Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
goldstück spune:
Helo mamici,
insfarsit am terminat cu facut mincare, curatenie etc. Hanna doarme
. Acum stau pe net..![]()
Insfirsit am si reusit sa ma uit la pozicile voastre puse pe aici.
Aveti niste minuni de delfinasi... sa va traiasca...
Ooana, din pacate nu am putut sa vad pozele tale puse la "1an+"...
Va pup pe toate, si sa aveti un weekend fain...
paula_m spune:
Am mai fost al un dr. A spus intr-adevar ca s-a pus in pripa acest diagnostic, dar ar fi bine sa-i dam siropelul ala pt ca ajuta si la spasmul hohotului de plans.
Mi-a mai zis ca daca ia 100 de copii de pe strada, 93 EEG asemanator cu a lui Raul, dar coroborat cu ce povestesc eu se poate sa fie spasme. Se mai poate sa fie si miscari stereotipice. Unii copii isi misca capul de al stanga la dreapta, sau in jos si sus.
Oricum ne-a ajutat un pic dr asta. Asteptam si rezultatul la analize si vedem ce o fi mai departe.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ciristina_serban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ludmila_p85 Cristina vreau sa te intreb de Riana, are si maselute si dinti mai multi ca la noi? Ai nostri sint ambii pe 28 iulie si asta intreb,dac nu te superi... |
Baiii, simt ca innebunesc... e a doua oara cand scriu si mesajul asta... ce pisici... am zis eu bine ca azi am ceva..

Ludmila, la noi primii dinti au iesit la 8 luni. Dupa care lucruile au evoluat destul de incet. Pana acum aprox 2 sapt eram idem in aceeasi situatie ca voi, adik 6 dinti. Atunci am fost f surprinsa sa vad ca se pregateau sa iasa si alti dinti. Iar acum avem 12 buc.
Prin urmare, nu dispera. In curand vor iesi si la voi, probabil tot asa in 'gasca', tinindu-se de mana, daca imi permiti sa fac si o gluma.

ciristina_serban spune:
| citat din mesajul lui paula_m Am mai fost al un dr. A spus intr-adevar ca s-a pus in pripa acest diagnostic, dar ar fi bine sa-i dam siropelul ala pt ca ajuta si la spasmul hohotului de plans. Mi-a mai zis ca daca ia 100 de copii de pe strada, 93 EEG asemanator cu a lui Raul, dar coroborat cu ce povestesc eu se poate sa fie spasme. Se mai poate sa fie si miscari stereotipice. Unii copii isi misca capul de al stanga la dreapta, sau in jos si sus. Oricum ne-a ajutat un pic dr asta. Asteptam si rezultatul la analize si vedem ce o fi mai departe. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
Paula, ma bucur ca vestile sunt incurajatoare si Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare. Va pupam.
Ludmila, Ramona, vroiam sa va felicit pentru reusitele voastre in legatura cu cresa Ramona si in legatura cu somnul puiului Ludmila. V-am dat drept exemplu intr-un mesaj de incurajare pe care-l aveam pentru draga mea tiza, crsipro, dar se pare ca nu degeaba nu am reusit sa-l trimit. Cred ca a fost semn sa stau in banca mea... va pupik.
paula_m spune:
Asa cum ziceau si fetele, deseara iesim doar noi, parintii. Eu l-am trimis pe Raul la Ludus, la bunici si acum stateam si ma gandeam ce faceam eu inainte de Raul? Ok...strang din acasa-am strans, mananc linistita- bifat
, stau la calculator- dar cat pot sta si la calc sau la tv!?!?
Concluzia e ca eu nu mai stiu trai fara Raul!!!!![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
carla_2008 spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 palomina, unde gasesc ghetute Melania in Bucuresti? mersic ![]() Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)https://picasaweb.google.com/roparo/Vara2011# |
fete voi la cat luati ghetele de la melania?sau pantofii?la ce pret?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
Paula ma bucur ca nu e definitva diagnosticarea. Apropo ce sirop v-a dat?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ludmila_p85 spune:
Merci Cristina pentru raspuns! mai linistit si pe mine! de ci sa asteptam gasca de dintisori!!! sint bineveniti,numai ca fara dureri daca e posibil!!! Si noi va pupam!!! Sanatate delfinasilor nostri!!!
ludmila_p85 spune:
Asa e Paula, si eu il duceam pe Vladut la mama cind aveam vreo petrecere nocturna si cind ne intorceam cu sotul acasa pe la 2-3 noaptea plingeam ca vreau sa mergem dupa puiutul nostru!!! Nici nu puteam dormi fara el in casa,din reflex ma trezeam noaptea si mergeam la el in patuc sa vad cum doarme, ma rog,ca de pe somn! nici somnul nu ma lua somnul,pina la 8,atunci mergeam in graba dupa el!!Petrecere frumoasa va doresc!!!
Mycya spune:
salutare gagici!!!
Paula 
Bumblee nu am precizat dara si Andra vomita daca plange...am intrebat iar azi pediatra( am avut vaccin) si la fel ca intotdeauna nu are nimic 
Larissa nu imi vine sa cred ce scrii acolo...leucemie...pai cum poate sa puna n astfel de diagnostic fara sa repete analizele....nu vreau sa imi imaginez prin ce ati trecut. 
Ooana, Paula, Ramona distractie placuta diseara 
Eladea sa fie asa cum iti doresti , rau nu ti-ar sta si cu o fetita pe langa printii tai ![]()
ludmila_p85 Andruta mea are numai 5
acum o luna jumate i-a iesit al 5-lea si de atunci vad gingia putin umflata la al 6-lea dar nu vrea deloc sa iasa.
pediatra a spus ca nu e nici o problema, vor iesi ei.
ma bucur mult ca dormiti mult mai bine acum, la cat mai multe nopti asa 
Mami de
Andra Maria 02.08.2010

(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)