Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 7

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Am venit si noi de la doctor fara sa fi aflat nimic nou. Bebe tine picioarele stranse si nu se vede ce ascunde. Pacat ca acum sunt reduceri la hm si erau niste rochite dragute la 3 euro. Asta e. Dpn/ul s/a schimbat la 25 aprilie, iar de nastere nu am vorbit prea mult. Mi/a spus doar ca nu e 100% ca va fi cezariana programata. Voi afla abia cand merg la control la spital, incepand cu saptamana 34 parca.

Eu nu am acceptat nimic second hand la bebe 1 si nu voi accepta nici acum. Mi se pare mult prea mic sa poarte hainutele altcuiva, bineneteles nu includ aici hainutele fratelui. Plus ca daca e fetita nu va avea nimic roz pt ca nu il suport nici eu si nici sotul iar de la prietene numai roz as avea.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Rezectie, zice ea, dar din ce a povestit, probabil e cauterizare, ca doar i le-a micsorat. Cica o sa mai faca investigatii si sper sa nu ajunga la operatie la sinusuri, sper ca am zis bine. Pai si cauza care e la tine? Cred ca ea are si rinita vasomotorie, daca am retinut si asta bine.
Ihi, mi-e frica rau de anestezii generale de-alea cu adormire, [ rahi/epidurala nush, ca nu am facut], cand am avut de tratat 'rana pe col' am cerut cu anestezie locala, nu generala, desi muream de panica :). Dupa anestezii ma sufocam noaptea in somn timp de 2 luni dupa fiecare. Dar nu e la toata lumea asa.

Cu pompa nu mi-e clar, am inteles ca e utila si daca faci vreun tratament, ca sa pastrezi lactatia, ca ar fi utila si sa nu se engorjeze sanii, dar recunosc ca nu imi sunt clare treburile astea. Sper sa accepte bebe sa bea din biberon mai incolo, sa-l hraneasca si tati cand are mami predari contra-cronometru.

J.D. imi pare rau ca nu ai aflat sexul lui bebe :(. Hainute nu cred oricum ca ma pot abtine sa nu cumpar cat e bebe, dar pe la 2-3 ani sigur va avea si hainute sh sau incaltari de la prietene. Dar eu ziceam de carucior, landou, scoica, cadita, sterilizator, incalzitor, scaun de masa, patut de lemn si de plasa, chestii de-astea ca le voi primi.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Buna burtici,
l-am vazut si eu pe bebe ieri la eco,e bine,totul este in regula dar nu am putut afla sexu la bebe.Cu Oliver am aflat doar la 32 de sapt ca o sa fie baiat asa ca am haine si tot ce imi trebuie cam culori neutre.De data asta nu am nici o preferinta,sotzu spera totusi sa fie fetita.
Ajunsa acasa de la eco i-am aratat si eu poza cu bebe lui Oliver si incercam sa-i explic ca acolo e fratioru sau surioara lui.La care se uita si Oliver serios la poza si spune Gogu!Deci a hotarat ca e baietel!
Super mami se pare ca au ceva baietii nostri cu Gogu
Va pupic pe toate

15+
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Sovietica Oliver acuma e la faza cu scosul hainelor lui din dulap.Si ca sa nu-l cert le si baga gramada inapoi.Iti dai seama ce fata fac cand vreau sa-l imbrac si deschid dulapul.Iar faza cu servetelele zburatoare la noi e inlocuita cu hartia igienica
Toata admiratia fata de tine,mai ales ca gasesti si solutii la poznele pe care le fac!
am incercat metoda ta de adunat jucariile si a functionat si la noi.

15+
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

JD, Marcy, imi pare rau ca nu s-a vazut sexul... Dar sa vedem partea buna, bine ca e bb ok!

Dara, e f bine sa ai pompa, macar pentru confortul psihic! doar ca la mine nu s-ar fi justificat investitia, daca as fi cumparat-o. Pe noi nu prea ne dau banii din casa, si de aceea incerc sa fiu atenta pe ce ii cheltui.

Marci :)) si voi, brutus, cu poznele? mie imi placea sa ii mai filmez/pozez, sunt amintiri frumoase.
la faza cu sifonierul nu am avut nervi, dar la servetele i-am filmat acum 1 an: http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=c3460e494dc89101fcdcdd -ana avea 1.1 an, sasa 2.6

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin: dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

super tare filmuletul, Sovietica. m-am regasit in descrierea cu sterilizarea ...si eu cred ca de vreo 3 ori am sterilizat...de calcat hainute nici nu poate fi vorba.
ma intereseaza si pe mine o pompa de san electrica, ce recomandati (de medela am auzit ca ar fi buna dar si avent)!?
Marcy si JD ...secretosi bebeii vostri...sau foarte pudici

Miha, mamica fericita de Rares si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna

strumfy La multi ani!! sa ai o sarcina usoara in continuare, nastere usoara si sa te bucuri toata viata de comorile tale
marce_penciu bine ai venit la noi! sarcina usoara si bebelina sanatoasa!
chitosenia nu ma mananca tot timpul. Sper sa nu fac prurit de sarcina ca am auzit ca-i tare naspa cu mancarimile
sovietica ce frumos povestesti tu de ai tai pitici . Ioi ce inspiratie ai avut si tu sa arunci blugii. Super tare filmuletul cu servetele
dara ce experiente ai avut si tu. Sper sa nu mai treci prin asa ceva
J.D. timid bebele tau?
marci_mami si al tau e timid?? tare faza cu Gogu, si la tine si la SuperMami

Ce bine ca povestiti de ce achizitii ar trebui sa facem pt bebei. Noi am zis c-o sa incepem sa cumparam dupa ce trecem de eco de 20 de saptam. Poate aflam si ce-o sa fie si asa putem lua si pe culori . Singurul lucru pe care l-am luat pana acum e patutul si asta l-am luat de la niste colegi de-ai sotului si la un pret foarte bun. Caruciorul si scaunul de masina le-am gasit deja pe net dar mai asteptam poate prindem vreo reducere ceva

pup burticile si strengareii

Monica, fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

uffff... ce ma enerveaza diferenta de fus orar, cand intru eu aici nu mai e nimeni

Monica, fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

mona, eu sunt pe aici la noi e 18. la voi cat e? imi place ca s-au inchegat discutii serioase pe acest topic.
Strumy, La multi ani, sanatate multa
Sovietica, ma regasesc in multe chestii pe care le scrii, ce zodie esti?
hai ca editez, am crezut ca esti leoaica, ulterioar am vazut ca dara e leoaica
Miha, mamica fericita de Rares si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Sovietica, tare cu servetelele, vai cat de dulci erau!!! Cand s-au prins ca nu e in regula, le bagau la loc (dar bucatite)?

Cu pompa, eu mi-s mai fricoasa, prin '99 alergam cu cumnata la spitale cu mastita la sani (ea, clar) si urlau doctorii la ea ca de ce nu s-a muls, de ce nu si-a golit sanii daca nu i-a golit bebe, ca i s-au infundat canalele [se pare ca am 'numai 'd'astea cu medici care urla :P]. Stiu tipe care n-au putut sa alapteze direct si macar s-au muls si i-au dat lui bebe lapte de san. Bine, stiu ca exista si pompe manuale, mai ieftine, dar cam cum zicea ralutzy...De-asta ziceam si eu ca apelez la ajutor pentru restul obiectelor si va fi singura investitie majora, ca fiecare leut e produs cu pret de 'scos ochii' la calculator, cu oboseli extreme uneori :) Adica le iau de frica pe unele, nu ca n-am ce face cu banii :P

Eu nu-s deloc o leoaica asa viteaza ca tine, ci una mai speriata, probabil e ascendentul in rac care anuleaza ce trebuia sa fie tare p'acolo :P

14+

Mergi la inceput