!

(da' care laura? ne-a mai parasit si o laura acum? pufoasa? luiza? eu am mai sarit niste capitole, si nu-s la zi cu dezertarile...)

catalina - multumim de intrebare; despre tati am vesti mai bune; a fost la urgente, ceea ce inseamna ca a penetrat in sistem... acum asteapta niste programari la teste; cum ziceam, dupa urgente te testeaza pe toate partile.
dar ceea ce e fain e ca are un tratament nou care da rezultate. e prima oara in 3-4 sapt cand nu mai oboseste cand vorbeste si nu mai e vinetiu la fata.
diagnosticul deocamdata e tot astm, dr asteapta insa rezultatele testelor pt mai multa exactitate.

Mergi la inceput

la multi ani cu intarziere, Catalina!

ai aceeasi zi de nastere cu Hugh Jackman? 9 oct, parca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna seara!
Vreau si eu sa particip la operatiunea Mos Craciun!
Medeea in continuare nu mananca,a slbit cel putin 250 de grame,are acum mai putin decat avea la 7 luni iar eu sunt in depresie rau de tot!
Ii facem acum tot felul de analize si investigatii.
Acum o saptamana am fost racite amandoua,eu am ajuns la urgente din cauza unei otite si am ramas fara auz la urechea dreapta,dar sa speram ca o sa isi revina.
noapte buna

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fragrant8

chiar asa! gabiv!!!! laura!!!!

(da' care laura? ne-a mai parasit si o laura acum? pufoasa? luiza? eu am mai sarit niste capitole, si nu-s la zi cu dezertarile...)

=============
Mami de Sophic mic (16-01-2011)

“In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus)

LAURA e LOUTZY.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Fragrant, ce bine ca sunt vesti bune despre consoarta ! Wow, obosea cand vorbea, si abia cand a ajuns la urgente i-au dat un tratament bun? Chiar ca e aiurea sistemul canadian! Va tin pumnii famile frumoasa sa nu mai aveti niciunul nevoie de doctori!

Saru' mana pentru urari ! Nici eu nu m-am declarat la timp , a fost pe 12.

Mergi la inceput