Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(123)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

May.. da suna a colici.. iti urez bafta si putere sa le depasiti.., daca aveti noroc dupa 6-7 sapt scapati... noi am inceput la 2 sapt am terminat la 7 jumate.., ocazional ne mai doare burtica.. evident ca am grija ce mananc ..

Lena.. e mare.. azi am iesit in oras, toate hainele de pe ea cu exceptia body au fost de 6 luni..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

sei ca sa ti rasp la intrebare : sunt solicitata la maxim, sunt obosita rau, eu ma ocup ap sg cu ei in afara zilelor cd sotul e liber adik nu prea multe si imi prepara lapticul pt bebei in rest eu... nu ma vait ma gandesc k dupa 2 luni o sa fie mai bine...abia avem o luna si o sapt ... in rest cresc ok Mathias are 3500g- 50 cm si Luca 3400g - 49,5 cm...
Mi.am cumparat un leagan si il folosim ne place daca incep aman2 sa planga unul in leagan si unul il tin in brate sau aman2 in brate depinde cat de agitati sunt

May pt colici incearca Protectis, ajuta si la regenerarea florei stomacale l noi are efect si doar atat folosim

Nu mai stiu cn intreba de aspirator pt nasuc... noua din spital ne.au recomandat batista bebelusului la nevoie pt k si in spital le aspirau mucusori tot cu ceva genul asta numai k se introducea mult mai adanc... si aerosol cu ser fiziologic(1,5 ml)

Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci lena, sei, marina.

sei, stiu ca am mai intrebat dar am uitat. ce mananci?
de ex branza mananci? sunt ok lactatele sau sunt nasoale pentru colici?
eu azi am mancat doar supa de pui si paine prajita. fac un experiment sa vad daca e mai ok.
pana acum tot agitata a fost toata ziua...
s-au dus vremurile cand adormea si o puneam in patut si statea cateva ore...acum numai in brate...sau cateodata cate juma de ora in pat, dar in patut...

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Salutare mamici si burtici!

O sa incerc cu glicerina boraxata pentru limbuta, multam Lali

Seidana, noi nu suntem din Bucuresti, suntem din Cluj respectiv Blaj.
Ne-am hotarat sa facem botezul acasa, o sa si ramanem apoi acasa o saptamana. De fapt eu cu micutul doar, sotul pleaca iar cu serviciul in afara tarii.

Acum minunea noastra doarme asa linistit... imi tot vine sa-l pup dar l-as deranja asa ca stau cuminte

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE
May pt colici incearca Protectis, ajuta si la regenerarea florei stomacale l noi are efect si doar atat folosim

aham, si noi am luat Reuteri protectis si deja a 2-a zi eram muuult mai bine. Oricum eu nu cred in colici! daca bebe plange e fiindca ii e foame, e uda, sau o doare burtica la expulsatul besinucilor(ceea ce-o ajutam dezgolind-o si presionandu-i burtica flexionand piciorusele ei). Baita calda si uleiul de masaj o ajuta iarasi f mult. Si dam laptic de cate ori cere; nu tinem cont de distanta de 1 ora sau 2 sau 3 intre mese, deoarece nici mesele ei nu sunt la fel de mari.

Am ajuns sa scot si cate 16o ml/portie laptic, in jur la 9ooml/zi.

Si am cumparat lapte fara lactoza pt mine si beau cu cacao si fata n-are colici

hayat multa sanatate si putere tie si puiutului Razvan!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui May3

merci lena, sei, marina.

sei, stiu ca am mai intrebat dar am uitat. ce mananci?
de ex branza mananci? sunt ok lactatele sau sunt nasoale pentru colici?
eu azi am mancat doar supa de pui si paine prajita. fac un experiment sa vad daca e mai ok.
pana acum tot agitata a fost toata ziua...
s-au dus vremurile cand adormea si o puneam in patut si statea cateva ore...acum numai in brate...sau cateodata cate juma de ora in pat, dar in patut...

zebraroz.ro

Mai branza telemea matyrata cate o feliuta mica, sau sana dar nu amandoua in aceeasi zi... crude legume sau fructe nema.. doar mar... in rest de la rosii colici de toata frumusetea, la fel dupa musli sau oua..
oricum aca tu esti mai curajoasa decat mine incearca treptat un mar, o rosie.. si vezi de la ce are colici si de la ce nu.. oricum si maine mananca "curat" ca sa iti iasa ce e de rau din aptic.. iti recomand ceaiul de chimen ( ev cu cateva frunze de menta sa schimb gustul) la noi a avut un efect ff bun , si eu una chiar cred ca ne-a ajutat la colici, de fapt eu cred ca datorita lui numai avem colici..
Nu te astepta la minuni.. orice ai manca va avea colici, depinde insa si de intensitatea lor ( si copii cu LP au colici)
poti incerca si cu picaturi daca vrei.. insa noi am avut episiade uratede colici, pe langa zapaceala digestiva...
Multa rabdare...

Mergi la inceput

Marina... esti de 2 ori mamica , imi dau seama cat e de greu, noi la 1 ne plangem si ne simtim obositi

Bunny... si noi plangem mai nou la basinute,, dar ni stiu daca sa ii dau sau nu protectis, tot ma hotaresc sa ii iau si iar ma razgandesc.. avand experienta picaturilor.. ieri i-am dat bonnisan in speranta ca o va ajuta la kk, mi-a plans fata cum de 2 sapt nu o mai auzisem...//
Lapte fara lactoza.. de unde si eu vreau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

buna seara, fetelor!

si eu va citesc dar nu prea reusesc sa si scriu. Iannis e bolnavior, ne-a facut febra vreo 2 zile si 2 nopti de joi incoa. din cauza asta a fost si foarte scancit, foarte agitat. noaptea trecuta nu a mai facut febra, dar a plans de cateva ori prin somn. de fapt, s-a lasat cu urlete de nu stiam cum sa-l linistesc. la ultima repriza de plans plangeam si eu langa el

bine macar ca Dimitris e ok, mananca, doarme, creste. la o luna (adica pe 21 oct) avea 4300 gr si 54cm. o asteptam si pe dna dr marti sa-l vada.

vorbeati de greutate, eu am acum cu vreo 3,5kg in plus fatsa de cum am debutat in sarcina, dar burta e inca marisoara si ce-i mai rau e ca atarna. e oribila! abia astept sa imi dea dr unda verde sa merg la sala.

sper ca in curand sa doarma si Dimitris ceva mai multe ore noaptea, incontinuu,si sa am timp sa va mai scriu si eu. ca asa intrand din cand in cand, chiar daca citesc ce scrieti si as avea si eu un raspuns,ar fi tardiv.

de didiana mai stiti ceva? nici pe andreea_t nu am mai vazut-o pe aici de ceva timp.

am vb si eu cu Hayat la telefon, vineri. of, imi pare rau ca e cu cel mic in spital. ne rugam sa fie bine!

Ionela, sa ai o nastere cat mai usoara!!

mamicile si bebeii!

mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

nicio imbunatatire in seara asta la colici
merci, seidana.
cred ca maine ma uit si eu de protectis asta. eu ii dau infacol si degeaba.
kora, ce bine a crescut puiul tau!
noi suntem in urma cu cresterea. sper sa fie fiindca a fost racita.
a luat doar 460 de grame de cand am iesit din maternitate si miercuri face o luna

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

Bai, eu nu pot sa cred ca acusica am 40 sapt!!!!
Nu ma grabesc pentru ca stiu ca mai liniste si mai mult timp decat acum nu mai am niciodata, asa ca ma bucur de ultimele ore/zile. Cu toate astea sunt asa.... ( cam cum am scris e blog)

May, dar de la ultima cantarire a crescut? Clar si de la raceala a luat mai putin, cu toate astea, daca 500g in prima luna e ok. Da, media e 700, dar media se face intre mult si putin.... iar 500 e ok.. daca la voi mai puneti si celelalte in calcul .... eu spun ca e bine

Multumesc tuturor pentru gandurile bune! Vreau sa nasc in fiecare zi, si, daca nu nasc imi spun ca am mai avut o zi de liniste si gata

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 39+ cu Tudor

Mergi la inceput