Mamici inimoase de Constanta (157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Boti... ma sochezi... nu cred ca as pute atrai asa baricadata...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

georgi, imi pare tare rau de patania voastra, dar asculta la boti, mai ales pt protectia voastra, a familiei, stii aia cu "paza buna...", in ultima vreme toti, dar toti cunoscutii mei care stau la casa, au primit "vizite", soldate cu pagube mai mari sau mai mici, functie de sistemele de protectie; cat despre catelus, se pare ca viitoarea mama nu e "hotarata" inca pt monta daca adaugam perioada de gestatie, cea de alaptare si timpul care ar trebui sa treaca pana cand "dulaul" ar fi capabil sa va apere, se pare ca ar fi cam mult de asteptat. acu' voi faceti cum credeti mai bine. sper ca nu s-au speriat copiii

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Georgi, din nefericire, asta e lumea in care traim, si din pacate, cei care locuiesc la casa sunt mai expusi decat cei care stau la bloc...
Noi avem camere de supraveghere pe bune in curte, nu false, care filmeaza 24/7. La apartament am avut alarma cu monitorizare la firma de paza, dar aici punem degeaba ca unitatea cea mai aproape e pe la Corbu pe undeva, si pana vin ei ramanem fara casa...
Asa ca ne multumim cu supravegherea in caz ca se intampla ceva si poarta cu interfon. AA, si sa nu uit, doua vitele de cel putin 50 kile fiecare, golden si rottweiler, drept pentru care nu prea se apropie lumea . Desi, daca stau sa ma gandesc, goldenul e mai fioros decat rottweilerul cu strainii...
Si Boti are dreptate, nu bagati lume straina in curte daca nu e neaparat necesar...

www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani 007! Sa va dea DD putere sa treceti peste incercarile vietii!

Georgi , sigur veti gasi o solutie in legatura cu siguranta curtii si a casei. Anul trecut parca ne spunea Crix ca au calcat-o hotii si, ca si-a luat caine (maidanez) apoi si-a pus si sistem de supraveghere video. Din pacate asta este lumea in care traim.
Alina zambaretului!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Asa este.. dar eu tot sper la goldenul de la prietena ta Vladis... pls sa ma tii pe lista de doritori pana ii intarca, da? Intre timp vad si eu cum evolueaza programul "paziti-mi casa"

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Georgi, ia-ti un maidanez, primul care iti iese in cale si apoi ii iei si un prieten golden. Maidanezii sunt f rezistenti, aclimatizati la statul iarna in curte, sunt de nadejde, ai nostri sunt amandoi caini comunitari aciuati pe langa casa noastra, care cand au dat de mancare si de-un om dispus sa-i scarpine pe burta (aka taica-meu) au refuzat cu incapatanare sa mai plece

Gratiile sunt destul de invizibile, sunt montate intre cele 2 randuri de geamuri si vopsite in alb, zaplazurile sunt vopsite in culorile usilor exterioare (alb/visiniu), nu arata deloc rau si sunt clar descurajante pentru hoti. Dar cea mai buna treaba o fac cainii care se bulucesc de-a lungul gardului si cand trec ratele, deci tremura gasca cand ii vede facand spume la liber

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gerogi imi pare rau de patania voastra. dar poate va orientati catre alt tip de caine? ca stiu destui oameni cu golden in casa care au fost pradati, ca-s cam prietenosi cainii

Mergi la inceput

Mda, adevarul e ca am "patit-o" de doua ori cu maidanezi. Daca le dai de mancare si ii bagi putin in seama, se aciueaza pe langa casa si nu mai pleaca. Si la o adica, chiar ai nadejde in ei, ca stiu ca au de pierdut...

www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Mihaela!

Georgi, imi pare rau. Cunosc sentimentul ... de trei ori am fost si noi vizitati de hoti. Cat despre retriever zic si eu la fel: sunt prea prietenosi .

Mergi la inceput

Georgi, are cineva un boxer adult de dat, cica e dresat si se intelege bine cu copiii, numai ca e din Bucuresti ...vezi ca am dat share pe FB, are detalii la poza.

Mergi la inceput