Aspirante optimiste(723) Felicitari Iulia!
Raspunsuri - Pagina 10
miky82 spune:
Neatza fetelor!
Histamina tin pumnii sa fie bine si sa dea randament tratamentul.
Ylari trece-ma pe lista de testare in 26 oct- asta daca calculez 28 de zile si cred ca si katy este in aceeasi perioada.
Va pup fetelor si sa aveti o zi frumoasa!
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
lucianamoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Histamina imi pare rau ca trebuie sa treceti si prin aceasta incercare si sa va dea Dumnezeu sanatate |
YLARI spune:
Kimmi 26 octombrie
Miky 26 octombrie
Katy 26 octombrie
Mrenescu 28 octombrie
Gabyv 3 noiembrie
Mihaelafalt 6 noiembrie
Corina 8 noiembrie
Dana 12 noiembrie
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
lilimara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Lilimara ce faci stai ascunsa? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Daaaaa stau ascunsa; sunt descurajata tare si optimismul meu e la 0. Ar trebui sa ma testez pe 25 dar cred ca o fac din nou degeaba.
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
YLARI spune:
Histamina gandurile mele bune catre voi sunt draga mea, multa putere si va tin pumnii sa mearga tratamentul.
Te rog intereseaza-te si de sucul din iarba de grau, are un gust minunat, graul il poti prinde tu sau il poti si cumpara, iata cateva despre el:
Sucul proaspat din mladite de grau contine la fel de multa vitamina C ca si sucul de portocale, contine mai multa provitamina A decat majoritatea legumelor (varza, salata, rosiile), si reprezinta o sursa importanta de vitamina B si vitamina E. Vitamina C este importanta pentru mentinerea sanatatii pielii, dintilor, ochilor, muschilor si ligamentelor, pentru procesele de crestere, actionand totodata ca antioxidant. Vitamina A este esentiala pentru cresterea si dezvoltarea normala a organismului, pentru mentinerea unei vederi bune si pentru reproducere. Vitamina B faciliteaza folosirea carbohidratilor pentru producerea de energie necesara organismului, si contribuie la buna functionare a sistemului nervos si a celui digestiv. Ea este de asemenea esentiala pentru dezvoltarea normala a creierului si a corpului, si intretine activitatea armonioasa a glandelor suprarenale. Vitamina E este o substanta antioxidanta, necesara pentru fertilitate, care protejeaza inima, iar cea care se gaseste in mladitele verzi este de zece ori mai usor asimilata de organism decat vitamina E sintetica.
Va pup!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Yna85 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Sa aveti o zi buna si usoara! Pe mine ma dor toate, sunt ca o babutza , am racit, sper doar sa nu-mi afecteze perioada de ovulatie ca se apropie. Sunt in butoi...iar s-au adunat multe....
Va pup pe toate!
Mihaelafalt spune:
Neata.
Eu astazi am simtit o usoara intepatura de ovar stang oare ovulez azi? Si daca fac testul de ovulatie diseara tarziu are ceva?
Si aseara la jap-jap cand se atingea acolo in stanga ma deranja.
Totusi sper sa nu ovulez azi ca deja sunt terminata si pana diseara am o gramada de treaba.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
draguta spune:
buna fetele
vin si eu la raport, sunt ziua 25 cu niste sani tensionati si durerile premenstruale care ma chinuiesc de vreo 3 zile, dureri de ovare , dureri de cap si o stare generala proasta
fetele care urmati testarea va urez bafta
histamina multa putere iti doresc tie si lui Sebi , sa depasiti aceasta perioada grea si peste putin timp sa va puteti bucura numai de momente placute
tuturor
dana0000 spune:
Ylari de dragul tau zic ca m-as testa pe 12 nov.
Totusi nu cred ca o sa fie cazul pt ca fac HSG si nu prea e voie in prima luna sa ramai sa nu fie radiat "outul".
Acum nu stiu ce sa zic,cate capete atatea pareri.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(