Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Cristina, da de ce nu il lasi sa mearga singur?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 28+

Ma tem sa nu pice prea rau, sa dea un cap de gresie/ parchet. Merge f bine, dar nu stie sa cada. De cateva zile a invatat sa puna mainile in fata cand sta sa cada. Dar daca e sa cada in alta pozitie, pica de numa, ca bolovanul- nu stie cadea in fund. Asa ca are hamul pe el, si eu il tin lejer de el. Adica doar cand e sa cada :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Rodi, ne e dor de tine si de mandrele tale printese! Cred ca e tare greu cand mergi la servici si vrei sa stai si cu cei dragi

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna seara

remember us? eu am avut o saptamana nebuna la munca, cu venit in suflet acasa, chiar mai tarziu decat trebuia, cu lucrat noaptea...plus maraieli, crize si alte din gama asta...acum beau sa uit si sper ca in weekend sa imi fac timp sa lucrez, sa stam impreuna, sa fac de papa, sa iesim afara....curat nu, ca duminica vine mama sa ne mai ajute, ca nu mai facem fata. amandoi avem mult de lucru in perioada asta....

trebuie sa ma duc sa citesc din urma, ca am ramas la capitolul trecut pe la inceput...nu mai stiu ce ati facut

Andrei e bine, cred ca il supara ceva masele / canini ca roade tot ce prinde si maraie si face niste crize de iti vine sa tot pleci cu greu ramanem calmi la aceste incercari ale lui de a ne testa limitele...uneori imi pierd calmul si il duc frumusel la el in camera sau il las sa urle ,ca nu mai stiu cum sa ii fac pe plac...

in rest, papa bine, a descoperit strugurii si ii plac tare mult vrea sa manance singur, dar uneori si daca nu ii dau lui toate cele 3 lingurite care sunt la masa iese cu mare scandal....adica in general daca nu ii faci pe plac se lasa cu scandal, eu incerc sa ii explic ca daca face scandal eu nu ii fac pe plac, dar nu as putea zice ca ne intelegem foarte bine

ma duc sa citesc si revin

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

'Neata la fete. Dau si eu un 3 in 1 ca mi-a fost lene sa fac

Fetele din Buc: stati careva pe langa Gr. Alexandrescu? Ce atractii sunt prin imprejurimi? O sa trebuiasca sa stam internate vreo 2 zile si cred ca o ne suim pe pereti... O luam si pe Elise cu noi, asta am stabilit. Cand o sa venim, inca nu stim

Ma ingrijoreaza Cris2010...
La fel si CarmenAlbu, nu a mai intrat de mult
imaya a inceput munca, cum e?
ooana, distractie placuta la restaurant!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Cris iti raspund acum, ca am ajuns la mesajul tau. sa imi spui musai cand vii, ca eu lucrez aproape si vin sa va vad. este in Piata Victoriei, langa Guvern. in apropiere este Parcul Kiseleff (ei, faci vreo 20 de minute pe jos sa zic) plus ca sunt multe muzee, antipa, care tocmai s-a renovat, muzeul taranului roman...cam asta e in jur

sa ma anunti musai

Mergi la inceput

offf, tocmai s-a trezit Andrei in urlete maxim si a plans vreo 5 minute daca se mai trezeste nurofen ii dau...

aaa, sa nu uit, nici Andrei nu prea mai bea lapticul seara la culcare, maxim 30-50 ml. dar bea noaptea 5 masuri...plus ca papa cina, asa ca il las cu ce vrea el sa pape...as renunta la ala de noapte, dar nu mai am forta si pentru asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Pai nici nu o sa invete sa cada daca nu il lasi. Nici mara nu prea stia da a invatat

