Bazar umanitar (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ducky, te "filez". :D

ancadragoman, eu am platit saptamana trecuta 15 lei pentru Marius-Andrei, pentru sarafanul de la tine.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Primesc un mesaj cu o plata pentru "Manu", intr-un cont de Banc Post, pe numele lui Grosu Stanuta.

Nu imi e cunoscut cazul asta...e mai vechi...ce e cu el?
Cine imi confirma plata?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Imi cad ochii in gura....dar va invit sa vizionati ceva hainute de fete cucuiete si de baietei smecheriti, pluus un combinezon duulce rau, dar care nu e foarte gros.

Nu va speriati ca am pus 15 zile, imi umplu casuta cand se termina licitatia la o serie de produse o sa inchid la 24 ore de la ultima licitatie,

Si inca nu am terminat....

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Primesc un mesaj cu o plata pentru "Manu", intr-un cont de Banc Post, pe numele lui Grosu Stanuta.

Nu imi e cunoscut cazul asta...e mai vechi...ce e cu el?
Cine imi confirma plata?

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Probabil a incurcat borcanele. nu exista nici un cont de bancpost inlista de cazuri la bazar. Si nici nu a fost vreodata din cate imi amintesc eu.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Daca nu gaseste ceva sa ii placa de la noi vedem cu facem si viram banutii unde trebuie.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

as fi mai mult decat recunoscatoare, multumesc mult

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

cat trebuie virat?

poze si filmulete
povestea nasterii

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Neata!

Am vorbit cu Claudia, ieri au ajuns acasa.

alex_andra: a primit coletul de la tine.

O zi usoara!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:

Daca nu gaseste ceva sa ii placa de la noi vedem cu facem si viram banutii unde trebuie.

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

as fi mai mult decat recunoscatoare, multumesc mult

cat trebuie virat?

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

11 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Multumesc mult Kate.. Raman datoare!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Selen am ridicat coletul retur de la posta. Sa imi spui noua adresa pe care sa il trimit.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mamagiuliei, am ridicat ieri coletul. Foarte frumoase, multumesc si pt. bonus.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput