Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lparpala bravo pentru papica. asa am mancat si noi legumle, bine. asta pentru ca intre mese n-a mai primit titi, decat dupa ce am venit de afara la 13 si acum la 15.30 a papat legumele bine.
eu nu-i mai dau la 13 supita ca este prea aproape de masa de dimi si lapticul de dinainte de simnic sau dupa ce venim de afara. am decalat putin.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy n am plecat la munte ca acolo inca e santier in casa weekendul viitor cred ca mergem si ne apucam si de smotruiala am fost la masaj anticelu si m am intors acasa asa binedispusa si am dat cu nasu' fix in retele voastre de mor aici de pofta mi-a ramas sufletul la reteta lui ally de pui pe sticla o sa execut si eu maine unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetele noi iesim afara sa luam o gura de aer rece!

Pe mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

si bb a papat si legumele, ptiu sa nu o deochi...
incercam niste somnic....
mada joia la voi e zi de briose?ma gandesc deja la pulpa ia ca-n desene...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

ce pofta mi-ati facut. Inseamna ca si maine mananc tot in deplasare la Ally. Am tinut minte asta cu berea.

Strumphy, Lparpala si felicitari ca au mancat comorile. Putin cate putin se face ele mari.

ma duc samananc si eu ceva, ca m-a luat foamea.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

pisuc vezi ca in supermarketurile mari se gasesc la raionul bio iaurturi/lactate bio - sunt in ambalaj verde ( andcheser parca se numesc )..asta daca chiar vrei bio..eu am folosit la vlad la inceput, pe urma mai m-am relaxat
acum folosesc napolact, covalact, natura, oly..cele care nu contin lapte praf..
daca nu, prepara-i tu in casa ..e destul de simpluy
o lingurita de iaurt/smantana peste care se toarna lapte caldut si se lasa la temperatura camerei..iese bun, insa mie niciodata cu lapte pasteurizat nu mi-a iesit asa cum stiam iaurtul de la bunica de la tara..bucati bucati iese mai moale, mai curgator..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

si bb a papat si legumele, ptiu sa nu o deochi...
incercam niste somnic....
mada joia la voi e zi de briose?ma gandesc deja la pulpa ia ca-n desene...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Felicitari! Ti-am dat add in lista de mess

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Miki cum te simti?

Mandreeac ti-am zis cat de mult imi plac pozele tale? Sunteti superbi toti 3. Si iti sta minunat cu palarie.

Ufff ce urasc diversificarea asta . Sunt cu o tzatza cat capul lui bula. Pompa am imprumutat-o la o prietena, sotul nu-i acasa, pitica nu vrea sa stie de mine si durerea mea

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Felicitari lui Dodo pentru ca a papat tot.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

La multe lunite Diana de Lparpala.

La multi ani Ralukab

Mergi la inceput