Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(123)
Raspunsuri - Pagina 18
camady spune:
Gata fetelor.
De sambata suntem si noi crestine.Am avut mari emotii dar Eva a fost f. cumintica. Si de la botez e cumintica .........doarme si mananca. mai ales noaptea cand se trezeste doar o data, ceea ce e lux ptr. mine.Sper sa n-o deochi.
Azi am facut si noi 2 luni.Am fost la medic. Avem 5100 gr si 57 cm. A luat 800 gr luna asta si 4 cm.Dr. a zis ca e dupa carte nici prea mult, nici prea putin. Am facut si vaccinul si suntem bine. Nu manifesta nicio stare nasoala.
Sei te rog pune pe prima pagina puseele de crestere.
camady's baby
seidana spune:
Camady.. le-am pus pe pag de bebelusi, insa dupa ce am postat modelul..
Bravo pt crestere, eu zic ca e bine..
Felicitari pt mica crestina..
Lena multumim, Doamne ajuta
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
May3 spune:
sa-i bag in***** ma-sii pe astia cu spitalele lor jegoase.
m-au imbolnavit de candida si de trichomonas.
fir-ar ei ai naibii de jegosi.
mor de draci
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro
mikka11 spune:
May imi pare rau...
Anul trecut si eu am luat din maternitate o infectie. Anul asta m-am ivatat minte si am plecat la mine cu 2 sticle diferite cu dezinfectant special pentru spitale si cu lenjeriile si pernele mele de acasa.
Sei imi pare rau ca Elenei i-a facut rau bonnisanul, eu ii dau de o saptamana si de atunci nu mai are colici...nu stiu daca este coincidenta sau nu...de atunci am mancat si lapte si iaurt si branzoaice si chiar si o gutuie ieri...azi s-a strans putin de burtica intr-adevar ca am exagerat eu cu laptele, am baut ca o nesatula...
Camady sa va traiasca micuta crestina!!Acum realizez ca eu ti-am trimis sms chiar sambata, mii de scuze...
Sei arata foarte bine pagina, m-ai facut sa plang...
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)
seidana spune:
May .. din maternitate ai luat?
Mikka cred ca bonisanul, nu pot zice 100 %, dar e prea mare coincxidenta ca de 2 ori sa planga asa dupa el.. Oricum stiti deja ca micutza mea reactiona urat dupa orice impotriva colicilor..
Bravo pt o Mariuca fara colici..
De ce plangi mami?
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
May3 spune:
da, din maternitate.candida se ia de pe asternuturi, wc-uri etc, dar trichomonas numai de la contact sexual sau ustensile ginecologice. cum eu din ian pauza alea alea, e clar dfe unde, nu?
sa-i ia gaia de idioti.
mor de ciuda
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro
hellena_d spune:
Dragele mele, revin pe forum ceva mai linistita si vreau sa multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la mine
Petru e bine, creste, in 2 sapt a luat 600 gr (sunt multumita), s-a puturosit rau de tot la san si trebuie mereu sa ma mulg si sa ii dau asa lapticul din bibe (si daca va zic ca si aici e fitzos nevoie mare, ca nu bea cu orice tetina, numai NUK si numai tetina cu orificiu in X pt semilichide care se deschide numai la supt), daca-i dau cu tetina de lapte, cu orificiu normal, gaurica mica, trage in sila, lene mare, si dupa 20-30 ml bauti in 30-40 minute renunta Dau in continuare si LP de la milupa milumil, imi pare ok, el bea cumulat (LP+LM) in jur de 650-700 ml/zi.
Doarme bine noaptea, se trezeste pt o masa numai, pe la 5 de dim, asta in conditiile in care doarme de la 22:30-23 dupa baita tun.
Fetelor, vreau sa pun si eu poze cu PEtru pe grupul de pe yahoo, am cerut acum acceptul, sper sa il primesc si sa postez si eu poze cu printul meu Pup cu drag toate fetele si imi pare extrem de rau de toti bebeii bolnaviori, Hayat sunt cu gandul la bebe Razvan si ma rog pt voi sa va faceti rapid bine.
May, f nasoala treaba cu trichomonas-ul, sa te faci repede bine, acum asta conteaza. In rest....traim in Romania si se vede
Sei, spune-mi te rog cum s-a comportat Ela dupa vaccin? Mie mi-e o frica de mor ca si "noi" pe 10-11 nov. suntem programati la vaccin si am auzit fel si fel de povesti...
Ionela spor la nascut copil frumos si sanatos, nastere usoara sa ai!
Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !
LenaC spune:
La multe lunite bebe Eva
May, imi pare rau. Stiu cum e... eu nu am luat din maternitate dar o faceam dupa fiecare tratament cu antibiotice
hellena_d spune:
Sei, si pe mine ma poti trece pe prima pag cu data nasterii 26.01.1986
Minunea mea mica Petru Severian, a venit in viata mea pe 09.09.2011 ca sa-mi lumineze existenta !