Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna dimineata!
Haideti la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La multi ani, mami Saddie!!
Sanatate, spor in toate, bucurii, impliniri si multa iubire!!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

La multi ani si de la noi!

Paula: nu cred ca se poate pune un diagnostic intr-o sg vizita.medicul ala nu e Dzeu ca sa stie exact cum e cu copilul.Eu una zic ca-s si multi, foarte multi care merg in balarii cu diagnosticele,asa ca eu personal zic sa mai incerci un medic.Va pupam mult de tot!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata, dam si noi cafea ca e o dimineata grea, tre sa fac curat, mancare, spalat...

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata fete...vin si eu la cafea....

am dormit putin mai bine, i-am dat aseara lui Filip o lingurita de Alinan Kids si 2,5 ml de Nurofen...a fost ceva mai bine, cum ziceam...

tu fete dragi, la noin e mai mult abstinenta fortata, ca la paula... rar ne mai intalnim in pat... ca fiecare dormim cu cate un copil... e folosesc doar foitele alea contraceptive, acte doua (la recomanarea dr gine)...pilule nu pot sa iau din cauza pietrelor la fiere...o sa merg sa o intreb de sterilet, desi si ala e cam aceeasi chestie cu pilulele...cred ca-mi leg trompele...vom vedea noi ce si cum... nu stiu de ce, dar nu mai sunt asa stresata....

crispro iubitaa, imi pare tare rau de voi...de noptile horror, de faptul ca sunteti bolnaviori...sanatate multa, mami si putere!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

V e de aseara cu muci, a dormit toata noaptea 5 reprize de cam 30-40 min , nu stiu cum de mai poate. Are febra, dar macar nu a trecut de 39.. inca (niciodata nu a avut febra fara sa sara de 39..), are frisoane, nu poate respira ..
Tati vine acusica de la munci cu sinupret, nurofen s.a..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata...multumimpt cafea

Paula o mie de -ici pt tine si Raul...si eu cred ca prea repede a pus diagnosticul asta...oricum sunt convinsa ca totul va fi bine

Bumblebee offf cat va mai chinuiti si voi...sanatate lui V ...la fel si celorlalti delfinasi bolnaviori

Rody ce mai faci mami?

Ramona felicitari Raisei pt somnul la cresa...ai fata mare mami

Palomina vad ca si voi va chinuiti cu somnul...offf...la intarcat nu te/ai gandit poate asa o sa doarma mai bine ...zic si eu...sper sa nu te superi

Cris cum a fost noaptea?

Eladea sper sa vina cm-ul sa scapi de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

bumble, iar febra? nu e cam des? poate sta in curent?! zic si eu. Santate multa.

crispro, si voi cu raceala? Of! dar ce se intampla, ca toata lumea se plange de raceli.

eladea, e suficient sa va intalniti 1 data. Hihi, poate e cu surpriza...

paula, mai cauta pareri pentru ca nu se pune un astfel de diagnostic doar dintr-o intalnire si asa, din ochi.

Rebeca a dormit toata noaptea, cu ceva maraieli, dar nu m-am dus la ea decat dimineata la 6 sa ii invelesc picioarele. Fireste ca eu m-am tot trezit, dar e asa de bine sa nu faci curse de colo-colo.

pupici

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Am fost la analize. Deci mi s-a confirmat ca daca ii ia sange din vena sufera mai putin. Cand ii lua din degetel plangea tot timpul si dura si de 3 ori mai mult. Acum a plans doar cand i-a bagat acul. De acum nu-i mai las sa ii ia sange din degetel.
Am fost si la med de familie si la 2 mergem la un alt neurolog. Pai ce-i fi, o fi...
Azi noapte am crezut ca iar revin mucii. Dar aseara am facut baie si de obicei il aspir dupa aceea, ca de la abur, apa, se mai infunda copilul. Si aseara am uitat si toata noaptea a fornait. Va dati seama ca mi-a sarit tot somnul instantaneu. Dar nu are nimic feciorul meu. Azi dimineata era ca nou.
Tare rau imi pare de delfinasii raciti. Stiu exact prin ce treceti mamici. Multa sanatate si sa scapati repede , repede.
Michelle, su eu stiu 2 copii care au dat-o in otita de la raceala. Dar daca o aspiri des pe Bianca nu cred ca poate face...
Si va multumesc pt cuvintele frumoase. Dar adevarul e ca si dr de famili s-a speriat de paloarea mea. Cred ca ziua de ieri si-a pus amprenta pe mine. Dar nu-i nimic, azi il duc pe Raul al bunici si noi iesim sa ne relaxam cu Oana si Ramona.
Saddie, ce-ai primit de ziua ta?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neatza.
Bumblebee, sa treaca repede febra si mucisorii. Stim cum e...la noi au tinut 3 saptamani.

Azi, inca o "minune" sper. La noapte va dormi la mami, si sper ca chiar va dormi. Diseara iesim cu mamicile si taticii, copiii ii lasam cu bunici, bone.
Am dus-o la cresa si bineinteles cand am lasat-o acolo, a inceput sa planga. Am venit acasa, mi-am facut parul cu nuantator, acum l-am pus pe bigudiuri si ma duc sa aspir, sa spal pe jos si sa fac curat....pana la 15 am timp berechet.
Astept ziua in care tati o sa o duca la cresa sa stau in pat pana nu mai pot.....dar asta doar dupa ce mai luam o masina, sper sa fie anul asta!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

haha, Adriana...iti dai seama ca stiu ca e suficient o data... ca doar Filip a fost conceput in functie de ovulatie... teoretic, foitele astea au o siguranta destul de mare...cam ca si pilulele...da io stiu...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput