Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(89)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ziki Andutza, tu vorbesti singura? ba te trec toate cele, ba iti trec toate cele, si Tunde tot nu ti-a raspuns ![]() ![]() eu cred ca a uitat sa te scrie in listuta din post-ul de mai sus... ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](alcool.gif)
Andutza-
![](mamica.gif)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
si mai zici ca iti place Bucurestiul.
pai cred ca ai ceda psihic din prima zi
glumesc, dar.. mai gandeste-te daca nu facem schimb!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ppisic/ppisic.jpg)
ppisic spune:
Nici eu nu am sa uit prima tura de fimo...exact asa ca si tie, mi-a iesit maro inchis-negricios si cu basici..cred ca ajunsese la punctul de fierbere....plus fumul&mirosul din casa...iar eu in inocenta mea ma intrebam de ce or fi atatea culori daca tot se face maro la copt nu mi-a trecut prin cap ca am facut EU ceva aiurea
Dar bine ca mi-ai amintit, e timpul sa scot buburuzele de la copt!!
Daca vezi ca face Flavia o opera de arta, poti sa-l pui la copt si pastrezi obiectul amintire. Vezi de data asta sa fie la 110 grade, la cuptorul cu gaz e cam 1-2 (deci focul miiiic miiic)
Citat: |
citat din mesajul lui ziki ce frumoase sunt!! eu prima si ultima oara cand mi-am facut fimo, am vrut sa fac cercelusi. si am pus in cuptorul normal , preincalzit, si dupa 10 minute toat acasa era plina de fum gri inchis, si fimo- scrum. se umflase si facuse niste basici... a fost horror. a fost ultima oara cand am pus mana pe fimo. acum flavia il foloseste pe post de plastilina ![]() ANGIE - am primit adresa! e totul OK. |
Diana &
![](bebe.gif)
Dear baby
Cutia cu surprize
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
Tundenoi iti multumimsunt bestiale cremele..cand se mai fac comenzi la gramada..mai vreau si eu.mai aproape de sarbatori..uleiuri de corp de dat cadou..hmmm
o sa le placa cumnatelelor mele
ZIKIpup cu drag..am reusit sa mai bagajesc,mai am hainele mele si ale sotului..asta-i partea neinteresanta ca am 5 genti pt copil
..frate care aveti 2 copii..cum faceti..aveti un sifonier mare.o geanta cat un sifonier???
ca mie asa imi trebuie
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Angie cu al doilea bebe vine o ...nu pot sa-i zic relaxare, ceva..o detasare mica, nu se mai poate la fel de intesc la la bb1, bebe-primu, ca am muri! Si la capitolul bagaje- da, la robert pelcam cu casa in spate, acum bagajele sunt mai mici, nu mi s emai pare sfarsitul lumii daca uit pempersii, servetele, caciuli..absolut totul se gaseste oriunde! In general imi fac liste si listute, ca sa nu-mi petrec concediile cautand diverse prin magazine.
ziki ai scris "fluimucil"- cum vi l-a dat? aerosoli?
eu o astept pe mami...mor de dorul ei, nah..Ana cu cine s asemene...apropo, bai, m-am saturat de zagarieturi in nas, in ochi, de buze trase, ciupite, de piele rupta....cand o culc, imi vine sa-mi pun masca de gaze sa ma apar...ea inchide ochii si cu degetele alea super puternice ma framanta mititel-mititel, d ema pish pe mine.
am bagat asta la cuptor! Aviz amatoarelor de non-carne!
mi-am adus aminte: Ana stie ce inseamna si spune primul ei cuvant cu directie: "tzitzi"! De "mama" nu sutn 100% sigura ca-i cu directie, dar "tzizti"da!
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
Tunde, saru'mana, am ridicat coletul si acum ma delectez cu una alta si traduc cu google translate ca sa ma dumiresc care pt ce e
Am fost afara, ne-am intalnit cu Mada si Razvan... al meu prunc s-a speriat iar de Razvi. Nu stiu ce-i zice acolo pe limba lui, dar una doua Tudor da in plans . Am stat si putin in parc la soare... tare bine mai era. Maine sper sa stau mai mult.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monika_bt/monika_bt.jpg)
monika_bt spune:
Salutare, fetele!
Si mie imi cnvine asa, surpriza, la mos Craciun...cat despre cui sa-i dai...hmmm...tare mi-e frica sa nu ne suparam iar pe aici ptr ca probabilitatea sa ghicesti gustul mamicii este minima si e f proobabil sa nu-i placa...nu stiu ce sa zic...Cat despre suma Ziki spunea ca max 40 lei...ptr mine e ok, dar mai mult nu stiu de pot participa deci va rog sa lasati asa ca sa pot face si eu o bucurie cuiva.
Fiica-mea e ok, n-a racit dupa picioarele reci.
program: 6.30-7.00 trezirea, 8 papat lapte, 10-11.30 nani, 11.30 fructe, 14-16 nani, 16 legume, 20 lapte si 20.30 nani cu o trezire la 2 de papa.
Pupici!!
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
![](images/user_woman.png)
fragrant8 spune:
ppisic - f faine buburuzele.
ziki - doloress afla daca citeste forumul am sugerat asta pt ca e scump tare de trimis un pachet din si catre canada. asta daca nu decizi sa-l trimiti cu vaporul, si atunci il primeste de Paste
despre cazaturi - s-ar putea sa fim campioni. sophic a cazut pe scari. la intrare am 4 trepte care dau catre living. Ne-am cumparat o bariera pe care o instala tati in fiecare dimineata cand pleca. intr-o dimineata a uitat sa o puna, eu cobor la 7 cu sophia in bucatarie, o las sa misune in living, si ma reped la aragaz, ca aveam mancare pe foc de pe la 6 dimineata. si numai ce aud hodoronc tronc, ma duc in living si nu vad copilu.
mi-a stat inima cand nu am vazut bariera.
si da, sophic era 4 trepte mai jos.
am plans si eu cu ea, si am urmarit-o toata ziua, dar era fresh, nimic anormal.
oricum de atunci ochii si treptele; si lasam non stop bariera. si o calaresc zilnic, ca nu e din aia cu portita, ori o dai jos ori o calaresti.
pana face sophic 1 an eu is pregatita pt proba de 100 metri garduri.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
La cadouri, daca pui ZIKI o vorba buna la Flavia sa ne traga una pe alta, pe mine si FRAGRANT, ma bag, cum sa nu ?
SHINES – eu zic ca e foarte bine asa, ca Edi bea apa, ai sa vezi mai incolo ce o sa te aranjeze treaba asta. Si aici se bea de la frigider. In plus, la dureri de gat doctorii de-aici recomanda inghetata.
FRAGRANT- dar ce se intampla cu tati ? Ai PM.
MAYANE – esti super-simpatica, sau mai bine-zis fiu-tu e un simpatic si jumatate. Si eu cochetam cu ideea de casca de protectie, sa vezi cand incep sa ia viteza si se opresc direct in calorifer cum iti sare inima (eu am calorifere din alea de fonta, stil vechi)
A propos de ce zicea MADA cu kk, asa si eu cand il schimb, trebuie sa ma misc la foc automat. In plus, noi avem scutecele de bumbac, sa vezi ce de kk spal ca mi s-a luat. Mai aveam cativa din asta de unica folosinta ramasi de dinainte de vacanta si ii tot pun cam cand cred eu ca face kk, sa-i terminam ca si asa ii sunt mici. Ei si ma fenteaza copilul asta al meu de fiecare data ! In pampers face numai pipi, cum ii pun pe aia de bumbac, cum trage cate un kk. Ca sa aiba mami cu ce sa se distreze si ce sa spele.
LORICH- multa putere mami, o sa vezi tu ce de virusei o sa circule cand o sa inceapa toti gradi numai Ana ta va fi gata imunizata. Ai mei deocamdata se tin bine, eu cred ca asta micu m-a mostenit pe mine la sistem imunitar. Dar el a venit pe lume cand maica-sa era racita bocna si avea 40 de grade febra, deci e nascut in virusi, nimic nu-l mai sperie.
GABRIELA- eu mereu ma mir cand vad cate mai inghit copilasii romani. Ai mei in afara de apa de mare nu au vazut nimic pentru muci, oricat de grava ar fi fost problema. Au trecut toate, si cu apa de mare. Eu cred ca si cu mama aerosolilor ar fi trecut la fel. Si nu, n-au facut complicatii niciodata (Patrick a avut pneumonie dar virala, si nu din cauza mucilor, tot un virusel, pentru ca toti la gradi au facut la fel) Atunci a fost singura data cand i-am dat si supozitoare cu eucalipt care nici astea nu sunt safe. In rest - apa de mare si aspirat si atata tot.
ANKA- incearca sa ii pui strampi. Eu ii puneam mereu cand era mic la gradi lui Patrick. Si era cam singurul care nu racea niciodata. Nici al meu nu bea apa, eu sunt apa lui, adica tzitzi. Boala obrajilor palmuiti e insotita si de febra de obicei si e urmata de bubite si pe corp. Poate fi de la frig, de la vant. Patrickul mereu se inrosea la primele contacte cu frigul.
Kevinul e in continuare bun prieten cu suzeta. O scapa, si-o pune singur, prin somn, nici nu stiu cum.
PPSIC – ce de buburuze faine !
LORICH – subscriu, si eu la Patrick aveam un gentoi cat capul nebunului cand ieseam cu el, si pana la colt. La asta am carrierul, un pampers, servetele si un biscuite. Al meu zice « eta, eta » - pentru suzeta. Dar dupa cum ati remarcat in poze e fan suzeta.
Vorbiti de control de 9 luni, eu cred ca merg direct la vaccin la un an, ca parca n-as baga copilul in gura lupului, adica in perioada asta de virusi si boli.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
stiti ca acu vreo 1-2 sapt ma vaitam ca imi vin uratii din ce in ce mai repede. luna asta ii asteptam p joi-vineri (trecute), azi e miercuri si nici un semn.
a mai patit cineva sa se deregleze cm dupa nastere?
pana acu nu au fost diferente mari de zile intre cicluri, dar acu deja e intarzierea cam mare