SCOALA LAUDER REUT

SCOALA LAUDER REUT | Autor: bumbita

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

va rog sa imi comunicati opinii din interior cu privire la acesta scoala....care sunt bilele albe si care sunt blele negre? multumesc f mult!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Buna, Si copilul meu este in clasa a 5 a la aceasta scoala. Primele patru clase le-a facut la stat. Deocamdata eu sunt foarte multumita, dar, el saracul ... e cam greu. L-am dat la aceasta scoala pentru ca este este supravegheat in permanenta, eu avānd un serviciu de la 8 la 18. daca ar fi fost la stat, invata de la 12 si efectiv nu stiam ce face dimineata. Acum sa trecem la ce este aici. Foarte multe teme, pot sa spun ingrozitor de multe. Se face engleza intensiv cu profesori nativi, fac istoria in engleza, invata ebraica, franceza si chineza. Timp liber nu exista acasa. De exemplu, daca au tema la matem. 7 exercitii maio au suplimentar inca 10. Se ocupa foarte mult de ei, in sensul ca cei care nu cunosc engleza sunt lua#539;i de la inceput cu totul. Mananca acolo, au free time, in care se odihnesc sau au diferite activitati sportive. Cam atat, daca mai vrei amanunte iti stau la dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

1) Este singura scoala/gradinita privata pe a carui site NU apar taxele scolare (am reusit sa gasesc taxa de inscriere de 300 EUR + costurile uniformelor, atat). Poate o idee de ordin de marime ar fi utila...

2) Trebuie sa ai ascendenta evreiasca pentru a fi inscris la aceasta scoala / gradinita ?

Multumesc !

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Nu, noi nu avem nimic cu apartenenta, si nici ceilalti colegi ai baiatului meu nu au. Pentru taxe se poate suna la secretariat sau la contabilitate .Noi platim in jur de 600 de euro, pe luna.Fiul meu a venit dintr-o clasa unde nu era concurenta si era primul. Vreau sa spun ca aici mi-a inceput cu 8 .Nu stiu ce sa zic, dar munceste extraordinar de mult, nu mai are timp de nimic. Catalogul este virtual, daca nu-si face vreo tema primesti mail etc .Iti stau la dispozitie si cu alte intrebari daca le ai.

Mergi la inceput