Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(123)
Raspunsuri - Pagina 5
seidana spune:
Lore.. pe noi ne-au programat dimineata ca cica dimineata se face vaccinul, le inteapa de 2 ori.. si poate da mai multe reactii , in schimb de pregatiri nu ne-a zis nimic
o sa o intreb pe dr ce sa am in casa pt reactii ( febra, voma, diaree, plans necontrolat,antipatie, lipsa apetit, etc.... ), sper sa nu fie cazul totusi, DD Ajuta-ne sa trecem fara pb .
daca s-ar putea as alege sa nu il fac ...
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Fetelor pana la urma ce vaccin alegeti? |
la primul copil mi s-a spus sa-i fac prevenarul doar daca am de gand sa-l bag la cresa. Nu i l-am facut, a fost alegerea mea. Acum insa mi s-a recomandat si mai tare, deoarece fratiorul ii va aduce acasa virusi de toate culorile. 3 doze, 75€ doza
interdictie la baita n-am avut, tin minte ca duva vaccin imi era tare molesit, probabil ii urcase f putin temperatura, si-a dormit f adanc toata ziua
sei mustela face cream la 1o€¿¿ na, in Romania is milionari toti..la noi ii 6.75.
pt fund am luat ceva interesant de la Auchan. marca Corine de farme.99% of natural origin, paraben free, cu ulei de migdale dulci. La doar 4€
fetiliiii rosile dau colici¿¿¿ eu de cand am nascut mananc rosie zilnic si nu pot zice ca fata face crize!! se screme la basinuci, dar nu tine plansul mai mult de 5-6 secunde.hmmmmm
la multi ani fericiti Rachel!! sa ne fii iubita, si sa ne spui de muuuulte cadouri diseara!!
Noi avem puseu de cresere precis, aseara a cerut de 2-3 ori tot la o ora diferenta, si de disperata de foame ce era s-a prins si la san...n-a durat mult fiesta, a stat cate 4-5 minute la fiecare san, apoi s-a stresat, era leoarca pe barbita, dar a si tras din san, apoi a golit si biberonul cu 8o ml pregatit dinainte de toate astea...
si tot aseara, dupa baita am unso cu ulei johnson, a papat la 9.3o si nu s-a mai trezit pana la ora 2!!
seidana spune:
Bunny..
mustela cold cream e 46 lei (la reducere 32lei )
gelul de corp, par e 68 lei (redus 46 cred )
la Ele rosiile sunt teroare la colici ( nu vreau sa zic in ceas rau dar sapt asta colici free)
dupa sana cum ati reactionat?
LenaC spune:
Mikka, Kora mersic de raspuns
Sei, poate nu ii plac hainutele, o prietena de-a mea cand o imbraca pe fetita ei intr-o anumita salopeta tipa de trezea toti vecinii.
La multi ani Racheel !!! Multa sanatate, fericire si clipe minunate alaturi de cei dragi
Nanna, eu ma topesc si ea tot la pozitia broscuta la 45 grade
Eu o tineam toata noaptea cu caciulita... o sa schimb si eu tactica
Voi cu ce inveliti bebe-ul pe noapte? cu ce va gros tare?
Marryan, mai intreaba, nu sunt sigura daca acest vaccin sau altul, dar sora mea care e medic de familie in MD imi spunea ca este unul cu o intepatura si cel de stat cu 2 intepaturi, diferenta este doar nr de intepaturi, dar nu calitatea si efectele.
Dbunny si eu pap rosii si e totul ok :). Am papat si pepene verde de 2 ori
Sei, vezi aici cred ca sunt mai ieftine. Daca iei mai multe se merita http://www.aldedra.ro/mustela/mustela-cold-cream-nutri-protector-pentru-fata
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Bunny.. mustela cold cream e 46 lei (la reducere 32lei ) gelul de corp, par e 68 lei (redus 46 cred ) la Ele rosiile sunt teroare la colici ( nu vreau sa zic in ceas rau dar sapt asta colici free) dupa sana cum ati reactionat? |
da, da, cold cream era vb...
la sana ok, Noa zilnic se screme si smiorcaie, nu mult si nu la anumita ora...si de obicei nu-mi dau seama de la ce. de ex dupa sana n-a avut probl, nici la a 2-a sau a 3-a masa...sa iasa prin lapte dupa 24 de ore¿¿in schimb la 5-6 ore dupa ceai de chimen s-a scremut de numa...nu mai stiu...
seidana spune:
Lena sunt super preturile.. insa am o jena cu comandatu pe net a produselor.. daca sunt aproape de expirare sau sunt fake-uri?
E.. nu ii place o haina... nu e sa o stranga.. nu ii place culoarea poate.., azi am reusit sa iesim afara 30 min.. in carucior chiar
Eu noaptea o tin in sac + ii acopar picioarele cu o paturica subtire.. iar la mine in pat, pun o data paturica ei + pilota mea.. eu o tin cum ma simt eu bine.. pilota de vara + patura peste mine, asa o tin si pe ea.. eu am maieu si bluza de trening , ei ii dau body lung si jerseu/bluzita peste..
Nu a comentat , nu apar bubite e caldura .. deci cred ca e bine .. mai ales ca asa manutele ii sunt calde..
seidana spune:
Bunnyy.. oricum cine intelege?
Eu am experimentat si in mod clar are colici de la ceaiul pt colici ( banuiesc musetelul), deci e posibil ca si chimenul sa va faca rau..
In schimb noi de la chimen facem ca mitraliera.. sa mai zic ca nu e deloc balonata ..., numai ca sa stii ca in primele 2 zile dupa ceai si noi am facut urat ... acum .. Doamne ajuta sa nu o mai vad cu colici... desi ar trebui sa mananc ceva fructe ca s-a cam constipat.. 1 data la 3-4 zile..
LenaC spune:
Sei, eu am comandat de 2 ori de pe acest site. Au venit la timp produsele, sunt cu termen foarte bun (de ex vitaminele prenatale erau cu expirare in 2013).
loredanar spune:
are cineva vreun filmulet care sa ma invete sa o pun pe fetita mea in sling? sa fie o pozitie buna pt 2 luni.
seidana spune:
Lore.. uite ce am gasit http://www.youtube.com/watch?v=oHcz28xRYOI
da cu wrapu nu va intelegeti?
Lena.. daca zici ca e de incredere, data viitoare o sa comand