Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata!
Tundeeee ti puuup!
Am luat coletul azi dimineata si acum ma gandesc dc apuc azi la o baie cu spuma si la o uleiala calumea... vise taica...
Lori, Tunde sa va faceti bine si voi si piticii
Se poate face ceva sa le iasa dintii astia mai iute? ca eu is cheauna de vreo 2 sapt. Se trezeste de nenumarate ori in fiecare noapte si plange de durere, si se trage asa in patru labe cu gurita deschisa pe cearceaf cu ochii inchisi saracu mor de mila lui.
De vreo 3 nopti doarme cu mine ca am cedat, nu mai pot asa sa ma ridic din pat de 100 de ori pe noapte. El saracul doarme mai bine cu mine, dar eu, vai si amar. Si am constatat pe zi ce trece tot mai mult ca vrea numai la masa... sper sa fie doar o etapa si sa treaca
ma duc sa mai si lucru ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

DEEAsav, SINUPRET - e bun contra sinuzitei si in mod normal e natural, desi pe prospect zice chestia aia cu evaluarea beneficii-risc mama-copil

http://www.bionorica-romania.com/public/media/prospect-sinupret-drajeuri.pdf

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

am fost afara, la farmacie, cu Robert, sa mai ia o gura de aer. E ffff frumos, palcut afara!!! Iesit afara care puteti!!!!!
Tunde nu am stiut de cetebe, am luat fervex...nici nu stiu daca e voie, dar mai bine sa iau decat s amor, nu? Am luat si lamai si portocale, asta in loc de cetebe.

of...ma pregatesc pt plecat la dr. ..ce allegria!!!!

aaa.site-ul de hainute e super, am inceput si eu ieri o comanda pt Robert dar s-a blocat!!! Cred ca voi, shopaholicelor mi la-ti l-ati blocat!!!

Mergi la inceput

am si eu o intrebare, sper sa o vada cineva aici, la sfarsit de capitol.

fetele care aveti protectia de iarna de la MaM, cum se pune wrap/meitai/manduca? peste geaca?
explicati-mi si mie, va roog, ca la prosti, care e ordinea.
mama/tata mai au geaca inchisa pe ei? io imi pun meitaiu peste geaca si sta copchilu cu fatza pe geaca mea?

help. vreau sa-mi iau aia si nu stiu daca sa dau banu au ba.
p.s. am citit si eu articolul castigator, al taticului aluia, si... nu-mi convine. nici macar nu e comic
imi cer scuze daca are fane printre voi, dar mie una mi se pare fortat. parerea mea.

4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Neata!! Ce veselie pe aici!!!
Sanatate la bolnavioare !!! E nasoool tare, si eu sunt racita de 3 saptamani [:|] si vorba Lorich-ai parca imi venea sa-mi aspir si mie in nas... bonus mi s-au infundat si urechile, so, aud totul ca si cum as fi intr-un butoi..tare nasol..abia astept sa ies de aici

Zumzu, foarte faine pozele... se vede ca ai obiectiv calumea Si eu am avut o perioda in care m-a pasionat fotografia, dar pana la urma 99% din poze le fac cu aparatul mic, rar ma car cu kilele de srl dupa mine Diafragma(f/4) parca mai are legatura si cu adancimea pozei, cat de blurat iese fondul ... Eu am un obiectiv de care sunt/eram indragostita: 50 mm/f1.4 super fain pentru portrete.. Am si eu pe lista de dorinte un obiectiv de asta L, pt macro, sa fac poze faine la buburuze , dar nu e prioritar, cand o sa-mi prisoseasca bugetul ....

Off, cate as vrea sa fac, sper sa apuc in viata asta
Chiar , voi de pasiuni aveti, si cum reusiti sa mai aveti timp si de ele?

La multi ani la toti sarbatoritii!!
nah, hai ca ma intorc la muncit... nu am nici un chefff...

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

ce fin lucrezi, Diana!
sunt toate de vanzare? nu pui si pretul acolo pe blog?

4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Ziki, da si la noi cu link de la ala castigator ca si eu as fi curioasa plizzz.
Si io ma intrebam cum o fi cu mei tai peste geaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

fac capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata,

Deea pt sinuzita, eu imi incalzeam sare din aia mare, o infasuram intr-un prosop si o tineam pe frunte, atat cat suportam de cald. Operatiunea se repeta in cateva zile. Ar trebui sa te simti mai bine dupa asta.

Sau mai spunea Tunde candva asta:

Subject: tratament natural sinuzita

Eu pt sinuzita am o reteta beton: ustura de faci pe tine (la propriu!) dar la mine functioneaza mereu fara gres: faci apa fiarta si racita, deci sterila. Pui intr-o cana f curata o juma de lingurita de apa de sare si cam 10 picaturi de lamiie si 100 de ml din apa aia sterila calduta (nu fierbinte, ca omori proprietatile sarii si ale lamiiei si te ustura degeaba!). Te asezi pe spate, cu nasul in sus si cu o pipeta pui zdravan de multe ori maclavais intr-o nara si stai asa 2 minute, fara sa tragi tu, adica sa inspiri tare, lasi sa se scurga singur. Bagi si-n nara aialta. Stai. Suflii nasul, dar nu tare rau ca impingii mugii in urechi si sinusii si n-ai facut treaba! Apoi pui iar muuult, muuult si misti usor capul stinga dreapata sa intre si pe la obraji, stii tu ca sinusii sunt si la pometi. Suflii etc. Pui iar. Daca te ustura chiar insuportabil, mai diluezi cu apa. Daca nu ustura rau, mai concentrezi cu sare si lamiie. Om esti daca faci asta de 3 -4 ori pina miine! Sanatate.

Mergi la inceput