Buburuze in actiune **24**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Anno mai un pic si nasti! Eu zic sa nu te superi daca ajungi pe la 38-39 ca scapi mai repede de "bagajel"!
Lali nu ati mai filtrat nimic din vin? Matei daca nu-s atenta ia dopul cazii si facem baie pe uscat! Ce scumpi sunt! Paul e asa istet si cum zice el la cuvinte! Bv!
Picky isi plimba funduletul sexy peste tot! Mai nou se catara, urca scarile si se ia dupa frati la nazbatai! Merge de 2 luni. Are si cercelusi-inca ii are pe cei sterili. Cand e bine dispusa stramba nasucul si rade! Ieri mi-a tinut o cuvantare cu gesturi si fluturari de maini! Imi "explica" pe limba ei ca Matei e suparat! Eu cred ca fetele sunt mult mai dezghetate ca baietii-cel putin asa e la noi!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetili
multumim de urari
urez si eu La multi ani! lui Mihaita si celor care-si serbeaza ziua
s-a amanat si azi....lipsa procedura and guess what, am termen pe 6 decembrie, de sf Nicolae, is tare nu???????????, pacat ca pe 25 dec e zi libera ca altfel ma chemau si atunci
va pupacesc

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua numelui astazi de Sf Mihail si Gavril!

Eu sunt la birou, care este un birou provizoriu pana fac birourile din noua cladire nasol, ca aici nu au mutat serverul si eu tot ce am lucrat am salvat pe server, deci, surpriza, nu am ce sa-mi salvez din calculator ca sa-mi fie de folos pt a munci de acasa Nasol tare
Vladut este cam agitat, am vorbit cu el la telefon si mi-a zis ca are buba la nas, mi s-a parut cam infundat azi-noapte, si nu sta nici batut sa-i pun picaturi

Ema, la multi ani, puiului! Am vazut pozele, e adorabil si mi-au palcut si colanteii, super frumosi! Imi pare rau ca te tot amana cu termenul, offf...
Simina, imi pare rau ca nu reusiti sa mergeti la munte, poate mergeti macar de sarbatori! Ce dulce andutu cu bebelusul, deci trebuie sa va puneti pe treaba si sa-i aduca si lui barza un fratior/surioara! Nastere usoara cumnatei tale si bebe sanatos!
Mady, ma bucur ca e mai lejer la birou, tot asa sa o tineti!
Picky, m-am uitat si la carucioare de ocazie, dar pana acum nu am gasit nimic sa merite...

Revin mai tarziu ca nu mai pot acum sa scriu

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 34+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

La multi ani sarbatoritilor, sa traiti cu numele .

Azi a fost inca o zi groaznica ptr copii si ptr mine.
Anna a plans la dadaca si a refuzat mancarea, asa ca am trimis-o pe Raluca mai devreme sa o ia. S-a bucurat cand a vazut-o. Dadaca a zis ca poate nu-i place mutra ei... si ca Anna are un caracter ff tare si nu te poti intelege cu ea daca nu vrea ceva..ceea ce stiam ca e la fel ca Stefi.
Pe Stefi am gasit-o inchisa in wc si plangand. Cand m-a vazut mi s-a aruncat in brate si printre suspine mi-a zis ca vrea acasa. M-a durut cand am gasit-o in starea aceea. Era si uda la maneci, ca deh se spala singuri acolo, cu spatele gol, ca cica normal ar trebui sa mearga singura la wc... Am vrut sa vb cu educatoarea sa vad de ce a plans copila toata ziua, dar era la ora de masa, si deh nu se poate sa o deranjezi...iar de asteptat nu mai vroia Stefi....asta e ..vedem cum o fi maine.

Revin mai incolo, poate...pupici

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna fetele !!!

Anna dar daca ii iei spray nazal,la ala ar sta?
Nasol tare c a nu ai cu ce te ajuta in munca de acasa.
Picky ce rau imi pare ca le e greu la fete la dadaca si gradi. E revoltator, pare mai rau ca la noi. Daca pe mine ma enerveaza situatia imi dau seama ca tu esti daramata. Inseamna ca daca ar fi Paul acolo la gradinita ar sta toata ziua murat ,ca el nu se dezbraca/imbraca singur, daca se duce sa se spele pe maini nu mai vine inapoi ca sebalaceste in chiuveta pana se uda fleasca tot...

Geta nu poate intra pe net ca a decedat cablul de alimentare la laptop si pana la indemnizatie ioc bani de altul.Va pupa pe toate.

Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

L A M U L T I A N I tuturor celor ce-si serbeaza ziua Sf Mihail si Gavril, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii

Wow cat ati mai scris. Oare eu mai am cand sa recuperez
Suntem bn in mare, dar din seara asta Razvan se plange ca-l inteapa cand ii vine sa faca pishu si nici nu prea a facut azi, asa ca maine dimi la dr. Nu vreau sa ma gandesc la ce-i mai rau, dar mi-e teama. Sper sa nu fie nimik si doar o paranoia de-a mea
Va pupic si va doresc multa sanatate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

neata,

va las cafea (restul va da cris) ..

eu merg sa pregatesc copila de gradi,
anna inca doarme, are rosu in urechiuse (un inceput de otita) si ii administrez 3 zile picaturi in urechiuse...nu era de antibiotic ca era la inceput.
am fost cu ea la doctor ptr ca avea de cateva sapt sani tari si umflati (si cica e normal, se mai intampla la varsta asta sa-i mai apara asa...stefi nu a patit asa) si am cerut sa o controleze si la urechi ca se tot tragea de ele, si intr-adevar cum am presupus avea ceva probleme la urechiuse.
azi am multa treaba si sper sa fac macar jumate din ce mi-am propus

o zi frumoasa la toate si ne mai auzim...

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Nu am mai reusit sa intru ieri, am ajuns tarziu acasa, Vladut ma astepta de nu mai putea, iar eu eram obosita franta. Mi-am dat seama ca oricat m-ar solicita Vladut nu se compara cu o zi de stat la serviciu, ma dureau toate toate aseara Am vorbit la it sa-mi recupereze datele de pe server, acum astept un semne de la ei cand le au si o sa ma duc sa le iau, pana atunci fac in functie de ce primesc ...

Vladut este racit, are muci care-l supara, in rest nu are nimic. Offf, dar nu sta la curatat, la pus picaturi...
Lali, nu-i pun spray nazal ca mi-a zis doctorul orl ca nu e bine, ca impinge secretiile inspre urechi si se pot infecta urechile, asta dupa ce o patisem anul trecut (pe atunci il foloseam)

Picky, m-am ingrozit de ce am citit despre fete, imi dau seama cat de greu iti e sa le gasesti in fiecare zi suparate si planse, si nemancate... poate Anna o sa se adapteze la dadaca, ma gandesc ca poate era asa maraita si din cauza inceputului de otita. Sanatate multa! Offf, si mititica Stefi, trrebuie sa te interesezi ce se intampla la cresa, ca ea si asa avea o sensibilitate cu mersul la toaleta...sa nu o afecteze mai tare
Lali, stiu ca ecograful da valori eronate, numai ca la toate ecografiile a fost egala cu varsta sarcinii sau cu cateva zile mai mica, fata de Vladut care mereu avea avans...dar nu este asta o problema, doar ea e fetita Da, puteam sa intru in prenatal mai de mult, dar au nevoie sa le fac niste situatii si pana la urma ne-am inteles ca sa intru in decembrie in prenatal, iar luna asta sa le fac de acasa. Partea buna e ca nu trebuie sa stau toata ziua la calculator, trebuie doar sa-mi fac lucrarile cand le primesc si in termenul dat. Eu prefer sa nu dau cu piciorul la locul de munca si la relatiile create de atatia ani cu persoanele de acolo, si pe cat posibil sa-i ajut in continuare.
Alynta, intre mine si sora mea au fost 3 ani diferenta si chiar am avut mai tot timpul activitati impreuna si acum avem o super relatie, intre sotul meu si fratele lui sunt 9 ani diferenta, dar relatia dintre ei este si acum una protectoare si sfatuitoare a fratelui mai mare.... Eu mi-am dorit mult sa fie apropiati de varsta copiii mei (dar si asa mi se pare ca o sa mai dureze tare mult pana or sa se joace impreuna) La tine e super diferenta de varsta dintre ei , idealul sotului, ca si el tot 3 copii vrea.
Sorina, off, sanatate multa lui Razvan, sper sa fie bine
Cris, daca era de la interviu telefonul te mai suna, ai sa vezi, stai linistita! Cum a fost la primarie?

