Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(123)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Seara buna!

Greu reusesc sa va mai scriu si eu cate ceva despre noi

Saptamana asta am fost pana joi fara sot, nu mi-a fost usor... a venit intr-adevar o matusa la mine si m-a ajutat, altfel nu stiu daca ma descurcam...ma refer la ordine prin casa si la mancarea mea.

Sa stiti ca si eu mananc aiurea In timpul sacinii am avut mereu grija la ce ammancat, acum... eu nu ma recunosc nu reusesc sa mananc fructe mai deloc. eu mananc totusi lactate, micutul nu face urat de la lapte.

Am vazut ca ati vorbit despre kilograme, ei bine ma alatur si eu celor care nu au slabit mai deloc de la iesirea din spital, am iesit cu 60 iar acum am la fel. Eu mananc totusi mult sa nu-mi scada lactatia, cred ca de aia nu am slabit deloc
Ce ma enerveaza e burta, eu mai am totusi burta, nu e mare clar s-a retras dar nu de tot... mi se pare mit faza ca dupa 6 saptamani burta de retage, cel putin la mine nu s-a intamplat. Dupa botez stau o saptamana in Cluj iar apoi revenim la Bucuresti asa ca de atunci o sa ma apuc de abdomene... alta solutie nu vad

Am vazut ca vorbit despre puseul de crestere, ei bine cu asta ne confuntam noi acum... daca acum s-ar trezi puiucul nu as avea lapte sa-i dau, toata seara am fost cu el la san.

Eu ma confrunt cu o problema, in ultimul timp trage tot mai mult aer cand mananca... mananaca si cu mare pofta. Se auge cand inghite aer si sunt asa de suparata ca nu-l pot faca se prinda mai bine sanul
Si asta doar de la un timp. Oare pot face ceva sa-l fac sa nu mai inghita asa mult aer? Il si scoate la sfarsit aproape tot timpul dar tot nu e ok, zic eu.

Bebelusii vostrii au limbuta alba?

Hayat imi pare rau prin ce treci sper din suflet sa mergeti cat mai repede la doctor si sa rezolvati problema. Saracutul de el cred ca-i e tare greu

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Off Ionela,ce mai veste, imi pare asa de rau de micutul Razvan, sa speram ca se vor rezolva repede repede problemutele lui, sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa vina repede acasa; s-ar putea, nu zic si eu la sigur,dar s-ar putea ca rosul ala in gat sa fie tot de la nascu infundat???mie dr mi-a zis sa ifu f atenta cu nasucul, ca de aici pot aparea multe probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Ce mai citisem eu la voi, ca nu e bine sa doarma pe spate??? mie nu mi-a spus nimeni, dar Ayu la inceput dormea numai pe spate, dar isi tiena caputul doar intr-o parte, apoi, dupa vreo doua sapt, am inceput si eu sa il mai pun pe parti

Zubi, cea mai fericita cu AYAN ( 02.09.2011 )
Multumim Doamne in fiecare secunda

Zubi, am vazut si eu aseara intr-un filmulet cand cautam cum se manifesta colicii (pitica mea se strange putin se intinde, dar nu par sa fie colici, ca nu plange)
http://www.youtube.com/watch?v=hhvqPiw-JNc minutul 1.29 spune cum trebuie culcat bebelusul.

Sei, Mikka mult curaj si laptic
Eu inca sunt cu supraproductie, m-am saturat de sanii plini

Multa sanatate Razvanel si Hayat !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

neata fetelor
Cu greu mai reusesc sa scriu mai ales k am avut si noi probleme din cauza nasucului infundat si am fost internati in spital...Am primit ca tratament cure cu aerosoli (ser fiziologic doar), picaturi de nas si apa de mare...nu mai sunt chiar atat de fornait dar au momente cand au o criza de nu mai pot respira si se ineaca(mai rar acum), dar nu au facut febra ceea ce e bine si au continuat sa pape foarte bine...Imi pare rau sa aud k mai sunt si alti ingerasi care se confrunta cu problema asta dar am inteles k pana la vreo 4-5 luni asa o sa fie pana invata inghita muculeti

Va pupacesc, ies k a inceput un pitic sa planga...

Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Buna ziua la mamici si burtici...sau mai bine zic la mamici si Ionelei

sunt tare trista cand aud ca sunt strugurasi bolnavi...la spital. numai mama sa nu fii cand iti e puiul bolnavior. e o suferinta groaznica sa nu il poti ajuta nicicum. hayat iti urez putere tie si insanatosire grabnica celui mic.

ionela, nastem sau nu?!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza.. azi Ela are program de somn.. a mancar de 4 h si nu da semne de trezire, nu e caracteristic ei.
Si noi fornaim si nu reisesc sa scot mucisorii.. ii mai inghite ea uneori insa in max 2 zile fornaim..
Am cumpaat si aspiratorul VIbrocil Baby.. insa nu ma descurc cu el.. ceva sugestii ?

Pinkysor dar cum de faceti botezul in CJ?

Lena e mai bine cu ei plini decat goi..

Marina.. in rest cum sunteti? tu cum mai esti?

Zubi.. cat calm se citeste la tine

FETELOR CU BEBEI mai mari.. mai calcati hainele? cat le mai calcati?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Salutare mamici si burtici ...

Noi suntem tot la sora mea,mai citesc dar nu prea apuc sa si raspund .Copilasii se joaca impreuna mult,nepoatamea vrea sa ma trimita acasa fara Teodora,cica sa imi faca alta...

Am vazut ca vorbeati zilele trecute de vaccin si de pregatire pentru vaccin . Eu nu pregatesc copilulpentruvaccin in nici un fel, nu am auzit pana acum de ceva medicamente date inainte,cum a scris Marryan,de exemplu. Am vorbit cu asistenta si mia spus ca pot vorbi cu dr-ita si sa nu ii fac vaccinurile sau anumite vaccinuri fetei,ca nici ea nu e de acord cu multe dintre ele.Niciodata la Paul nu mi-a recomandat sa ii dau ceva preventiv,nici inainte nici dupa vaccin,ci doar daca face febra.
Zubisunt la rasfat mai, si uit si de forum si de tot aici, ma odihnesc si ma uit la baiat si nepoata cum se joaca si se dragalesc
Bujo eu cu siguranta i-as fi spus ceva acelei doamne ,sora-mea zice ca nu te poti baga peste copilul altuia,dar totusi... In astfel de cazuri cred ca protectia copiluului ar trebui sa le faca nitica educatie oamenilor cica maturi,care au in responsabilitate crresterea si educarea copilului.

Inezluiza despre garmastan nu pot sa iti spun prea multe,ca am folosit doar dupa prima nastere si numi-a folosit la nimic,iar acum folosesc lanolinasi atat. Mai patesc si eu sa ma doara sfarcurile rau cand ma suge periada mai lunga.Le dau cu lanolina si le tin la aer cat pot.
LaiMa bucur ca sunteti bine,sper ca nu ati avut reactii de la vaccin.

Alayna daca iti iei masurile de precautie obisnuite nu e periculos dormitul pe burta,nu mai periculos decat dormitulpe oricare parte. Ai mei dorm pe toate partile,si pe burta,si pe spate,si pe parti.
Cel mai probabil ti se pare , nu are pupilele diferite ca marime,si daca se uita crucis, cel mai probabil se va rezolva pana la un an.
Seidana bravo pentru super-dezvoltare. De ce trimitere la oftalmologie? Si eco abdominala pentru ce?
Elena nu mananca pentru ca nu a mai facut caca de atatea zile, eu mi-as calca pe inima si i-as da putin ceai de musetel ,incearca sa bei tu compot de prune sau de struguri ,poate isi da drmul burtica ei.
Vibrocil baby,adica aspiratorulcufurtunas,princare aspiri mucisorii cu gura? E usor de folosit, pui ser innasuc,astepti 2-3-5 minute,apoi iti pregatesti aspiratorul,pui vata acolo unde incepe furtunasul,sase opreascamucozitatile,sanuiti vinatie pe furtunas , si tragi mucutiidinnasucul Elenei cu gura. Dupace reuseti o data,o sa iti fie usor. mie mi se pare mai puternic decatpompita,si la fel de eficient ca si aspiratorul ce se monteaza la aspiratorul casnic.
Hayat] mi s-a zbarlit pielea pe mine citind mesajul tau ,cu respiratia gura la gura. nu cred ca e prea deevreme pentru batista bebelusului, mai ales daca te-ai obisnuit cu ea. Cred ca cel mai bine este sa urmezi sfatulIonelei,sa mergi la uyn gastro-enterolog. Hai,capul sus,bebe o sa treaca si de astacu usurinta.
Mikkam-a amuzat cum ai scris ca se dezvolta picea ta.A crescut foarte bine.

