Clasa I - ce ma fac?
Raspunsuri - Pagina 2
ingridnen spune:
si al meu a fost nazdravan in clasa I-a, si avea 7 ani si jumatate cand a inceput scoala. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost cu un an inainte
Profesorul de sport si doamna de la religie au vrut sa-i scada nota la purtare, pana la urma l-au iertat
Nu mai spun de reclamatiile de la after.
Am umblat si noi la pedepse, efect maxim a avut interzicerea televizorului. Oricum, eu am fost cu nervii in batista si m-am gandit serios sa cer ajutorul unui psiholog.
Acum, in clasa a 2-a, s-a mai linistit si este mult mai responsabil.
La noi nu am auzit sa vina copiii cu bani la scoala, nu cred ca au voie.
Ingrid si Cristi 8 ani
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Unde am gresit? El in februarie face 7 ani. |
Aici ar putea fi ceva de discutat, dar e tradiv. Nu e vorba de nivelul de inteligenta, ci de o varsta la care devine capabil...sa mearga la scoala. Pentru unii (destul de multi), sub 7 ani e greu sa se concentreze pe ceea ce au de facut la scoala.
(Nu va grabiti sa veniti cu exemple contrare, nu e ideea mea, ascult si eu Itsy Bitsy cand sunt pe langa Ana si au aia niste psihologi...).
Trecand peste ceea ce oricum e inutil sa te mai gandesti, vreau sa spun ca, in pofida faptului ca va e greu si sunteti stresati, toti copiii isi uita lucrurile la scoala, e drept, cu diferente intre ei, iar baietii sunt altfel ca fetele. Cum iarasi e o chestie care iese din discutie (de ce nu-i si Codrin fata), ramane sa te sfatuiesc sa ai rabdare in tot ce faci cu el pentru ca te asigur ca nu-i nimic anormal in ceea ce face, nici macar cu banii; sigur ca ai sa-i explici ca nu trebuie sa faca asa ceva, dar ma indoiesc ca va intelege.
Strict din ceea ce spui, mie mi se pare un copil normal, iar daca ma apuc sa insir ce faceam eu in clasa I, este chiar "subtire". Sigur ca va duceti la scoala, dar nu luati chiar tot ce zice doamna de bun (nu-i spuneti asta ei...), e normal ca ea sa doreasca 25 de sfinti carora sa le fie invatatoare.
Cu tact, cu rabdare...explicati-i totul din prisma bunului simt si al respectului pentru cei din jur.
Mai, si notati-va ce face, ca o sa va distrati peste niste ani, de numa!
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010