Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lore.. uite ce am gasit http://www.youtube.com/watch?v=oHcz28xRYOI

da cu wrapu nu va intelegeti?

Lena.. daca zici ca e de incredere, data viitoare o sa comand

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

cu wrapul e minunat mai ales afara doar ca am si un sling si daca i-as da de capat ar fi mai simplu de folosit prin casa. sunt situatii cand am nevoie sa o port 10-15 min cat mananc de exemplu, si wrapul dureaza multisor sa il monteza demontez....:))

edit... eu am sling cu inele sei. asta din filmulet e altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lore.. uite ce am gasit http://www.youtube.com/watch?v=oHcz28xRYOI

da cu wrapu nu va intelegeti?

Lena.. daca zici ca e de incredere, data viitoare o sa comand

cu wrapul e minunat mai ales afara doar ca am si un sling si daca i-as da de capat ar fi mai simplu de folosit prin casa. sunt situatii cand am nevoie sa o port 10-15 min cat mananc de exemplu, si wrapul dureaza multisor sa il monteza demontez....:))

edit... eu am sling cu inele sei. asta din filmulet e altfel.

Lori fericita mamica de MARA ( 20.08.2011 ora 14:25 ! )

Lore .. http://www.youtube.com/watch?v=WcZm-4uxV4I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Stie cineva vreun radio online cu muzica clasica pentru bebe (scuze pt cacofonie)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Eu cred ca Ionela a ramas sa nasca. nu a mai dat niciun semn..

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetelor, noi n-am luat nicio masura preventiva pt vaccin. Nici nu i-am dat nimic, nu mi-a facut nici macar febra, a dormit doar mai mult. Baita i-am facut normal. Pe noi ne-a chemat maine la vaccin, dar nu stiu ce sa fac ca poimaine avem botezul si n-as vrea sa fie indispusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

am vb mai devreme cu pediatra si mi-a spus ca inainte sa ii faca injectia sa ii pun jumatate de supozitor cu paracetamol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inezluiza spune:

Salutari fetelor sincera sa fiu noi de cand am venit din spital suntem tot in recuperari pe forum nu stiu cum reusiti voi sa tineti pasul
Sa va povestesc putin de noi la vizita de 6 saptamani bebelina Miriam avea 4733 g si 56 cm fotomodel ce mai :-) la 5 saptamani am luat deja vaccin tbc si inca ceva in piciorus da nustiu acu ex termenu medical si nu am carnetul langa mine oricum imi spunea asistenta medicala ca astea se dau doar copiilor din tarile ca romania
Programa de vaccin incepe normal de la 3 luni in fine mi-au chinuito de am crezut ca le bat parca le era frica sa ii faca o injectie si ei saracutei de cat a zbierat si zbatut si fortat iau iesit pete rosi pe fata ca si cand ia tzasnit sangele sub piele noroc ca a trecut pana a doua zi ca de nu nu mai mergeam la nici un control si schimbam circa cu papica stam destul de bine adica alaptat exclusiv dar daca nu am avut probleme la inceput acum ma cam iau niste dureri de sani cand la unu cand la altul si sfracurile sunt dureroase am fost la doctor si mia spus ca doar suge bebita mai puternic dar nu sunt multumita de diagnostic mia dat 2 creme dar sunt apa de ploaie Cum vine o prietena din tara si mia luat Garmastan zice ca e foarte bun la intretinerea sfarcurilor sensibile voibce ziceti aveti careva experienta cu el(unguentul) ?
cu somnul stam foarte bine dormim toata noaptea cu pauza de masa pe la ora 3 Si asa o tinem de cand am venit acasa din spital colici nu avem doar niste besiunute ne chinuie cateo dupamasa in rest suntem ingerasi astept Parerile voastre despre garmastan si ce ar trebui sa fac sa nu mai doara sfarcurile precizez ca pozitia de alptat e corecta si fata apuca bine sfarcul hmm am verificat sa facem totul corect
Pupici la bebici si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Dragelor, pupici pentru toti puiutii vostri scumpi de la mine si de la Martin
Noi suntem bine, crestem mari, dar mami nu are timp deloc-deloc sa intre pe DC. Insa se gandeste la voi si se bucura ca toata lumea e bine :)
Racheel, La multi ani!
Noi facem azi doua luni si mergem si noi la vaccinuri. Sper din tot sufletul sa nu avem probleme.

Lai 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

inezluiza, garmastanul e bun, eu il folosesc ... si am mai folosit la inceput cand aveam dureri mari la sfarcuri multi - mam compres sunt 12 buc, la noi e cam scum 41 lei dar eu zic ca se merita.

eu sunt zombi, asera printesa sa foit si a vrut sa stea numai la tzitzi si colicii , apoi cand a adormit sa trezit printul si a trebuit sa il pregatesc pt gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Inezluiza, eu am folosit Garmastan, bephanten si lanolina. Cred ca de la combinatie mi-a trecut.Acum folosesc doar lanolina.

Lai, felicitari si la cat mai multe lunite.

Ionela ce facem? Scoatem motzatele sau te felicitam?

Mergi la inceput