Mamici inimoase de Constanta (157)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna doamnelor!
Haideti la si ceai de tuse pentru amatori .

Ce bine ca este vineri, maine nu mai am show cu Teo care nu vrea la gradi fiindca ii este prea somn dimineata.

Simona parerea mea este ca pana vine cainele de talie mare, este bun si cel de la socru, ia-l pana nu capata din caracterul lui si sa-ti aminteasca si mai mult de el.
Happy la noi aspiratorul facea parte din decor cand mucii erau in voga, de un an nu cred ca l-am folosit, fiindca Teo a invatat si sufla singura nasucul. Sincera sa fiu nu stiu ce mai este "la moda". Imi povestea o prietena ca a mers cu kopilul la si ii recomanda sa cumpere inhalator (costa cam 300 ron), deci...cate bordeie... "Batista" pentru noi a fost la inaltime.
Alina nu stiu, dar nu cred ca prea mult, cam 600-700, parerea mea.

Va doresc we placut si...insorit!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

e vineri si e soare, yupiii

rox, sanatate, sa scapi mai repede de tuse copiii is ok?

soacra mare am vb cu fata, zice ca ii e bine deocamdata la job-ul actual.

happy, sorry, stiu ca nu ai cerut nici o parere, dar din experienta personala, cand am tras-o cu racelile lui vlad si i-au descoperit la buc klebsiella in caile respiratorii, una din posibilele cauze ar fi putut fi, dupa parerea dr de acolo, suprainfectarea cu germeni prin folosirea "batistei bebelusului", cica tot clasicele instilatii cu ser raman de baza si nu constituie nici un potential pericol.

am uitat sa va zic ca ne-a vizitat pt prima oara zana maseluta: cam greu l-am convins sa i-l scoatem, dupa ce l-a tot dizlocat tati vreo 3 zile, a venit mami si a facut extractia so, "mami e mai priceputa" a declarat cupilu'

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Felicitari Vladis... "mami priceputa"... cunosc senzatia...

Fetele v-am citit cu atentie... ii transmit sotului tot ce aflu sa stiti... astept sa vad daca rezolva cu lupul... si cat de mare o fi... habar nu am... il trag si eu de limba pe el si el pe mine... care ce mai afla... vedem de ce ne lipim si cand... ma simt epuizata azi... am avut o dimineata URAGAN... Nu ma mai simt in stare nici sa gandesc ce sa scriu si sa citesc si sa si pricep...

Aseara am fost la Simonel... Arata ok, inca e sensibila la lumina, dar vede mult mai bine...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

vladis, saru'mana mai e timp, gasesc eu.

camelia, totusi 6-7 mil, nu e prea putin? adik chiar daca e vanzatoare, lucreaza totusi 9 ore/zilnic. sau sunt eu prea avansata in gandire si poate prea darnica? tre' sa fac sapaturi.

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

georgi, doar ce-am primit un msj pe tel de la un coleg cum ca cineva ofera un dog argentinian, 1 an. il cheama honey. uite cum arata astia: http://www.caini-ham.ro/descrieri/02molosi/28dog_argentinian.htm

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Happy, noi am avut la inceput pompita manuala, cu care n-am facut nimic...dupa care am cumparat-o pe cea electrica de la Graco, e bunicica dar dureaza cam mult si parerea mea e ca nu isi merita banii. Daca totusi vrei sa o iei, comanda de pe internet unde e in jur de 170 lei si nu 250 cat a dat sotul meu aici in magazin. O pacalesti o luna-doua, cat nu prea isi da seama care-i treaba, dar cand se mareste putin se enerveaza ca o scormonesti atata, pentru ca nu are chiar asa mare putere.
In consecinta, de luni bune folosim batista bebelusului fara probleme. E drept ca nu toti copiii tolereaza aspiratorul, si noi am avut probleme cu asta dar numai noaptea. Ziua nu-l deranjeaza. De fapt, pe el mai mult il deranjeaza cand ii pun ser in nas, inainte sa-l "aspir" , decat aspiratul propriu-zis...
In fine, ca sa depasim si problema cu aspiratorul noaptea, am luat si instrumentul de la Chicco, care arata cam ca batista bebelusului, doar ca e "motorizata" de gura ta, in consecinta nu face zgomot si are si niste buretei care se schimba, pentru igiena. Desi pe noi nu ne-a ajutat foarte mult, pentru ca scandalul nostru e cu serul...

www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Seara buna!
Ma bucur ca simona se simte bine .
Multumesc pentru pareri legate de aspiratorul nazal, tocmai asta nu vreau Cami, sa faca aspiratorul parte din decor . Ala mai lipsea din decorul casei.Merci vladis ptr parerea ta, cum spuneam pe mine nu prea ma incinta batista bebelusului asta, mi se pare si peste mina sa scot aspiratorul , dar mi se pare si stresant zgomotul asta pentru copil. Si vorba lui pisoi, noaptea ce fac? In nici un caz nu ma apuc sa bag aspiratorul.Ideea e ca oricum tot nu am ajuns la nici o concluzie .
Rox merci de intrebare , sunt bine, in afara de dureri de spate, de solduri, incheieturi si dureri inghinale, in rest nu am nimic .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 28+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Ah, georgi, apropos de caine, mie imi place la nebunie dogul argentinian, e una din rasele mele preferate, cu toate ca nu am avut niciodata, dar imi plac tare mult.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 28+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Mamici de Constanta, daca vreti sa aruncati un ochi pe site-ul acesta: www.cursdeartapitici.webs.com sa imi ziceti ce parere aveti. V-ati trimite copilul la astfel de cursuri? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare! Ma mai stiti?
Io timp nu mai am deloc de cand a inceput si scoala..
Georgi imi pare rau de patanie..Noi nu am avut probleme cu hotii..nici gard la casa nu am deci pot intra daca vor usor Eu raman la parerea mea..cand este sa fie..este!Daca as avea bani as face abonament la o firma de security ..sfanta!

Mergi la inceput