Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Alexina felicitari pentru succes. Pup dulce pe Tea.
diseara dupa ce culc copii vreau sa va povestesc ceva relativ la mancatul copiilor si stresul mamelor.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Alexina felicitari pentru succes. Pup dulce ![]() diseara dupa ce culc copii vreau sa va povestesc ceva relativ la mancatul copiilor si stresul mamelor. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
eu una de abia astept
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
mami de fete frumoase:
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
![](rugaciune.gif)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
eu nici nu m-am gandit la treaba cu decojitul ardeiului. daca este fiert bine ce sens mai are sa-l decojesc, oricum il blenduiesc. eu i l-am dat cu coaja de la inceput.
somleac mie imi plac ouale umplute, cu toate astea n-am facut niciodata pentru ca sotul nu le agreaza prea tare. asa ca numai pentru mine nu fac
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
mai da ce aveti voi de gand asa ? sa balesc si sa bolesc eu aicilea?
da ce de retete, ce de mancaruri... eu nu stiu a face asemenea minunatii, eu nu ma incurc, eu sarmale, ciorbite, de astea asa simple si la obiect
drept dovada ma duc sa imi execut acusi niste lapte cu gris si cu niste dulceata
nu ca ar avea legatura cu puii vostri, da am pofta asta de ceva zile si nu mi-am satisfacut-o
mi-am adus acum aminte ca tot vorbiti de bucatareala
piscoata mea a papat mar cu para, mai multa para decat mar , cam 50-60 ml... a iesit cam 80 ml pireut zemos dar nu l-am mancat pe tot, a mai ramas ceva si a bagat mami la ghiozdan, ca e bun si pentru mami nu numai pentru ea am sa o las in ritmul ei, sa manace ce o vrea si cat o vrea, numa sper sa nu o fac o mofturoasa si o sclifosita, ca eu nu am fost asa , eu am papat de toate, da tacsu da, a fost un mofturos si desi nu prea a mancat multe legume si fructe el, nici acum nu mananca, se tot mira cate fructe manance eu mereu ca o capra
are un sistem imunitar super, nu se imbolnaveste deloc, cand il ia raceala il tine maxim o zi si a 2a zi e fresh ...
a tras un somn de o ora piscotel, se pare ca a intrat in zodia somnului ma gandesc ca ea de obicei maxim 20-30 min presta la somnul dupa masa de la 10, azi o ora si 5 min sa vedem de pranz cat doarme, dar acusi la 1 o sa ii dau sa suga si o scot afara ca e soare si mergem la plimbare ca nu am apucat la 10 desi am spus ca ies ca a adormit la tziti
ma duc sa cumpar niste varza sa oparesc sa pun la congelator sa am pe mai incolo la iarna ca numai acum in perioada asta gasesc pe la turci la aprozare varza de aia buna cu frunza subtire cam cum e varza romaneasca, deci sa umplu un sertar de congelator cu varza sa am sa ii fac lu` domnu` Smith la iarna sarmale
piscoata mea a descoperit cum sa se rostogoleasca si de cand s-a trezit numai intr-un rostogol o tine, pana acum stia numai de pe spate pe burta, acum poate in amandoua sensurile, sa te tii joaca, rade si chicoteste, mai gaseste cate o jucarie in drum, mai linge, mai molfaie... mai le tranteste si chiuie de bucurie
hai ca ma duc sa fac laptele ala cu gris ca numa la asta ma gandesc de cand am scris
va pup, ne auzim diseara
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](images/user_woman.png)
pisucmic spune:
Intrebare intrebatoare, ca am primit unda verde de la pediatru pentru masa 3: care e cea mai buna marca de iaurt simplu? adica cea mai "bio" ca sa zic asa, fara lapte praf si din astea. M-am uitat prin Megaimage, si prcatic sunt doua categorii: alea care au lapte praf si alea care au proteine din lapte si culturi selectionate de ceva (o fi acelasi lucru la Lactobacillus de la Muller?) Voi ce dati?
Si inca o intrebare: dati iaurtul dupa ce a ajuns la temperatura camerei? ca banuiesc ca nu chiar rece de la frigi?
Multumesc ca existati!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
pisuc, nu stiu ce sa zic, in niciun caz Danone, am auzit fetele de napolact, parca
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
roxy_s spune:
pisuc nu stiu daca este vreun iaurt bio.
stiu ca fetele mai dau Napolact( nu ca asta ar fi bio). si eu am luat la galetusa Napolact si imi place, este gras, ii mai dau Bifidus de la Prodlacta care iar scrie pe el ca este bio si este si bun, ii mai dau Covalact de tara si Oly de la Olimpus care chiar zic astia ca este bio(am o cunostinta care lucreaza la ei si asa mi-a zis ca este iaurt natural )
Muller nu cred sa fie prea stralucit, asa am auzit eu, nu ca am luat eu asa ca doar zic ce-am auzit si eu, nici Zuzu, nici Danone nu prea ar fi stralucite cica.
dar stii cum este acum, trebuie sa le incerci, vezi cum ti se par....mai auzit o parere de la cei care le-au si incercat.
roxy_s spune:
strumphitza as manca si eu niste sarmale facute de tine. cum vrei sa pui varza la congelator? asa foi sau cum?
iesiti acum la plimbarica cat mai este caldut ca spre seara vine frigul.
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Intrebare intrebatoare, ca am primit unda verde de la pediatru pentru masa 3: care e cea mai buna marca de iaurt simplu? adica cea mai "bio" ca sa zic asa, fara lapte praf si din astea. M-am uitat prin Megaimage, si prcatic sunt doua categorii: alea care au lapte praf si alea care au proteine din lapte si culturi selectionate de ceva (o fi acelasi lucru la Lactobacillus de la Muller?) Voi ce dati? Si inca o intrebare: dati iaurtul dupa ce a ajuns la temperatura camerei? ca banuiesc ca nu chiar rece de la frigi? Multumesc ca existati! ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de ![]() |
eu dau Napolact - "Iaurt numa'bun" si mai sunt mamici care dau la fel. Il scot la ora 4 din frigider si il servesc la 5:00-5:30.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Roxy, sigur ca te primim dar, am ramas fara masa de pranz , s-a papat tot. Eu puiul pe sticla il fac asa: spal puiul ffffff bine si apoi il condimentez doar in exterior pentru ca interiorul nu prea se mananca daca suntem doar noi doi si apoi fac mici crestari prin el si bag felliute mici de usturoi.Il pun pe sticla(aproape plina cu apa calduta) si apoi intr-o tava care si aia are apa calda in ea.Il bag la cuptor la 150 gr pentru aprox 2 ore si cu 15 min inainte de a-l scoate in stropesc cu jumatate de bere pentru a fii pielita crocanta ca asa ne place
.