Aspirante optimiste(723) Felicitari Iulia!
Raspunsuri - Pagina 12
Corina87 spune:
Hello fetelor,imi fac si eu prezenta,si fug dupa Eric la gradi.Si apoi in cautare de custum pentru heloween,avem acasa la noi party pe 30 octombrie(pentru acei mari),ca luni e bank holiday.
Intru si eu pelistuta de testare...........8 noiembrie ziua in care nu mai vin uratii timp de 9 luni
Gata fug,o zi superba
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive second baby
miky82 spune:
Deny am gasit postarea asta la pg 722
Deny, pot sa te rog sa ma treci si pe mine in lista de aspirante?
Povestea mea: de 3 ani incercam fara rezultat pozitiv sa obtinem un sufletel al nostru. Am ovare micropolichistice, iar CM este f. neregulat. Am tinut tratament cu inductie de ovulatie, am facut chiar si o IA, dar din pacate fara rezultatele asteptate.
Dumnezeu sa ne ajute sa ne tinem copilasii in brate.
Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd
EllaR te-am trecut pe lista de aspirante. Sper ca nu te superi
--------------------------------------------------------------------------------
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
miky82 spune:
Deny este vorba de Simo 82
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Ylari, linisteste-te! Nu o poti tine asa 9 luni! Zici tu acum ca te calmezi dupa ce ajungi la Fundeni, dar tot timpul iti vei fixa alte termene...sunt toate sansele sa fie OK! Mihaela, iau zilnic cate o pastila de: Macca, Vitex, L-Arginina si Napraznic. Acum 2 luni am luat si Branca U., dar urasc gustul si luna asta am cam uitat de ea . In plus iau vitaminele din semnatura si Vitamina E in primele 10 zile ale ciclului. Edit: Ylari, am citit aiurea, intelesesem ca te linistesti dupa ce mergi iar la Fundeni... Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Eu maca ii dau sotului cate 1 pe zi, speram sa fie bine
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Din ce am citit, Macca este foarte bun pentru ambele sexe!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Mihaelafalt spune:
Asa imi vine sa iau si eu ca el de cand ia adica de 1 saptamana si ceva s-a mai relaxat un pic si scrie si pe ea ca e buna pentru relaxare, stres si multe altele dar nu mai amestec acum poate reusesc luna asta si nu imi mai trebuie nimic dupa.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
histamina spune:
sunt socata!!!!!!!!!!!
produsul exista, il fabrica nestle ,dar nu nestle romania si deci, NU IL GASESC SI NICI NU IL POT CERE PRIN NESTLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aberant!
mi-a explicat cucoana cum ca nu il cer enimeni,ca toti copii sunt grasi,frumosi si sanatosi!
pur si simplu plang.
ancadragoman spune:
Nico suna si intreaba aici 021 460.24.18 -farmacia York am vazut multe chesti necunoscute la ei.Ia vezi
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
gabyv spune:
Nico, am vazut si eu ca e de la Nestle, dar nu reusesc sa vad unde se comercializeara in Franta, asa putea sa-ti trimit eu prin posta, problema e ca face cam o sapt. Numai ca nu stiu unde sa intreb, la farmacie mi-a zis ca nu a auzit de el, ca sa gasesc denumirea in franceza.