Aspirante optimiste(723) Felicitari Iulia!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Hello fetelor,imi fac si eu prezenta,si fug dupa Eric la gradi.Si apoi in cautare de custum pentru heloween,avem acasa la noi party pe 30 octombrie(pentru acei mari),ca luni e bank holiday.
Intru si eu pelistuta de testare...........8 noiembrie ziua in care nu mai vin uratii timp de 9 luni
Gata fug,o zi superba

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive second baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Deny am gasit postarea asta la pg 722

Deny, pot sa te rog sa ma treci si pe mine in lista de aspirante?

Povestea mea: de 3 ani incercam fara rezultat pozitiv sa obtinem un sufletel al nostru. Am ovare micropolichistice, iar CM este f. neregulat. Am tinut tratament cu inductie de ovulatie, am facut chiar si o IA, dar din pacate fara rezultatele asteptate.
Dumnezeu sa ne ajute sa ne tinem copilasii in brate.

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

EllaR te-am trecut pe lista de aspirante. Sper ca nu te superi

--------------------------------------------------------------------------------
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Deny este vorba de Simo 82

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Ylari, linisteste-te! Nu o poti tine asa 9 luni! Zici tu acum ca te calmezi dupa ce ajungi la Fundeni, dar tot timpul iti vei fixa alte termene...sunt toate sansele sa fie OK!

Mihaela, iau zilnic cate o pastila de: Macca, Vitex, L-Arginina si Napraznic. Acum 2 luni am luat si Branca U., dar urasc gustul si luna asta am cam uitat de ea . In plus iau vitaminele din semnatura si Vitamina E in primele 10 zile ale ciclului.

Edit: Ylari, am citit aiurea, intelesesem ca te linistesti dupa ce mergi iar la Fundeni...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Eu maca ii dau sotului cate 1 pe zi, speram sa fie bine

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Din ce am citit, Macca este foarte bun pentru ambele sexe!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Asa imi vine sa iau si eu ca el de cand ia adica de 1 saptamana si ceva s-a mai relaxat un pic si scrie si pe ea ca e buna pentru relaxare, stres si multe altele dar nu mai amestec acum poate reusesc luna asta si nu imi mai trebuie nimic dupa.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sunt socata!!!!!!!!!!!
produsul exista, il fabrica nestle ,dar nu nestle romania si deci, NU IL GASESC SI NICI NU IL POT CERE PRIN NESTLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aberant!
mi-a explicat cucoana cum ca nu il cer enimeni,ca toti copii sunt grasi,frumosi si sanatosi!
pur si simplu plang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nico suna si intreaba aici 021 460.24.18 -farmacia York am vazut multe chesti necunoscute la ei.Ia vezi

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Nico, am vazut si eu ca e de la Nestle, dar nu reusesc sa vad unde se comercializeara in Franta, asa putea sa-ti trimit eu prin posta, problema e ca face cam o sapt. Numai ca nu stiu unde sa intreb, la farmacie mi-a zis ca nu a auzit de el, ca sa gasesc denumirea in franceza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am sunat acum.sarutmana.
maine imi dau un raspuns.

Mergi la inceput