Mamici inimoase de Constanta (157)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladis
cami, finuta mea e nascuta in 2005, dar o sa vb cu d-na magda, daca ea antreneaza pitice, sa vad daca o primeste. mersi mult

rox, deja dictare? au invatat suficiente litere ca sa le lege? sper ca s-a descurcat ok patrick!

Angi cu placere.
Imi permit sa-ti raspund si eu legat de dictare, la Alex si nu numai, primele dictari nu sunt cu litere, ci cu semna grafice, doamna dicteaza si ei scriu dupa dictare semnele auzite.

Simona curaj pentru luni.

Va doresc we placut!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

007 & Lulu am citit invitatia pentru "Ajutoare...", la ce v-ati gandit la nivel de C-ta? Ma bag, dar trebuie sa stiu cum imi organizez timpul.

EDIT: in afara de 007 nu mai are numeni "dintre ai nostrii" poze in concurs? Dati scurtatura sa va gasim si sa va votam.
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

007 & Lulu am citit invitatia pentru "Ajutoare...", la ce v-ati gandit la nivel de C-ta? Ma bag, dar trebuie sa stiu cum imi organizez timpul.

donatiile atat in bani,cat si in produse,se fac la comun,apoi dupa e strangem tot,se va redirectiona,catre orasele care au intrat in joc!
acum,cautam centreorfelinate,unde sa redirectionam ajutorul!
pt moment,mi s-a sugerat de catre o prietena ziarista,un centru agigea,unde sunt adusi copii din familii nevoiase,pt ca acasa nu li se poate oferi nimic!
Mai astept informatii de la prietena mea!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata!
Urita zi! Ieri macar a fost soare, chiar daca cu dinti.
Simo, imi cer scuze ca te-am lasat balta cu informatiile, nu am mai intrat de o saptamina si am uitat , recunosc.Clubul de matematica se cheama Arhimede, si se tine la scoala unde invata Ayla, Scoala Spectrum, in fiecare luni de la ora 15:30, si dureaza 2 ore.Este un club la nivel de judet, poate veni oricine, am vazut si un baietel tocmai din Tuzla.Sunt impartiti pe clase , la clasa a 2-a cursul il tine chiar invatatoarea Aylei.Daca mai ai nevoie de alte detalii, sa-mi spui.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 27+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Angi, au invatat deja a, r, m si u deci au putut scrie "am aur" "Mara murmura" si diverse din astea. Patrick a luat un Fb asa ca e mai usor ca la semnele grafice, clar
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna, fete!

cami, rox, felicitari piticilor pt primele dictari! mie una "murmura" mi se pare greu de transcris, da' probabil ca nu-s destule cuvinte de format cu literele invatate... greu, frate, cu clasa I

miha, referitor la actiune, in afara contributiei financiare ce fel de produse se pot dona si unde?

simo, sa te intorci cu bine!

noi am lasat deja sec de ieri, cu toate ca azi este lasata secului, asa ca am avut un we plin si la propriu

o saptamana frumoasa va doresc!

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna ziua doamnelor... insorita nu e clar... macar buna sa va fie... ca la mine tare agitata zi a fost... si clar raman teme nefacute pana maine ca nu merge altfel...

Ce o face Simonelu? Oare raspunde la telefon daca o sun?
Eu deja trag maxim la somn...

Si noi mai avem de lucru la dictari... in rest nu ne mai laudam decat cu munca si sanatate... Doamne ajuta, la toata lumea!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Am intrat doar sa va salut !
E tare liniste pe aici... cindva nu reuseam sa tin pasul!
Pisoi, vroiam sa te intreb ceva, legat de un produs pentru copii fireste, dar am uitat ce . Lasa ca imi aduc aminte.
De azi o sa cam stau pe acasa, iar de luni intru oficial in prenatal.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 28+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata mamici inimoase...

Am vorbit aseara cu Simona... lacrima la greu, nu suporta lumina deocamdata, dar era foarte increzatoare si zambareata...

Happy mai poti mamicule? Cred ca abia astepti sa stai acasa...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

'neata cu soare, chiar daca e cu dinti

happy, se apropie cu pasi repezi marele eveniment cand ai DPN?

fetelor, poate aveti vreo recomandare pt prof de engleza liceu, dar sa fie in zona noastra, tomis III - tomis nord.

va pupi

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput