Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 21
simonacip spune:
neata
pana face madu cap nou va dau eu
Irinuca, nici eu n-am mai auzit de saculet, dar m-am strapezit toata la ideea de a suge dintr-un saculet. DIn ce material e? Poate nu-mi imaginez cum trebuie...
irinuk si Andreeea si Arsenie e ff agitat in ultima vreme. El doarme cu mine de la inceput, dar ma stresez deja ca ar vrea numai cu tzitzi in gura sa stea si eu stau mai mult semi-treaza, iar dc vreau sa merg la toaleta tre sa gasesc un moment cand doarme mai profund ca sa reusesc...ca mi-e teama sa nu se invarta in pat si sa cada...Nu stiu, inainte dormea mai bine
Miki, nu stiu ce sa spun..o fi chiar asa rau cu picioarele???Matei al meu merge si acum pe varfuri, iar varul meu a mers pana la 7 ani pe varfuri si apoi a facut dans sportiv (l-a ajutat ca stia sa stea pe varfuri f bine) dar merge ok acum, e om la 25 de ani, n-are nici o problema. Am fost si eu cu Matei la dr Jianu, care-i ortoped renumit si mi-a spus clar sa-l las in pace, ca o sa mearga normal, ca e un "rasfat" de-al lui asta...El merge f ok si pe talpa, doar are momente cand se ridica pe varfuri, mai mult cand e cu piciorul gol...Nu am mai auzit treaba asta cu tendonul nicaieri...Despre injectiile tale...dc stateai inca in zona aici ti le facea mama...imi pare rau...poate te vindeci si fara ele.
Deea, multa sanatate tie si fetei.ooof!!
ailed_dota spune:
Neatza!
Multumesc pt cafea Simo!Chiar am nevoie!Andra a mancat de 2 ori azi-noapte. o ia pe urma lui Edutzu, si cu neastamparul si cu papatul noaptea, daca ar si papa supica si fructele...
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
bb_yasmi spune:
buna dimi
deea multa sanatate!
miki offf mami pt linistea ta fa toate analizele care trebuie, desi sunt sigura ca vlad e perfect sanatos/
la noi ploua....ieri au fost peste 20 grade la soare..azi vor fi max 10
lucas al meu inca doarme...de aseara....
si pe el il chinuie al 8 lea dintisor....:((
merg sa imi termin grisul cu lapte, scortisoara si dulceata de gutui facut aseara...
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:
off topic: acum am o alta dilema....alarma aveti careva la casa??? de care??
multumesc pt raspunsuri.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
ailed_dota spune:
pofta buna, yasmy!
asa a fost si la noi ieri, a plouat, am rufele ude...
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
irinuca05 spune:
Neatza
V-am facut curioase cu saculetul meu! L-am luat din Sensi blu, dar dupa ce le- am explicat ce caut, farmacistele si-au adus aminte ca au asa ceva. Era ascuns prin spate, pe rafturi. Probabil nu e prea cautat.
Eu am aflat de saculet de pe site-urile din SUA. Si am inceput sa caut si aici. Am gasit pe google de la Primii pasi (9lei) si de la Jane (45lei).
Uite asa arata:
http://bebestore.ro/ora-mesei/accesorii-hranire/saculet-pentru-hranire-bebelusi-primii-pasi.html (sper ca asta e, ca de pe tel nu reusesc sa atasez link-uri prea bine).
Simo, saculetul este dintr-un material sintetic, gen plasa de tantari. Se spala si se poate folosi de mai multe ori. Exista si saculeti de schimb (am vazut pe net, in farmacii nu am gasit).
Miki multa sanatate tie si copiilor!
Deea si tie sa-ti teaca mucii!
Delia, e posibilsa o deranjez eu pe Daria cand intru la somn. Nu pute mdormi in camere diferite. Acum suntem la bunici si avem camera noastra, iar acasa avem doar 2 cam (living+dormitor). Si eu visez la dressing, casuta, mai multe camere, terasa...
Voi incerca sa ma foiesc eu mai putin cand intru in cam. Aseara a dormit mai bine. Cred ca vorbise cu Dodo, sa ia masa impreuna, ca s-a trezit la 1 si la 4 sa manance. Si la 7. Acum s-a culcat iar. A dormit mai bine, ca nu am mai sarit eu repede sa o iau langa mine la prima foiala. Si adormea la loc.
Yasmi ce pofta mi-ai facut! (nu gasesc iconita cu batul, ca te-as alerga un pic!)
Off,'maine ajung si eu acasa, sa intru pe laptop, ca m-a terminat telefonul asta. Si avem poze noi de pus!
persi spune:
Neata!!!
Revenim si noi la condicuta...
De doua seri pot spune ca Raducu meu doarme mult mai bine.
Eu cred ca nu-i mai tinea de foame lapticul meu si de aia se trezea.
I-am bagat cereale si se trezeste o singura data la 5.
Strumph,Ailed,Alexina,Lparpala...felicitari pentru papica puiutilor.
Miki,sanatate muulta tie si ingerasilor.
Ally,cand povestesti de duracell-ul tau ,parca ai povesti de al meu..exact asa face si Radu,nu mai are stare deloccc.
Piscuc,cum spunea si Miki,de ce nu faci iaurtul in casa?...e atat de simplu si iese delicios eu numai in casa il fac si e grozav.
Nu mai stiu cine zicea ca nu mai iese iaurtul ca la bunica..pai bunicile noastre foloseau cheagul acela natural din burta de vitel.
TUTUROR.
ailed_dota spune:
persi, cred ca ne asteapta ore de fitness, ca sa zic asa... sa vezi ce cura facem noi cu copiii. irinuk, doar de proba,acasa muta-i patul in sufragerie...
mami de fete frumoase:
irinuca05 spune:
Ce mama denaturata sunt! Am uitat sa va intreb ce era mai important?
Cum ati dat preventiv Oscilococcinum la bebe? Sau ce dati preventiv?
Bunica e racita, dar sta departe de Dari. Iar azi dimi am vazut la nasul Dariei ceva apos. Oare are muci? In ultimele zile ii tot gasesc muci uscati, dar nu are nasul infundat.
Pe prospect scrie ca pt sugari se pune 1tub intr-un pahar cu apa. Presupun ca in 250ml. Dar nu scrie in cate doze, daca bea doar un pic sau trebuie sa bea tot paharul pe durata intregii zile.
Inainte sa adoarma acum i-am pus vibrocil solutie salina. Cred ca nu e Vibrocilul de care spuneti voi sa se dea doar un puf, nu?
Si cate grade aveti in casa? Noi stam cu 22-23, desi mie mi-ar conveni si 27! Dar Daria si ta-su nu apreciaza caldura ca mine.
Aseara, fiindca nu a mai dormit cu noi, am imbracat-o cu sac de dormit de la Ikea. In ikea au 2 tipuri de saci: pt temperaturi in casa de 16-20 grade sau 18-22. Eu ammluat de 18-22. Oare nordicii astia chiar tin copiii la 16 grade? Brrr
De curand am citit ca in Belgia, asistentii maternali daca sunt prinsi ca au in casa mai mult de 19 grade, nu li se mai acorda indemnizatia
ailed_dota spune:
Nu stiu sa-ti raspund...la oscilococcinum..., dar la faza cu 19 grade brrr!noi suntem toti cu caldura, sunt multi care mor de cald la noi in casa
mami de fete frumoase: