Mamici inimoase de Constanta (157)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Neataa... Miha unde umblii....

eu?nicaieri...doar ca ba am autnet,ba mi s-a stricat pc-ul,ba am fost racita...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Am ajuns si noi, fetele, la "muzeul Maritimo", multa lume, ponderea la Auchan si zona fast food, prin magazine mai putini "vizitatori", poate era prea devreme .
Am luat incaltaminte de interior fetelor, la preturi convenabile din Auchan, motiv pentru care acum ii probeaza dansand.

Va doresc we placut!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata,fete cucuiete!

am si eu o rugaminte la voi,participam si noi la concursul,Vara 2011,avem pozele la semnatura!daca va plac pozele noastre,ne dati un vot?
Multmim!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
o saptamana asa cum v-o doriti.
Las si

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata...

Miha... votat... cand ne ciocnim si noi? am ramas datoare...
Noi am avut un we aglomerat, ma simt cam obosita azi... sper sa-mi termin treaba repede si bine si sa-mi las neuronul sa se odihneasca pana diseara la somnic...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata fetele!
Roxana , intrebai de poze... am citeva pe fb, in rest, in albumul de pe webshot nu am mai pus de cind avea Ayla 2 ani cred, am uitat si parola contului .Deci, doar pe fb ma poti admira in toata splendoarea burtii mele , sau live .
Crix, Cornelia, pe unde sunteti?? Cum va descurcati cu clasa a II-a? Pe mine au inceput sa ma dispere lecturile astea la romana, pentru ca nu reusesc sa le gasesc pe nicaieri, nu mai spun ca de unii autori nici nu am auzit . Crix, mi-e tare dor de tine... nu stiu de ce nu ma invrednicesc sa-ti dau un telefon .
In rest suntem bine, eu cu durerile de spate, Ayla numara saptaminile pina la marele eveniment .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 27+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

miha, gata, votat "sperietoarea" un sa treaca alea rele si sa vina alea bune!

happy, voi aveti sarbatori zilele astea, nu? nu stiu ce se ureaza, eu iti doresc sanatate si nastere usoara! ref la lecturi, gasesti pe scribd texte, numai ca ar trebui sa i le printezi ca sa le citeasca, eu am ales varianta cu downladat de acolo si citit direct pe laptop pt miruna, pt ca lista cu lecturi la noi e incarcata rau, daca ma apuc sa le cumpar dau faliment.

cami, pupici dansatoarelor ce face scolarita, cum e clasa I? voiam o info legata de gim, se plateste ceva, ca nu mai sunt la curent, cand o duceam pe miru era gratis, ma interesez pt finuta mea. fuseram si noi la maritimo sambata, ca juma de cta dealtfel, mai mult am socializat decat shoppingarit, in asteptarea trupei holograf, care de fapt (ne-am lamurit la plecare) cantase afara

am si eu nevoie de o recomandare pt un dermatolog cu dotare la cabinet pt cauterizare, please!

EDIT: pt mamicutele de la care am auzit numai cuvinte de lauda la adresa dr. chazli, puteti sa il nominalizati/votati in campania petrom Doctore, esti un erou!

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sunt si eu pe aici, dar cam la capatul puterilor. Dimineata am intarziat in bloc la scoala, gradinita, cresa, servicii, pentru ca am fost sigura ca e duminica si m-am trezit la 7.30 . Asta dupa ce in week-end a dat Stefan scularea la 6.30 .

Happy, sarbatori fericite!

Ce mai facem la scoala...nu prea stiu . Am cam neglijat-o pe Maria si ramane cu ce face la after. Acasa citeste, dar in afara de faptul ca a citit in vacanta din Cartea cu jucarii de Arghezi (lecturi obligatorii), in rest citeste orice, dar numai pentru scoala nu . Au o ora de lectura, dar doamna le aduce fise cu lectura. Si ne-a spus ca orice e bine sa citeasca deocamdata, important e sa li se deschida apetitul pt. lectura. Chiar la ora de lectura am inteles ca or sa citesca diverse texte, inclusiv articole de ziar si retete culinare .

Stefan e stirb de trei dinti deodata si e nervos ca nu prea mai poate sa fluiere . Ne pune nervii la incercare, ca de obicei...nu mannaca, nu doarme bine...

Vladimir sufera in continuare la cresa. A "promovat" in grupa mijlocie , dar e si mai dezorientat. Partea buna era ca la cealalta grupa isi facuse o prietena. Statea numai langa ea si o pupa (mi-a spus o ingrijitoare), "vorbea" la telefon cu ea, imi spunea ca o iubeste, dar ca ea nu vrea sa o iubeasca . Acum si-a pierdut si reperul, ca "ebeca" a ramas la grupa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna mamici,
Am demarat actiunea " ajutoarele lui Mos Craciun" si daca vreti sa fiti si voi printre ele, va astept cu drag !
aici gasiti detalii.

O seara buna !

............................................................

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI! mihaita, Mihaela, Gabi si tuturor sarbatoritilor de azi

Mergi la inceput