Pneumonie virala

Pneumonie virala | Autor: Mihnea_BB

Link direct la acest mesaj

Nu mai stiu ce sa fac, sunt disperata. In urma unei pneumonii virale ,care a fost tratata timp de 2 saptamani cu antibiotice ,aerosoli, panadol sirop tuse, copilasul meu a inceput de ieri sa tuseasca groaznic sa respire greu si sa faca iar febra 38.3. Doctorita ne primeste abia dupa amiaza la cAbinet. S-a mai confruntat cineva cu asa o situatie? Sunt disperata nu mai stiu ce sa fac. Ce ar putea fi? Asa greu sa se vindece? Mentionez ca pana la varsta de 2 ani si 4 luni are la activ o bronsiolita, o amigdalita si acum pneumonia virala. Plus inca vreo 4 raceli printre.astept va rog sfaturi de la voi. Sanatate multa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

poate sa fi luat o noua viroza peste sau sa nu fi fost eficent tratamentul luat.

suspiciune de infectie virala/bacteriana a fost si la noi in urma cu doi ani si medicul i-a dat un antibiotic destul de puternic, de luat 11 zile, dupa care am refacut analizele de sange

sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihnea_BB spune:

In spital i s-a facut si raza la plamani si analize de sange, iar doctorita a tinut sa precizeze ca e viral nu bacterian. La noi deja mergem pe a treia saptamana cu boala asta. Ma tem sa nu fie ceva mai grav si sa nu imi dau seama eu sau doctorita. Azi mergemla alt medic sa mai cerem oparere si eventual sa imi recomande niste analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonycriss spune:

Pentru a elimina suspiciunea ca nu e bacterian si e viral,ti-as recomanda sa-i faci exsudate:nazal si faringian.Baietelului meu i-a iesit pneumococul care daca nu e tratat la timp poate sa faca pneumonie.
Multa sanatate si iti tinem pumnii sa afli repede ce are puiutul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Daca este viral, eu stiu can use trateaza cu antibiotice !

Si noi am fost la spital cu o pneumonie virala, care a generat un bronhospasm care o facea sa tuseasca aproape non-stop.

La noi a trecut cu aerosoli cu adrenalina + flixotide, dar dupa ce a iesit din criza, i-au bagat cortizon pe branula, in spital.

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihnea_BB spune:

si noi am ajuns iar la spital, iar ne-au facut analize iar s-a confirmat ca e viral, si acu suntem pe tratament cu hidrocortizon, dexametazona, singulaire si sirop tuse. se pare ca situatia este mult mai grava. s-au declansat manifestari de astm pe fond alergic. acum ramane sa vedem la ce. Oare mai este iesire din situatia asta sau copilasul va ramane cu sechele de astm pe viata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Eu as zice sa mergi la un alergolog bun. Si copilul meu a avut diagnostic de astm alergic la 3 ani, i-am facut analize si cutanate si din sange, nu am descoperit la ce e alergic (desi avea IgE total mare). L-am tratat cu Singulair si Aerius (Aerius nu tot timpul, ci ocazional), pana in vara asta, in iunie, cand am fost cu el la mare, am luat medicamentele cu noi, dar nu i le-am mai dat. Si... nici nu a mai fost nevoie. Acum e bine, nu mai are nici un fel de manifestari de astm. Mie mi-a spus dr cand am aflat diagnosticul sa nu-mi fac griji, in majoritatea cazurilor e vora de astm infantil, si iata ca asa a fost. DAR, nu trebuie lasat fara tratament, pentru ca poate degenera.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Astmul se poate trata si cu ajutorul homeopatiei.

Fetita mea are astm alergic. Deocamdata administrez Aerius si Singulaire pana ajung la homeopat(am programare). Medicul alergolog mi-a confirmat ca se poate trata pin homeopatie.
La "parintii intreaba" este un subiect "manifestari astmatice". Acolo poti vedea rezultate.

Mergi la inceput