Procura calatorie in strainatate

Procura calatorie in strainatate | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

Vineri (peste 2 zile) plecam la Vinea, Sofia si cu mine. Tatal (suntem casatoriti) a facut o declaratie ca e de acord sa calatoreasca fata cu mine.
dar vreau sa stio sigur sigur ca scrie ce trebuie in procura. E ultima sansa sa o refacem, AZI.
Deci, cine a fost in situatii asemanataore, ce trebuie sa scrie acolo? Multumesc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Vineri (peste 2 zile) plecam la Vinea, Sofia si cu mine. Tatal (suntem casatoriti) a facut o declaratie ca e de acord sa calatoreasca fata cu mine.
dar vreau sa stio sigur sigur ca scrie ce trebuie in procura. E ultima sansa sa o refacem, AZI.
Deci, cine a fost in situatii asemanataore, ce trebuie sa scrie acolo? Multumesc.

Cum mi-am alaptat copiii

noi am facut-o la notar. Notarii au formular tip asa ca nici macar nu a urmarit ce scrie si daca e bine.
Eventual suna la politia de frontiera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si noi tot la notar, trag nadejde ca e ok, pt ca spune f multe in ea, cine merge cu cine, nr de pasaprot, datale, etc etc.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Total off topic,dar tzin sa-i urez calatorie placuta domnisoarei Sofia,banuiesc ca e prima ei calatorie la Viena,sa nu aiba emotzii si sa descopere toate frumusetzile orasului!

Calatorie placuta Sofia!Si Sabina bineintzeles!

PS sau on topic,eu stiam ca trebuie trecuta si data plecarii,durata calatoriei,insa daca e facuta la notar e ok!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Trebuie specificata si data sau perioada aproximativa a calatoriei. Iar daca faci una care acopera o perioada mai lunga si vrei sa-ti foloseasca de mai multe ori, sa faci mai multe exemplare sau sa ai la tine copii. Dupa ce prezinti originalul, politia iti retine o copie (daca ai) la fiecare calatorie.

Calatorie placuta!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Stai linistita, la notariat se stie ce trebuie scris. Deci cine cu cine calatoreste, unde, durata (perioada) si scopul.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Scrie si perioada exacta, scrie sio ca stam la prieteni :D si mi-au dat doua exemplare. E de bine :))
Multumesc de urari, da, e prima calatorie in afara tarii pentru ea, si avem deja ceva program :D O sa stea si dupa mine cat sunt eu la dr plus alte d-astea cu autoritati, dar speram ca nu astept prea mult pe=-acolo

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Calatorie placuta si succes la doctor! Sa vii cu vesti bune!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 27+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

A, trecuit f bine granita, totul e ok, copila e in culmea fericirii si cred cas-ar muta si maine aici, mai greu e ca se fac un pic prea multe ore pana la busteni .))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput