Licurici de ianuarie-februarie 2009 (154)
Raspunsuri - Pagina 22
pyc spune:
Sunt in vacanta!!! Asa de bine este, asa ca profit ca sa mai citesc ce mai faceti si sa ma bag si eu ca musca-n lapte in discutii:). Stau in varful patului, sub plapuma (desi e cald:), cu calculatorul in brate!
Bine ca ai ajuns Bebelusi cu el rapid la doctor, nu e de glumit cu torsiunile astea de testicul...insanatosire grabnica va doresc!
Eu cu Paul nu am avut niciodata probleme cu mancarea, asa ca nu stiu ce sfaturi sa dau. A mancat intotdeauna la masa, cuminte, fara mofturi...Evident ca a avut si el fazele clasice cu aruncatul mancarii etc, dar cel putin pe mine nu m-a deranjat etapa aia. Ii explicam ca nu e voie si strangeam de pe jos. Poate sunt eu mai toleranta?? Cert e ca nu ma enervez niciodata pe el si simt ca putem comunica foarte bine, asta dintotdeauna....E drept ca e si un copil cu care am calatorit mult si care este foarte obisnuit cu oamenii, cu mancatul in afara casei si cu dormitul in orice conditii. Acum suntem la Viena, am venit 2000 km cu masina si s-a comportat exemplar (spre deosebire de mine...pe mine ma doare spatele si fundul de nu mai pot si intrebam tot la 2 minute "mai este mult??").
Mananca destul de echilibrat, 3 mese si o gustare la ora 16....dar se intampla sa manance si prostioare, dar pe care incerc sa le ameliorez (gen hamburger, dar cu salata sau rosii si nu cu cartori prajiti...)...Eu nu gatesc duminica seara, asa ca mancam intotdeauna ceva cumparat...hamburger, KFC, sushi, pizza....
Revin, mi s-a trezit baiatul si striga "mama, m-am trezit!!!nu am udat patul!!"
iuliacris spune:
Porumbita, Andreea, multumim
Bebelusi, bine ca sunteti acasa si a trecut cu bine!
Pyc, vacanta placuta!
Anna, ce bine mananca Vladut! Jos palaria!
Si la gradinita Carlei meniul e ca la a lui Aidan, inclusiv fructele din compot, pe care Carla pana acum nu le-a mancat. Saptamana trecuta a mancat totusi compot de ananas, poate se mai obisnuieste. De la gradi ea doar bea laptele si snackul, daca-i place. Eu i-am luat scrisoare de la doctor si ii duc mancare de-acasa, din care oricum ia doar o inghititura in cel mai bun caz. Dar ii pun si iaurt pe care-l mananca (doar daca-i mov!!!) si fructe proaspete si cate un baton de branza. A mea ar putea sa primeasca cartofi prajiti si pizza ca oricum nu le mananca, de lapizza mananca doar marginea care n-are nimic pe ea. Mare fan ciocolata si gummy bears. Nu mananca prajiturile pe care le fac, doar gusta din chec cateodata. Ii plac mult alunele si fisticul. Sa nu auda de banane
Ieri am mers la biserica si pana am imbracat-o am crezut ca innebunesc. Trei toalete a schimbat, pana la urma am lasat-o sa aleaga ce rochie a vrut. Asa ca pana la urma a avut ciorapi tziclam si rochie albastra si parul in toate partile cam asa
https://picasaweb.google.com/111425124628703660529/Octombrie2011#5669696449374990546
Dark, aniversare fericita! Haloween bride
bpaula spune:
Anna nu fac cine stie ce petrecere, doar duc chestii de mancat si vine lumea (o parte, ca departamentul e mare, mare), mai mananca ceva, mai discutam un pic si apoi ei pleaca la treburi. Colegii de birou probabil ca o sa imi ia si ceva pentru bebe.
Ma cam doare burta de la tusit dar ce sa fac, sper macar sa treaca.
Si ma mai dor tare oasele de jos, abia ma invart in pat, de durere, sper numai sa nu vrea bebe sa iasa.
Am primit rezultatele de la cultura de col si mi-a iesit "escheria coli". Sper sa nu fie grav. 
Pyc ce bine ca mai auzim de tine. Sa va fie de bine vacanta!
Si la Marius i-am mai dat pizza, in general daca am facut in casa, nu se omoara, mai mult linge sosul de deasupra.
DarkBendis spune:
Bine v-am gasit si Happy Hallowe'en, sau cum spunem noi, Samhain Blessings for everyone!
Bebelusi, ma bucur ca sunteti bine acum, ufff, bine ca ai actionat rapid!

LA MULTI ANI, Alina!!

Iulia
, multumesc tare frumos pentru urari, da, azi sarbatorim 8 ani de casatorie (de fapt o sa sarbatorim si maine, mergem la concert Manowar 
). Cand a trecut vremea???
Carla e o scumpa, si da, domnisoara acum, ea isi alege tinutele 
Cu mancarea noi stam cam asa: dimineata un Barni "teddy cake" si lapte acasa, apoi ca un hobbit care se respecta jupan isi ia the second breakfast la childminder, cereale cu lapte, toast cu unt, banana (astea le mananca si acasa in weekend)...La pranz mancare gatita la childminder, carne cu legume si piure/orez sau paste cu ceva, macaroni and cheese, chicken nuggets de obicei facuti in casa (daca pranzul ii apuca in oras mananca la cate un cafe tot asa, ceva gatit, rar chicken nuggets de MD), la cina acasa, fie sandvis cu unt si branza,fie paste cu pesto, sau chicken nuggets ori fish fingers, pizza mica simpla cu branza si sos de rosii, azi supa-crema de cartofi si praz, sau supa crema de rosii sau supa crema de broccoli si paine cu unt, sau paine in ou... din astea. Rar chips cu ketchup, cam o data la luna, cand mancam si noi chips and cheese "de la indianu'". E mare amator de lapte. Plus iaurt, fructe, care-cum, cand banane, sau mere, struguri, capsuni, cum ii vine cheful. Legume mai greu, acasa nu mananca, la Lynn da, ma bucur ca e amator de fructe. Prajitura nu, ciocolata da, alte dulciuri nu prea, rar cate o inghetata. Si-i place custard, crema de vanilie.
Pyc, ma bucur sa te revad!
Multa sanatate la toti bolnaviorii, mari si mici 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
Deci daca mai scrieti despre cat de bine mananca ai vostri, io ma impusc...
Deja tot ce gatesc mi se pare asa de monoton...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
anna-mama spune:
Neata,
Iulia, e superba Carla, o domnisoara f frunoasa 
Dark, la multi ani, sa fitit friciti si sanatosi!
Bebelusi, ma bucur ca sunteti acasa si va simtiti bine!
Pyc, concediu placut!
Selene, cum adica mancare monotona? nici eu nu fac specialitati, fac mancare normala ca toata lumea, ciorbe si tocanite/mancaruri clasice.
Porumbita, cum mai e Robert?
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
33+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
roxanaz spune:
buna dimineata
aveti capitol nou [rul="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167964"]aici[/url]