Bazar umanitar (69)

Raspunsuri - Pagina 49

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mamagiuliei, tre' sa ajung la banca sa depun banutii pentru Andreea, pentru caciula-curcubeu, care, apro-pos, e SUPERBAAAA!!! Sa stii ca a probat-o si bolfosenia si cand s-a vazut in oglinda era tare mandra - facea "eeeee"!
Multumim mult de tot!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ce ma bucur ca va place sa o poarte Iustina cu sanatate, ma bucur ca a ajuns cu bine.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Dodo, am platit astazi costumul, 28 ron, initiale M.V. Sa-mi dai vesti, te rog1!Astept sa-mi spui si daca cumva s-a intors coletul, eu maine mai dau din nou o tura la posta.
daria, am platit fustilele castigate cu dedicatia Valdut. Astept confirmarea si apoi iti trimit mesaj.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Dodo, am platit astazi costumul, 28 ron, initiale M.V. Sa-mi dai vesti, te rog1!Astept sa-mi spui si daca cumva s-a intors coletul, eu maine mai dau din nou o tura la posta.

Banutii au intrat ,cand intru la bazar confirm,...am fost azi la posta nu se intorsese inca

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Dodo, am primit astazi un colet de la Daria, pus vineri la posta, sigur ai scris adresa corect? Mi s-a mai intamplat ca in loc de ap. 65 sa se scrie 56 si sa astept vreo doua saptamani pana i-am dat de capat. Zic si eu, prea e ciudat ca nici nu s-a intors da nici la mine nu a ajuns.

_

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Dodo, am primit astazi un colet de la Daria, pus vineri la posta, sigur ai scris adresa corect? Mi s-a mai intamplat ca in loc de ap. 65 sa se scrie 56 si sa astept vreo doua saptamani pana i-am dat de capat. Zic si eu, prea e ciudat ca nici nu s-a intors da nici la mine nu a ajuns.

Eu zic ca am scris corect...dar cum nu am cum sa verific...e posibil orice.Si doar nu e prima data cand trimit spre tine.
Pe 25 am pus eu la posta pe 27-28 a fost la tine la posta si acolo tb sa stea 10 zile apoi pleaca spre mine(2-3 zile).
Eu azi am fost la prima ora si nu primisera pe azi nik(primesc dupa 9,30)
A sosit azi un retur...sper sa fie de la tine

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Te rog sa-mi spui, ca la ce stare am, mor cu factoru de gat. Nu-i prima oara cand nu-mi aduce avizele sau le aduce cu foarte mare intarziere. Totusi daca returul este de la mine, te rog sa-l mai pui inca o data si sa pastrezi chitanta cu nr ala de prezentare si toate taxele le depun in contul lui Bogdan.
Merci mult!

_

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gatea1980 spune:

buna fetelor

maine la prima ora pun colete ptr.

mariuca-sara

ellinia

va multumim ca ne sunteti alaturi
cumparaturi placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui gatea1980

buna fetelor

maine la prima ora pun colete ptr.

mariuca-sara

ellinia

va multumim ca ne sunteti alaturi
cumparaturi placute!

Aoleu, Gatea, pune-mi-l si mie!
Nu am ajuns sa platesc...sper sa o fac maine, dar sunt produse ce le-am luat sa le pun la pachetele pentru Mos Craciun si nu mai avem timp sa facem pachetele.

Mika...l-ai pus si tu?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momosica spune:

BUNA DIMINEATA.Am pus cateva medicamente la bazar pentru micuta noastra ANDREEA-CRISTINA :http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=36744&n=LIV52,http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=36745&n=GULCONAT-DE-CALCIU-10,http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=36741&n=TONOTIL.

Mergi la inceput