Brumarei nov.dec'11 (80) Bravo ooka! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77

si eu fac baie in cada de 2 ori pe saptamana de la inceputul sarcinii si n-am avut niciodata nimic. bineinteles in apa calda nu fierbinte... de ce ar fi contraindicat?

36+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Bianca, mie mi s-a explicat ca probleme ar putea sa apara in momentul in care temperatura corpului ar urca la 39 de grade din cauza apei fierbinti...dar atata timp cat apa este doar calda nu vad unde este problema.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 34+ cu

dana, asa stiam si eu, ca apa fierbinte e contraindicata nu statul in apa in sine. Ca daca ar fi asa, insemna ca toate cursurile prenatale de aquagym, inotul si sedintele de relaxare in apa pt gravide ar fi complet contraindicate. ori din contra...

36+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

'neata!

aris
, m-am prins ca e fan chitara din poze ca am vazut ca are colectie .

Eu am vizat cam urat in dimineata asta. M-a speriat dr asa tare incat am visat ca nu pot sa nasc natural din cauza colului.

In seara asta trebuie sa sun pe dr sa vedem cand imi scoate firul. Sper sa nu ma cheme maine. vreau luni ca daca ma opreste in spital, nu vreau sa stau in we.

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Da, nu baia in sine a fost daunatoare ...ci faptul ca a fost apa cam calda... nu pot sa fac baie cu apa calaie.. O sa ma rezum la dusuri pana prin saptamana 40 !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

SALUTARE fete vorbarete.

Mie aseara mi s-a cam intarit burta(mai rau si mai mult ca in alte seri) si am fost putin in tensiune,dar a trecut,acum sunt bine.Desi de cateva zile vad ca am ceva senzatii de contractii dureroase,adica am dureri usoare ca la ciclu,dar vad ca trec.Probabil se pregateste organismul de marele eveniment.

FIRICEL ce bine ar fi daca ai veni sa-mi gatesti(saru' mana)dar lasa ca o sa o pun pe mama ca intra in concediu sapt viit si vine sa ma ajute la curatenia generala pe care vreau sa o fac inaintea de venirea bebelinei. Ce ma bucur ca ai intrat sa mai vorbim.

MADA,sa nu mai faci baie in cada,please ca nu e bine.
Eu sarcina trecuta am pierdut-o la 9 sapt din cauza unei bai in cada si apa nu era fierbinte ci mai calduta.Dupa ma apucat hemoragia.De atunci nu mai pot sta in cada,numai dusuri fac.Desi am mai incercat dupa ceva timp sa stau in cada sa ma mai relaxez,dupa ce am iesit ma lua durerea de burta(desi nu eram gravida)asa ca am renuntat definitiv.Si ce mai imi placea sa umplu cada de spumant si uleiuri si saruri,era a sa o relaxare.

CAROLA,stai linistita nu da crezare viselor,o sa fie bine si o sa nasti natural,ai incredere.

HAI OOKA,ASTEPTAM VESTI DE LA TINE.

35+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

mesaj de la Ooka, trimis la 11:11 (scz nu am fost acasa sa va scriu mai devreme)
"gata! suntem bine!3480g, 49 cm, apg 9. e o printesa splendida!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Bravo, Ooka, felicitari, sa ne traiasca al treilea bebelus al Odiseei!

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Bravo, Ooka! Felcitari! Sa fiti sanatoase!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 31+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Felicitari OOKA!!!!!!!!!

Ma bucur ca sunteti bine si ca printesica a venit pe lume! Sa aiba parte de tot norocul din lume si de tot ce este bun si frumos!!!

Cu ajutorul lui DD sunt 31+ cu

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

BRAVOOOOOOOOOO OOKAAAAAAAAA!!!!!!

BINE AI VENIT PE LUME FETITA SCUMPA,SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA AI MULT NOROC IN VIATA!!!!

36+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

OOKA, FELICITARI!!!!!

LA MULTI ANI MICUTEI TALE!!!

Sa fiti sanatoase, frumoase si refacere usoara!!!

Emma 32 saptamani

Mergi la inceput