Bazar umanitar (69)
Raspunsuri - Pagina 17
olim spune:
salutare tuturor
laura, as vrea sa te intreb daca ai reusit sa trimiti pachetul?
multumesc mult pentru raspuns
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim salutare tuturor laura, as vrea sa te intreb daca ai reusit sa trimiti pachetul? multumesc mult pentru raspuns |
Olim, din pacate am avut cateva zile f. aglomerate si abia maine ajung la posta. Pachetul e facut dar efectiv nu am apucat sa ajung la posta. Daca vrei sa trimit la alta adresa spune=mi te rog. Imi cer mii de scuze.
Am si 2 avize (de la dianaalex si ancadragoman) de la inceputul saptamanii pe care nu am ajuns inca sa le ridic.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alex_andra spune:
Neata:)
Are cineva blugi si/sau raiati, de fetita, captusiti cu polar?
Varsta 3-4 ani, dimensiuni 55 lungime, crac interior 35, talie 25.
We frumos
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Neata:) Are cineva blugi si/sau raiati, de fetita, captusiti cu polar? Varsta 3-4 ani, dimensiuni 55 lungime, crac interior 35, talie 25. We frumos BAZAR UMANITAR |
noi avem o pereche, insa nu scrie varsta L = 66, crac = 45; va sunt fff lungi ?
sunt raiati portocalii, captusiti cu polar si vreau sa i ofer la 10 lei pt actiunea de MN deschisa de Gusta
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
noi avem o pereche, insa nu scrie varsta L = 66, crac = 45; va sunt fff lungi ? sunt raiati portocalii, captusiti cu polar si vreau sa i ofer la 10 lei pt actiunea de MN deschisa de Gusta _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1 |
da, din mare pacate sunt f lungi:(
cred ca sunt de 5 ani.
dar pune-i, ca sigur isi vor gasi stapan
M&M spune:
Pt Mario:
Blugi baieti, 1,5 - 2 ani
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=34843
Masinuta
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=34176
boticelina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
noi avem o pereche, insa nu scrie varsta L = 66, crac = 45; va sunt fff lungi ? sunt raiati portocalii, captusiti cu polar si vreau sa i ofer la 10 lei pt actiunea de MN deschisa de Gusta _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1 |
noi, noi vrem avem haina de iarna portocalie, caciula, manusi, pleaseeeee
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
szivarvany spune:
Boti, batem palma dupa ce-ti arat in fotografie pantalonii Doar sa-mi gasesc acumulatorii
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1