Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
yasmi ce frumos ca ati ajuns la culoarea exterioara deja
doamneeeeeeeeeeeee
asa ce imi doresc si eu casa meaaaaaaaaa
viss si eu visez la dresinguri
si stau inca in casa de servici
si la salariul meuuuuuuuuu
sunt cam ca si tine
ahahahahah
dar nu ne oprestye nimeni sa visam
poate se va indeplini
cine stie
vb lui lavi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
uffff Delia mi-a picat aseara netul si n-am vazut. Nu-i nici o problema cu vaccinul. Doar la cel care se dadea oral nu era voie injectii timp de o luna. Stiu sigur ca mi-a prezentat doctorita vaccinul cand i-am facut Ilincutei ala de doua luni si eram stresata ca erau baietii bolnavi si n-am vrut sa-i fac ca daca ia de la ei....
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Neatza, poftiti la
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
![](images/user_woman.png)
pisucmic spune:
Neata si eu!
Buna cafeaua Somleac!
Simona, mi-ai dat de gandit cu lapticul dupa mesele de 180 g - oare n-ar trebui sa-i mai dau? Poate o sa incerc sa vad daca rezista fara; ce-i drept eu ii dau si de hidratare ca sa nu fie constipat (cum a fost in prima saptamana dupa inceputul dive). Ieri am incercat cu un pic de apa in biberon, dar se juca cu biberonul si nu curgea mare lucru . M-am gandit apoi ca apa nicin-are gust deci nu-ntelege el ce curge acolo... I-am dat si cu lingurita apoi, dar e cam greu la apa, curge mult pe langa
Vreau si trebuie neaparat sa-l invat cu biberonul sau canita, fiindca in decembrie plec 2 zile la un congres, si in afara de piure trebuie sa pape si el ceva... Tineti-mi pumnii!
Roxy si tu am vazut ca ai comentat de laptic intre mese...
Deci fetele care ati ajuns la mese de 160-180 g, dupa acestea nu mai dati laptic pana la masa urmatoare? dati altceva lichide intre mese?
Multumesc!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
neata fetele
azi sunt matinala si foarte odihnita cutoate ca s-a trezit Anastasia si la 3.30 tot am dormit bine si destul. m-am trezit inaintea ei sa ma mulg ca deja ma durea un san.
lalely va doresc multa sanatate, tie multa putere si sa treceti cu bine peste aceste probleme.
somleac ai si facut cafeluta? ia sa iau si eu una
miki si tie multa sanatate. trebuie sa te pui pe picioare. trebuie sa faci ceva pentru sistemul imunitar mai ales daca esti si obosita, organismul este si mai solicitat. pune-ti masca din aia sa nu-i suflii Andrei in nas, s-o feresti un pic.
strumphitza eee rad si eu....ce, eu n-am patit asa ca nu prea manca? lasa ca mananca ele, vorba ta , n-o sa stea agatata de tata masii ...
ailed dar ce treaba are gaura din urechi cu vaccinul? Anastasiei i-a facut gauri in urechi in ziua cand i-a facut si vaccinul in maternitate
bb_yasmi ce dulci sunt puii, ce a crescut Iasmi
cand te gandesti ca mai ai vreo 2 luni si este gata casuta... zici ca-i zapada pe jos de la poliesterul ala
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
pisuc eu dupa mese am inceput sa-i dau apa din biberon. la inceput nu prea tragea ca nu stia cred, dar acum s-a invatat. mai ales ca am si gaurit o tetita mai tare sa curga mai bine
eu nu ii mai dau san intre mese decat cand cere tare(eu ii mai dadeam si asa sa vad, vrea...si vroia) si apoi la mese nu mai manca mult. pai si normal ca nu mai manca , ca ea era satula. asa ca incerc ca masa sa fie masa si intre mese mai putin san sau deloc . doar cand adoarme ii mai dau san ca asa ii place, si mie imi place
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
neata fete
Delia, ca si SOmeleac stiu si eu ca nu e voie injectie, intepaturile simple n-au nici o treaba..deci stai linistita cu asta
Miki, va doresc tuturor sanatate!!ce le-ai mai facut si tu in ultima vreme...cred ca ti-ar trebui o cura de vitamine ceva. copilasii
Mada, cum spune Lavi, unii copilasi la varsta asta si la intrarea intr-un mediu nou fac chestii d-astea. SI Matei cand a intrat in gradinitza (desi venea de la cresa unde era cuminte) incepuse sa loveasca copii. Sau trecea in fuga pe langa ei si-i lovea cu cotul. A trecut in maxim o luna probabil pana s-a acomodat, s-au mai imprietenit, etc. Poate ar fi bine sa-i dai o masinutza mica la el, ca sa nu ramana frustrat inc azul in care altii sunt mai rapizi si pun mana pe masinutzele din gradi...De regula nu-s asa multe masinutze cat jucarii diverse si poate el prefera masinutza,
Viss, cat mi-am dorit si eu dressing...in sfarsit am ..si chiar 4, dar tot le tin cate 2-3 camasi pe umeras, pt ca suntem multi si dressingul de la camera noastra cel putin e micutzSa dea DUmnezeu sa iti indeplinesti visul asta
Pup gemenasii tai frumosi!
Strumpfi, ma bucur ca te-ai relaxat...sa stii c asi mie la primul mi-a fost mai greu credeam ca tre sa pape mult mai mult si el avea ritmul lui plus tzitzi. Roxy are dreptate dc mai ciupeste la tzitzi intre mese nu o sa pape bine solidele...I-am spus si eu ieri Catankai
Lalely, te inteleg perfect...imi doresc si eu de multe ori 5 minute de pauza...dar acum de cand Daviduche a inceput scoala avem multe multe teme uneoi ajungem acasa maninca si scrie pana la 5, 5.30. Iar eu in tot timpul asta stau langa el cu Arsenie in brate sau il scaunul de masa..ii mai dau o jucarie, un biscuite...E greu pentru toti.Sotul meu vine seara pe la 7 si sambata lucreaza pana la 3-4...Trebuie doar sa ne obisnuim/impacam cu gandul. Daca te poate ajuta cineva ar fi muninat, daca nu incearca o iesire afara macar 1 ora, pe mine astea ma relaxeaza cel mai mult.
Sanatate lui David si pe cat poti foloseste batista bblusului si roaga-te la Dumnezeus a va scape de operatie. Doamne Ajuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Pisuc, eu il hidratez cu seringa de nurofen, culmea e ca ii place apa, desi n-are gust, si cand ma vede ca beau din pahar se agita, chiuie vrea si el. Ieri nu i-am dat san si a mancat toata supa cu deschideri maaaari de guritza. Seara aveam niste sani deci e clar de ce nu papa. EU n-am subestimat mereu referitor la cantitatea de lapte pe care o am, dar se pare ca il satura...
Ally, perioada aceasta cand incep sa mearga si sa agate tot e si pt mine cea mai obositoare, si dureaza destul de mult pana poti sa-i lasi cu incredere sa imble prin camera. Securizeaza usile, dulapurile, colturile mobilierului si-ti va fi mult mai usor, ai sa vezi tare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
buna dimi
am de ieri o durere de spate de nu ma pot ridica
fiu'miu a descoperit usile de la dulapuri tre sa ajung sa achizitionez inchizatoare/sigurante pt dulapuri
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)