Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

nah ca inca doarme dusa!
ia-m pregatit: para+suc de morcov+avocado+ cereale duma dimineata cu fructe

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Alexina ai PM!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Strumph, am zis Nurofen asa, generic, ca nu dau eu bani pe reclamele lor, e un ibrupofen de 200 luat de acasa , un no name... varianta mai ieftina, ca toate au aceeasi substantza difera la pret doar din cauza costurilor suplimentare

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

alexina ziceai ca te dor ovarele...ti-a venit? poate ovulezi... pe mine ma dor cand ovulez...

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

La Multi Ani!!! RalukaB Sa fii sanatoasa si sa ai parte de bucurii toata viata si sa mai treci pe la noi din cand incand sa ne mai spui de voi si sa ne arati pozici noi cu Vladut

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

la muti ani raluka!

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti mamicilor?

Ieri nu am apucat sa intru, am avut o groaza de treaba si am fost si putin deprimata, dar vor trece toate.

Lalely iubita si multa sanatate lui David. Of prin cate treci si tu, vai si amar. O sa iti dau un pm.

Miki multa sanatate mami. M-am amuzat copios cand am citit ce a zis Vlad. E mortal.

Madutza vb aia de rasu'-plansu' cu Cristinelu', dar sunt sigura ca daca vei vb cu el va intelege si nu va mai face asa.

ally te inteleg mami, ca nu mai poti, dar gandeste-te ca slava Domnului e sanatos. Si Rares are chestia asta, ca daca nu ii dau ceva incepe si urla .. si eu nu suport asta si vb cu el, dar ce sa ii fac e doar un pui de aproape 8 luni, ce sa inteleaga el.

Simo tu ce mai faci mami?> Ce iti fac cei 3 puiuti? Ii e bine lui David la scoala?

Yasmi, Roxy,Delia, Strumphy, Happy, Alexina, Persi, Lparpala, Mary85,Somleac, Catank tuturor si sper sa nu fi omis pe cineva

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ba am uitat evident , desi mi-a placut si am citit tot ce a scris Viss mamica noastra eroina cu 2 comori. Sa stii ca si eu imi doresc un spatiu mai mare......... dar o veni si vremea noastra. pentru toti 3

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, ai 2 copii superbi. Mina vad ca te imita in tot, pozitie de stat la poza si mai e da si o mana de ajutor la contructia casei. Ce parere are despre mutare? Isi va schimba oarecum cercul de prieteni.

mandreeac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

ailed- eu acum iau pastile si mai am o sapt pana sa-mi vine. o-i ovula mai stii? asta chiar ar fi culmea la cate stimulari am facut la viata mea sa am si eu o ovulatie mica

mai...a mancat teea TOT wtf? am pus-o la desene si a mancat tot. nu-mi vine sa cred. trecusera 5 ore de la masa de dimineata si cred ca m-a simtit si mai relax:)))))

sunt happyyyy ca a acceptat .eram happy daca manca si 10 linguri ,nu mai zic de tot castronelul

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput