Aspirante optimiste(723) Felicitari Iulia!
Raspunsuri - Pagina 14
DenyAnd spune:
Fetele, eu plec la somnic ca adorm pe tastatura. Astea 2 zile am avut asa multa treaba ca nu am dormit 2 nopti, si v-a dati seama cu ce ochi sunt acuma.
Noapte buna tuturor si maine sa ne auzim numai cu vesti bune!
Toate vesele, pline de optimism si zambet pe chip si inima, sanatoase si cu in burtica!
edit: pt lista de testare, Ylari, eu luna asta nu ma testez . Sper si eu cat de curand posibil sa-mi vina si mie randul la testat. Pana atunci stau pe bara si va citesc zilnic.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Mihaelafalt spune:
Fetelor am ajuns acasa rupta de oboseala si am facut un test dupa 3-4 ore de nebaut nimic si fara toaleta , iese a 2 linie dar nu destul de pronuntata, inca nu am ovulat dar parca si acum ma sageata un pic ovarul, ma gandesc cu teama ca saptamana viitoare primesc marfa si o sa trebuiasca sa stau pe acolo, nu o sa fac treaba sigur dar e destul stresul si alergatura la etaj si inapoi ca sa pun oamenii la munca.
Asa a fost si data trecuta cand eram insarcinata, bineinteles ca inca nu stiam ca sunt si am facut tot sus jos si atunci am carat si niste scaune dar acum am zis ca nu fac nimic doar veghez sa le aranjeze unde spun eu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Fetele, eu plec la somnic ca adorm pe tastatura. Astea 2 zile am avut asa multa treaba ca nu am dormit 2 nopti, si v-a dati seama cu ce ochi sunt acuma. Noapte buna tuturor si maine sa ne auzim numai cu vesti bune! Toate vesele, pline de optimism si zambet pe chip si inima, sanatoase si cu in burtica! edit: pt lista de testare, Ylari, eu luna asta nu ma testez . Sper si eu cat de curand posibil sa-mi vina si mie randul la testat. Pana atunci stau pe bara si va citesc zilnic. Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
O sa vezi ce frumos o sa fie cand o sa iti vina randul la testat si o sa ai si test pozitiv.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt O sa vezi ce frumos o sa fie cand o sa iti vina randul la testat si o sa ai si test pozitiv. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha ca de obicei cea care mereu ne incurajeaza si ne reda optimismul.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Simo_82 spune:
Deny, multumesc frumos ca m-ai adaugat la listuta
Din pacate declar ziua 1. Astazi am fost deja la farmacie sa-mi cumpar injectiile Menopur pentru inductia de ovulatie. De sambata incep sa ma injectez. E prima adat cand incerc Menopur, mi l-a recomandat noul medic curant. Pana acum am luat cateva luni Gonal fara rezultat. Sunt optimista ca luna asta vom reusi.
Tin pumnii tuturor fetelor care urmeaza sa se testeze, si tuturor celorlalte.
Va astept cu vesti bune. va pup, o seara minunata.
Simona
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Multumesc Miky. Am citit-o din capitolul trecut si am si adaugat-o pe listuta pe Simo(banuiesc ca e Simona). Bine ai venit Simo, si sedere cat mai scurta si placuta aici. Sa-ti implineasca si tie cat mai curand dorinta si sa ramai curand curand gravidutza Pe Ella am adaugat-o deja Ce mai face Ella? Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
kovacsc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
eu am ramas insarcinata in luna cu HSG anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2 DE TOATE PENTRU TOTI!! |
e tare draguta fetita ta, este o scumpa!
lorena_86 spune:
sunt foarte gripata, mie rau de nu mai pot
ma ustura tare in gat, curge nasul si ma dor toate...
mie raaaaauuuuuu
acum am venit de la munca si stau in pat ca-mi pregateste sotul o supa de pui si ceai cu lamaie
va pup pe toate, fara virusi
Yna85 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 sunt foarte gripata, mie rau de nu mai pot ma ustura tare in gat, curge nasul si ma dor toate... mie raaaaauuuuuu acum am venit de la munca si stau in pat ca-mi pregateste sotul o supa de pui si ceai cu lamaie va pup pe toate, fara virusi |
Lorena, stiu cum e ca asa eram si eu acum 2 zile, acum sunt mai bine un pic...ia o aspirina si paracetamol si stai in pat la caldurica!
lorena_86 spune:
yna, am luat pana acum 3 pastile de propolis cu vit C dar se pare ca degeaba
asirina nu iau ca eu fac tratament si cu aspenter care contine si aspirina
o sa papa acum si iau un paracetamol
am cautat si nurofen dar nu am prin casa, nu stiu ce sa mai iau
as merge maine sa fac un exudat dar stau cam prost cu finantele
cred ca o sa iau antibiotic dupa urechea mea ca sigur am infectie in gat si nu-mi trece de la sine
offff ce rau e
yna, tu ce pastile ai mai luat?
sau tratamente naturiste ceva?
o sa mananc si lamai si rodii
sper sa treaca repede
elenusht spune:
buna fetelor! Felicitari Iuliei pentru sarcina. Sa fie intr-un ceas bun!
Eu am depus azi actele de divort. A fost infiorator de greu, mi se inmuisaera genunchii si palmele imi transpiurasera...a fost tare neplacut, dar asta e...trebuia sa fac asta! Sper ca dupa asta sa ma simt mai bine.
va pup pe toate!