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Salutare.
Noi avem o veste proasta rau. Dar sa nu va aud cu cuvinte de incurajare ca o sa imi fac ganduri rele.. Sigur totul o sa fie bine.
Am fost la un control la neuro, pt ca mie mi s-a parut de vreo 2 sapt ca ii cade capul in piept. Am tot intrebat in stanga si dreapta si nimeni nu a observat nimic, dar ca o mama stresata ce sunt l-am dus la un control. Si diagnosticul m-a lovit in mijlocul capului : epilepsie. Bine, inca nu se poate vb chiar de epilepsie, dar acele caderi bruste ale caputului sunt crize amiotonice, caracteristice epilepsiei. Si i-a mai facut si un EEG, are o hiperactivitate cerebrala. Si luam tratament 2 ani, cu vizite la 6 luni. Am intrebat daca tb medicamentatie toata viata si mi-a zis ca in 80% din cazuri dupa tratament facut 2 ani nu mai e nevoie de nimic. Si ma bucur ca m-am dus al timp, a spus ca oricum acolo ajungeam ca ar fi cazut de pe picioare dupa un timp. Vom lua un siropel in fiecare zi. Am mai intrebat daca ii va fi afectata dezvoltarea lui ulterioara, fiziac sau psihica, mi-a zis ca nu. Acum, Doamne Ajuta!!! Sper sa trecem cu bine peste tot.
Eu am plans un pic, dar mi-am revenit. Nu e chiar asa grav si am credinta ca totul va fi bine. Raul se dezvolta normal, e un copil activ si totul va fi bine.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

intre timp am mai citit ce ai scris, te pup. esti o mama extraordinara, care isi cunoaste foarte bine puiul si in acelasi timp esti foarte echilibrata. ma bucur ca ai mai fost si ai mai cerut o opinie.

sper ca va distrati de minune la ora asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Larisa, Carla- ghetute Melania eu am luat dintr-un magazin Leonardo-Liberty mall- am dat 89 de lei pe ele! Am intrat asa, la plesneala si le-am si ochit. Mai aveau inca un model de la ei dar numar mai mare...

Paula- ma bucur ca v-a mai linistit medicul de azi !

Racusor, asa e si Antonito- cateodata cauta nod in papura sa ne scoata din sarite

Ma culc ca-s varza de obosita ! Nb !

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Seara buna fetelor,

am culcat si eu piticul, azi am fost tare mandra de el ca a dormit si mancat bine. Sa vedem cat tine minunea...

Paula ma bucur ca diagnosticul celuilalt medic e mai rezervat, asa cum trebuie sa fie dealtfel. Sunt sigura ca totul va fi bine. Sa va distrati fain in seara asta! Pupam toata gasca din Mures!

Bumblebee, of ce greu va este...bietul puiut, sper ca-si revine repede. Sanatate multa va doresc! Si eu la fel ca tine, fac febra o data la 10 ani, si vad ca Victor imi seamana pana acuma. Sper sa fie tot asa, chiar daca medicii zic ca nu e bine

Cris voi cum va mai simtiti? Va doresc o noapte cat mai linistita!

Denisa eu m-am indragostit de blogul Cristelei...am tot citit zilele astea. Vreau sa prepar anumite retete, mai ales ca vine postul Craciunului si ar fi binevenita o schimbare in bine a meniurilor. Si am inceput sa folosesc sare fara iod. De ex. acum ma pune pe ganduri ideea ca Lp-ul ar contine E-uri, dar totusi sunt si reticenta sa-l inlocuiesc cu lapte de soia...ma gandesc la cel de capra eventual.

Rodi, ne e dor de tine...sper ca intri sa ne spui ce mai faceti, acum ca vine week-endul si poate gasesti un pic de timp

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Daca retetele Cristelei ti se par prea prea, citeste site-ului Ligiei Pop,cu raw food,indrazneata rau miscarea ei oricum,parca imi vine sa incerc in proportie de 50%,sa vedem. Uite aici un exemplu apetisant ,crud! link

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui palomina

Larisa, Carla- ghetute Melania eu am luat dintr-un magazin Leonardo-Liberty mall- am dat 89 de lei pe ele! Am intrat asa, la plesneala si le-am si ochit. Mai aveau inca un model de la ei dar numar mai mare...

Paula- ma bucur ca v-a mai linistit medicul de azi !

Racusor, asa e si Antonito- cateodata cauta nod in papura sa ne scoata din sarite

Ma culc ca-s varza de obosita ! Nb !

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

te intreb pt ca stiti ca depozitul si fabrica sunt in Alesd langa Oradea,iar preturile sunt mai mici,de ex eu le iau ghetele la 65 lei,sandale max 50lei.
La pediped am cam renuntat pt ca sunt tare scumpe si nu le poarta decat 2 luni.
oricum melania sunt f ok.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput