Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc n am bagat inca masa 3 ca m am enervat pe pediatra de cand cu stagnarea aia in greutate si am zis sa il mai tin putin pe laptic. acum in weekend o sa incepem si cu masa 3, iaurt+cereale. referitor la iaurt, pediatra ne a recomandat napolact dar stiam si de cele de la zuzu ca sunt bune...eu o sa iau napolact totusi, mi se pare mai gustos!

inainte sa fug la somn trebuie neaparat sa complimentez una bucata sophia si una bucata mami de sophia, shtrumphi, e criminala piscoata cu falcutele ei, cu hainutele ei si cu toate jucariile asortate in jur!!! shtrumph ne tot intrebi tu pe toate daca avem pusca dar tie cred ca iti trebuie direct un tanc in fata casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Uffff Miki greu de voi cu Bucurestiul asta. Incearca sa-ti faci singura ca nu e mare lucru, bagi acul montezi siringa si impingi. Tine piciorul cu pricina sus pe un scaun sa fie soldul relaxat. Incearca pe o perna inainte.

Strumphitza mica e superba si da seamana tot mai bine cu mami. Multumesc pentru pontul cu colacul. A iesit o balaceala pe cinste.

Cami felicitari pentru TATA.

Irinuca eu am auzit de saculetul asta , dar n-am gasit sa iau.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

ha ha..gand la gand..pana acum m-am rugat de sot sa-mi faca el injectia..i-am spus ca bag eu acul, el doar sa impinga solutia..si n-a vrut a inceput sa ma ameteasca cu parerile lui, ca nu trebuie in muschi ci la baza coloanei n-am mai auzit in viata mea asa ceva..doar toata lumea le face intrmuscular..asta inseamna in muschi, mai exact in fund n-o vrut deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki daca ai nevoie de o parere pt kineto sa stii ca tipa la care merg eu la masaj anticelu e in otopeni si a facut facultate de kineto, e foarte draguta si pasionata de munca ei. poate te ajuta macar cu o parere profi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Un ultim mesaj si fug la nani. Am vazut-o pe Deliae frumoasa si blanda si am vazut ce era mult mai important pe Dodo care dormea asa frumos ca un ingeras.

Miki nici eu nu as avea curaj sa fac injectie cuiva, dar nevoia te invata si cumnatul meu si-a facut in burta injectii singur.oFff, mi se zbarleste parul pe mine, ca asa teama imi e de ace.

tuturor si noapte buna.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki, sanatate multa!
si vladutz eu zic ca e doar covalescent, dar tu du-te sa -ti iasa din parere..., iar cu picioarul nu sta ca nu e de glumit, ia-i si incaltaminte inalta care sa-i tina piciorul corect si vb si tu cu cami, du-te la sf nectarie la radu voda, ca prea sunt toate pe capul vostru

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Andreea, pup!Mercic!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

nb! somnic pufos!

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

seara buna!
mai da scrieti nu va incurcati..credeam ca dupa ziua de azi am mai putin de citit...dar de unde..si abia va citesc..printre lacrimi mai mult..nu plang pe bune..desi sunt cam in butoi..cam pana pe la umeri....imi curg okii de numa ...de la raceala asta...nasul e infundat la dublu....bine ca nu ma mai dor oasele....ca asa raceala nu am mai patit de ceva timp
insa cel mai rau imi pare de gogosica mea ca e mucita si ragusita...nici sa scoata un sunet nu mai poatesu noi aveam un joc..iii ziceam ca e tigrisor si ea scotea un tipat lung....azi am interzis in casa sa se spuna tigrisor ca daca tipa nu se auzea nimic si parca si pe fatuca ei se citea dezamagirea

am inceput sa-i dau sinupret si acum pe seara ce m-a sfatuit somleac..soer sa meaga..nu vreau sa ajungem la antibiotic ,mai ales ca nu a facut febra

alte noutati ieri i-am dat in mana biscuite din acela mai oval si mai tare de la firma organix ....nu a molfait decat vreo jumatate...dar ce era prin pat....si azi in masina macam eu niste grisine si i-am dat si ei una...din astea doar a lins asa
insa ce e enervantsi cu biscuitele si cu grisina , care sunt de papa, a stat cu ele-n mana ,le-a studiat si intors pe toate partile apoi le-a bagat in gura....dar daca prinde ceva ce nu-i de papa imediat cu el in gura....nici nu mai sta pe ganduri..fie ca e tel. hartii si toate prostiile

felicit manechinele ..se stiu ele....care au inceput sa pape
il felicit si pe cristi..gradinarul nostru intarziat... mada chiar ma gandeam zilele trecute daca l-ai dus ...dar vad ca a luat contact[/i] deja cu colegii...nu vreau sa te intristez ...dar sa stii ca si faptul ca nu vb il poate face mai agresiv sau invers se pot lua copii de el...stii ca ti-am mai scris ca cunosc un baietel si tot la fel a patit si el la gradi..defapt el batea....dar nu era bataie..era un fel de a se exprima de a cere. asa cica facea si in parc..sa vezi schimbare la cristi..baiatul asta nu l-a prins vacantza de iarna si deja isi daduse drumul la vb...mult succes si voua
Pisuc , desi am vazut ca nu prea ma ei in seama, sustin si eu tot pt napolact..si la facut branzica tot firma asta.....mi-a luat sotul zilele trecut o cutie de milli..tot de 3,5....am stors peste jumatate de lamaie si nu se mai lega branzica....cand a facut-o era cratitzza mai mult zer si braza iesise cat o nuca si eu pusesem 500ml lapte.concluzia cred ca a continut mai multa apa decat trebuia
uff nu mi stiu ce mai vroiam sa zic..si aveam multe de zis
a ailed m-ai pus pe ganduri...stefy la fix 7l a zis ta ta tata ..toata ziua aia....am crezut ca nu o sa mai taca niciodata ciu tatasi dupa 11 ani am facut o fata....hm...a fost cumva o eroare si urmeaza si baiatul

ps...mi-au ajuns lacrimile-n barba
yasmi am citit cata grasunicul ai tu..bravos lucas
noi ajunsesem la 7l 7180g dar de o saptama mancam la jumatate de cat mancam..plus ca avem si cate 3-4 scaune moi pe zi...nici nu mai stiu ce sa-i mai combin sa o strang la burtica
cami voi tot cu muci..off mama lor ca greu mai e cu bb mucos si tusit si ragusit
azi m-am ofticat ca a fost asa frumos si noi am stat in casa
miki supper tare cu vlad si controlul buricelor.imi pare rau ca si voi sunteti napaditi de probleme..nu mai stiu exact ce ati patit dar chiar e o problrema mare cu facutul injectiilor...
roxy, ally, irinuk, andreea, alexina iparpala9sper ca am scris bine) simo si toate fetele care ati scris in capitolul asta va tzuc dulce

a....vreau si eu parola..vad ca am fost sarita..probabil ca sunt trecuta pe lista neagra ca tot ati vb de lista...dar nu stiu cum o sa o faceti ca cine are cont tot o sa ceara partola...cum a vb viss mi s-a parut cel mai cerebral...bine ca nu pierdem pozele din calculator..astea duca sa daca cuiva ii face placere sa le stearga si se simte bine asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Miki daca nu plangeam pe bune, acum mi-ai facut tu sa lacrimez.cate ai si tu pe cap....off nu te mai gandi cu meningita la vlad
si nici cu piciorusele nu-i chiar asa de negru...macar cateva sedinte de kineto si poate o ia ca pe o joaca la cum il pune sa mearga si se obisnuieste singur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

irinuca, si eu sunt curioasa de unde ai luat saculetul

miki, si pediatra noastra ne-a recomandat sa facem Prevenar pt Cristi, dar tb sa nu raceasca timp de 2 sapt dupa vaccin, deci e recomandat sa fie facut ianinte de inceperea gradinitei, sau in vacante. Ai grija cu piciorusele, si Cristi a aveut tendinta sa mearga si sa alerge pe varfuri o perioada si am stat cu totii cu gura pe el, sa calce drept. Sunt sigura ca sedintele de kineto il vor ajuta. Kinetoterapia ajuta copii cu pb muuult mai grave..doar sa nu te sperii de ce vei vedea acolo..daca vei merge in spital de stat

deea, sper sa ai gura aurita, si sa vb si Cristinel al meu in curand.

strumph, superba piscoata. Asa imi plac sedintele foto pe care i le faci tu

pic de somn, nu va suparati ca nu sunt in stare la ora asta sa mai fac cap nou. Maine dimineata ma prezint cu el ..daca nu face altcineva inaintea mea
somn usor

Mergi la inceput