Sirop tuse

Sirop tuse | Autor: Mihnea_BB

Link direct la acest mesaj

Buna mamici,

Copilasul meu de 2 ani si 4 luni , in urma unei pneumonii interstitiale a ramas cu o tuse sacaitoare, incepe incarcat si se termina cu tuse seaca. Asta dupa un tratament de 2 saptamani cu antibiotice, panadol, nurofen, eurespal, aerosoli. Doctorita ne-a zis sa-i mai dam 5 zile erdomed , dar ma gandesc ca deja sunt prea multe
I-am dat de ieri ceai de coji de ceapa dar nu prea se vad imbunatatiri. Imi puteti spune vreun siropel de plante care a dat rezultate in cazul copilasilor vostri?

Multumesc frumos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Buna,
Eu ii dau baietelului meu GrindTuse (de la Aboca); in primul rand pentru ca este natural (si are si miere) si in al doilea rand pentru ca la noi are efect.
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

prospan
stodal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Robitussin, e mucolitic.
A luat Eurospal? Are un gust groaznic, Alex il vomita in jet!
Si pentru aceeasi problema Alex a luat si 2sapt Augumentin + Robitussin.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Mihnea_BB,
Te gandesti ca deja sunt prea multe? scuza-ma, dar de ce gandesti tu in locul medicului? Eu cred ca normal este sa urmezi tratamentul indicat sau sa mai consulti un medic. Siropurile de tuse nu se dau dupa ureche la copii. Nici macar de plante (Stodal). De fapt, ar trebui sa nu fie eliberate decat cu reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Siropurile de tuse nu sunt pe reteta. Si antibiotice poti lua fara reteta, desi ar trebui..
Stodal-ul merge la orice tip de tuse. Exista sirop sau granule. Baietii mei acum sunt mai mari si prefera granulele. De cand l-am descoperit nu am mai folosit altceva. Cum tusesc putin - 5 granule si in doua zile nu mai au nimic. Nu au mai tusit serios de vre-o 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edybello spune:

baietelul meu are 18 luni si iam dat humex sirop care este si expectorant pentru mucoasele de pe gat io mam inteles foarte bine cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Da-i erdomed cum a zis pediatrul, este foarte bun, totusi copilul tau a avut pneumonie, pentru astfel de boala nu ai exagerat cu medicamentele, ci i s-au administrat cat a trenuit. Noi pentru o pneumonie am tras multmai mult...
Da si eu folosesc GrinTuss, kalfen, stodal, etc, dar cand e o tuse la inceput, cand e un inceput de viroza care se manifesta si cu tuse, nu dupa pneumonie. Daca tratamentul nu se face corect si complet, asa cum a spus medicul, puteti avea mai multe probleme de sanatae pe viitor!

La ultimele gripe care s-au lasat cu antibiotic mi s-a prescris si erdomed 10 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Cum tusesc putin - 5 granule si in doua zile nu mai au nimic.

Anya

Vezi, asta e diferenta, cand tusesc putin si le trece, nu dupa o boala care probabil s-a lasat cu febra, cu tratament cu antibiotic...noi dupa o raceala netratata corespunzator, tot cu naturiste ( asa a considerat pediatra), s-a ajuns la pneumonie, si apoi am tras un an sa repunem copilul pe picioare, a fost groaznic, s-a ajuns la tratamente mai complexe, o forma de astm, o gramada de medicamente pe capul copilului de ma lua groaza zilnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdyB spune:

Ceaiul din coji de nuca este foarte eficient. O mana de coji, le fierbi pana scade apa la jumatate. Eu il indulcesc cu miere si multa lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaalex spune:

STODAL

Mergi la inceput