Ionelamultumim pentru ca ne-ai spus de Hayat ,ii transmit si eu un gand bun .
Zubirosu in gat se poate face si de la plans mult ,din cate stiu eu.
Pinky limbuta incarcata o poti curata cu gkicerina boraxata,pui putina pe un tifon,pe care il rulezi pe degetul aratator si ii ungi limbuta. In cateva zile ar trebui sa se curete.
Cat despre burta,oho, in 6 saptamani se retrage uterul,nu si pielea care a tot crescut in 9 luni. Eu o mai las in pace o perioada si apoi cred ca incep sa o masez energic,scap eu de ea pana la urma.

Marina sanatate multa la puiuti.
Sei eu ii calc hainutele Teodorei ,de fapt le calc si pe ale lui Paul,dar le calc pentru ca se aseaza mai bine in dulap si stau mai bine pe ei. Si eu hainutele lui Paul nu le-am spalat niciodata separat de ale noastre,ca erau mici,si pana se strangea o masina aceeasi culoare imbatraneam. Acum le spal mai mult pentru amandoi,dar daca nu e o masina bag si de ale noastre.

Pupicei,am o tastatura tare naspa,si scriu atat de greu...

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

mititica mea are colici aproape non stop

seara urla pur si simplu, iar in rest toata noaptea si toata ziua se foieste. atipeste 5 minute, apoi se trezeste dand din picioare, maini, intinzandu-se, mai atipeste iar si tot asa non stop. cateodata mai si tipa.
credeti ca-s colici?
asa fac si ai vostri?
seara sigur sunt colici,dar nu-=mi dau seama foiala asta din restul timpului ce e...
si gata s-a invatat in brate...
patutul are ace

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salut Oana

Sei, tare dulci pozele de pe group. A crescut mare Elena
Mai fornaie si pitica mea ocazional, dar eu fac toaleta nasucului doar seara cu ser si betisoare cu vata.

Lali, ma bucur ca piticii tai sunt bine

May, asa se matzaie si a mea permanent. Mai are si perioade in care e linistita, dar de obicei sa intinde se stramba. Uneori incepe sa planga dintr-odata si se linisteste imediat si continua somnul. De plans nu plange decat dupa mancare. Eu cred ca nu are colici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali.. ce frumos sa fii impreuna cu sora ta.... offfff
La ofta din cauza asfixiei, la fel ca si controlul la neuro pediatrica , mai mult in carnetelul de sanatate scrie ca un bb fara risc face controlul la 3-4 luni, unul cu risc ( prematur etc) la 1 luna.. dupa ce am citit asta m-am linistit... e doctorita de treaba ( oare daca as uita "atentia" acasa mi-ar mai da trimiteri si vitamine gratis?)
Eco abdominala .. si eu am ramas surprinsa cand am vazut trimiterea, insa noua de la 1 luna ne-a zis dr ca daca Ela e tot balonata ne da la 2 luni.. acu era si balonel si cu mancare nedigerata, si fara caca de 5 zile... Oricum macar asa ma linistesc ..
eu hainele ei le spal separat si cu deterg lichid sau mai putin, noroc ca am haine pt 3 copii.. am o groaza nepurtate
Cu vibrocilul multumesc...

Cat mai stai la surioara?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput