Brumarei nov.dec'11 (79) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

wwww.magazin-mobila.ro

Asta e site.ul cu pricina...nu-i asa ca au mobila frumoasa pentru nou nascuti?

29+ Sofia

Mergi la inceput

am gresit. e www.magazin-mobila.com

29+ Sofia

Mergi la inceput

Pentru cine se plictiseste si nu are altceva mai important de facut ( adica nu vreau sa va plictisesc aiurea ) .... ce camera ati alege din cele de pe site ? Mie imi e atat de greu sa ma hotarasc...

probabil daca nu mai era si taxa de 400 lei imi era mai usor sa ma hotarasc

29+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Multumesc fetele de raspunsuri.

Msilvy, tocmai aici e problema mea si nu pot sa ma hotarasc, vreau sa fie si usor ca trebuie sa-l car pe scari, vreau sa se faca si mic la pliere pt ca mai am un copil si cand mergem pe undeva sa ne incapa toate bagajele, dar vreau sa fie si rezistent pt ca drumul pe care il am de parcurs pana la parc este extrem de accidentat si mi-a distrus doua carucioare, in plus, din experienta de la primul, as vrea ca spatarul sa se lase pe spate pana la pozitia orizontala, ca noi suntem mai plimbareti asa si copilul mi-a dormit de f multe ori in carucior...Eeee, de asta nu gasesc varianta ideala

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 31+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anna, eu initial ma oprisem la un chicco trevi, dar am gasit caruciorul asta care imi place si care accepta si scaunul de masina de la chicco

http://www.albeebaby.com/the-first-years-y11101-indigo-retro-geo-red-stroller.html

Imi place ca e usor, se manevreaza bine, ocupa putin loc in portbagaj si ce este mai important scaunul se suceste si cu fata si cu spatele la directia de mers.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada86

Pentru cine se plictiseste si nu are altceva mai important de facut ( adica nu vreau sa va plictisesc aiurea ) .... ce camera ati alege din cele de pe site ? Mie imi e atat de greu sa ma hotarasc...

probabil daca nu mai era si taxa de 400 lei imi era mai usor sa ma hotarasc

29+ Sofia

Mie imi place asta http://www.magazin-mobila.com/gradinita/395-camera-baby-doll.html

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 31+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

buna fetele...ne-am intors si noi de la cumparaturi.. azi am reusit de am luat cadita, un lighenas, un set de lenjerie cu tot cu aparatori pentru patut, cearceafuri cu elastic pentru salteluta, inca vreo 8 body,pentru mine inca o camasa de noapte si un sutien de alaptat, garmastan, bepanthen, sterimar, aspirator nazal, baneocin, vigantol, bonisan....asa ca bagajul de spital e aproape gata si am scapat de stress
fetele voi in ce fel de genti va puneti bagajul de spital? va faceti doua bagaje sau doar unul?
va

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

LA MULTI MULTI ANI LIA si CARLA!!!!

Nina, 31s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

draga anna mama, eu am ales , la sugestia unei craciunite, de la Tia caruciorbebe, un Bebetto Vulcano.

32+

Mergi la inceput