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 34+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaa

haideti la calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Ieri nu am apucat sa va mai scriu ca mi-a dat rateu PC-ul si apoi a cazut netul,si pana seara nu am avut acces la el.
Asa ca urez cu intarzire La Multi Ani sarbatoritilor ieri
Sunt asa de demoralizata...nu mai am chef de nimica se cere marea cu sarea si cand e vorba de dat inapoi ce se cuvine, lumea se face ca ploua.
Se pare ca am ratat postul acela de la Vodafone,au sunat ieri,dar cum eu eram in febra telefoanelor ca era netul cazut,nu am putut sa preiau apelul la timp si s-a dus trenul meu.
Asa ca sunt iscibila rau de tot azi,si fereasca-l sfantul pe ala care are chef de scndal ca matur cu el pe jos.SDi in plus am si o garmada de treaba...primarie..unde sigur o sa pierd cam 2 ore pe acolo,vreau sa ma tund,sa caut un job ok..musai ca nu se mai poate.

simina deci e rost de un bebe sau nu?
lali nu i-am pus gand rau fata,vreau doar ce e perfect normal..adica o cale de accesc in limita bunului simt.
ema off, lasa fata,capul sus si fi barbata ca o sa fie bine
ana pai daca ai intrat in 34 de spatamanai,cere prenatalul ca altfel o sa te mosesca colegele si seful
picky si eu care credeam ca ai nostrii se poartta asa cu copii,dar vad ca nici la voi nu e bine deloc. Trebuie neaparat sa stai de vorbva cu juff si sa o intrebi de ce a lasat-o pe stefi inchisa acolo.Si dadaca,trebuie sa stie sa faca in asa fel incat sa colaborteze piticii cu ea,ca altfel debeaba isi mai spuna dadaca.te asteptam sa ne ti la curent
geta daca nu te faci cu coliva de la decesul cablului,sa stii ca ma supar..glumeam
sori asa am patit eu cu Miru sapatana trecuta,spunea ca o doare sa faca pishu si se abtinea cat de mult putea. la fete e mai usor sa faca o infectie,ca daca iau cazul sectoristei si cum vrea e asa se stearga, sa facaq pishu singura..pai nu se sterge ok si e usor sa fac o infectie. dar la baieti e mai greut..mergi totusi la medic si te asteptam cu vesti
picky deci pe Anna nu o sa o duci zilele astea la dadaca nu?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare la amiaza,
Da' pe unde umblati?
Eu ma simt cam obosita-am avut o situatie cam dificila de facut la munk si mi-a cam consumat energia.Andutu e bine,e la gradi.
Sorina-te asteptam cu vesti de la doctor.Sper ca e totul bine si nu are nimic Razvanelul scump.
Anna-nasol cu salvarile pe server,poate totusi se misca repede cei de la it si vei putea in scurt timp sa lucrezi de acasa.Scumpul de Vladut cred si eu ca de-abia te astepta sa revii de la birou-s-a si obisnuit cu tine acasa cred.
Ema-nasol cu termenele la proces numai in zile speciale-macar de ar fi cu noroc de Sf Nicolae.
Lali-
Picky-nasol rau ce povestesti tu acolo!Poate ar trebui sa vorbesti cu doamnele de acolo ca asa nu se poate!

Va las ca tre sa plec prin firma in vizita.Ma duc sa vad cum se imbuteliaza coniacul!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput