Licurici de ianuarie-februarie 2009 (154)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

Paula, Daria mea, care are 4 ani, nu sta singura la petreceri, si merge la gradi de la 3 ani. Nu cred ca din cauza asta nu s-a integrat. Asa face si Daria, se joaca cu diverse si apoi mai vine din cand in cand sa ma vada. Karina pare un pic mai independenta, dar uneori vine si ea sa ma caute. Cred ca sa fie sigure ca nu am plecat. :)) Ma uit si eu ca unii parinti vin lasa copilul si pleaca si se intorc la finalul petrecerii. Asa ca nu-ti fa griji, or sa se obisnuiasca ei. Nici Daria nu participa la activitatile "printesei", se joaca altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Mersi Ada de incurajare
Oricum a trecut noaptea si mi-a mai trecut sentimentul de aseara.

Aaaa, ca nu v-am zis si cum l-am convins sa stea la cumparat papuci. El vazuse ca taica su si-a luat cauciucuri si jante de iarna si i-am explicat atunci ca s-a echipat sa poata merge masina pe zapada.
Acum i-am zis ca si noi trebuie sa ne luam papuci de zapada ca si masina si a fost mai intelegator. In cazul asta am fost fericita ca e nebun dupa masini

Azi iar a facut o mie de nazuri la somnul de pranz, nu inteleg si gata. Cand e cu mami se duce singur sa isi culce ursuletii, cand e cu noi nu doarme nici cu noi. Pfuuu ca in week-end la ora somnului imi vine sa plec cu sotul la plimbare si sa il las cu mami macar sa doarma . Azi, dupa o ora si ceva de chim l-am lasat acasa si am iesit sa luam lapte. S-a suparat pe moment dar macar s-a culcat singur si repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Vladut are 14 - 14,500 kg si cam 98 cm. Nu are deloc multe kg, dar eu sunt incantata pentru ca a recuperat f bine pierderea de cand nu manca mai nimic in afara de lapte si in plus el are o digestie extrordinara (produce si de 3 ori pe zi), asa ca si arderile sunt rapide...
De mancat eu nu am de ce sa ma plang, a ajuns la nivelul in care mananca numai ce e bun, prefera mancarea gatita, ciorba si tocanita (mai toate legumele), carne de toate felurile, lapte dulce in special, fructe de toate (are 3 mese de fructe pe zi)... Va spun ca eu cand aud meniurile de pe la gradinite cu uscaturi, mezeluri, pizza...ma ingrozesc ca al meu nu e obisnuit cu alimente de genul asta. Si marele avantaj, nu-i prea plac dulciurile, daca e satul nu vrea nici macar sa guste ciocolata, prajituri... Eu las biscuiti si prajiturele la nivelul lui si nu se atinge de ele decat daca ii e foame inainte sa fim noi gata cu masa
Dependent de mine e, oriunde s-ar juca trebuie sa fiu langa el, chiar daca se joaca cu alti copii trebuie sa fiu langa el...

Bebelusi, sanatate multa lui Vlad, refacere rapida si fara dureri
Iulia

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 32+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Multumim, noi suntem bine, sa vedem ce zice maine medicul, deocamdata nu il doare nimic, dar vrea acasa. De cate ori vorbeste cu cineva la telefon ii spune ca isi strange jucariile si merge la el acasa. Mananca tot ce primeste de acasa dar si ce i se da de aici, imi place ca e buna mancarea, surprinzator, nu ma asteptam.

Eu nu am auzit sa se dea in gradinite pizza si uscaturi, nu stiu unde ai auzit tu

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

helau!

Patricia, sanatate multA Va dorim si noi. bine ca ati intrevenit la timp

si aici la gradinita copiii mananca multe prostioare, e si normal, niciodata nu vor manca ce e acasa.
M0am ingrozit si eu cand mi-a zis mama unui baietel ca de cand l-a dus la gradi face nr.2 in culori nemaivazute, gen albastru.

Gata, si-a revenit si Ansuca cu mancatul, mama greu e cu ei mofturosi. De obicei mananca orice, de la legume la fructe, carne de toate felurile, preferata fiind de peste.
Am obs ca nu ii place deloc mancarea prea condimentate si o refuza. La capitolul arderi, sunt ca si Vladutul lui Ana, merge si de 3 ori pe zi. Bea o gramada de lichide, lapte-ceai-apa. Dulciuri... pofteste, dar nu cere. Daca ne vede pe noi ca mancam atunci vrea si ea sa guste. ii plac biscuitii si ursuletii(vitamine)

da selene, barbatii suntdusi un pic, vai de ei...zau ca nu s-ar descurca fara noi. mor cand vad cat e de lejer cristi

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

anna, la gradinita unde a fost Daria, meniul era chiar consistent... Supa, tocanita, mancare de cartofi, piure, paste... Salata de rosii, salata de legume... Fructe, Barni...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aici la gradi le dau de obicei felul principal(carne/paste/branza/orez) cu o leguma (mazare, pastai, morcov)si fruct din compot/conserva plus lapte (pranz). Vinerea au zi de pizza si corn (pizza facuta doar cu suc de rosii si cascaval). Le mai dau corn dogs (nu ii plac si bine imi pare) sau hot dogs cu cartofi prajiti (cam o data la doua saptamani). La gustare le dau chestii cam dulci (diverse placintele/cheese balls) dupa gustul meu.

Nu e chiar tragic menul dar nici perfect nu este.

Nu a facut kk niciodata albastru

eu ii dau dulciuri gen inghetata/ciocolata/biscuitei/prajituri facute in casa/clatite (nu in fiecare zi normal dar s-a intamplat sa manance si 3-4 inghetate o data, nu am facut o tragedie din asta)

pana la 2 ani nu i-am dat dulce, de abia atunci a prins gustul ciocolatei:))

Azi a avut in menu cous-cous cu snitel de pui si garnitura de legume. A luat 3 guri de cous-cous si 3 de snitel si a ignorat gratios legumele. A trecut la desert: clatite cu branza

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

pai meniul de la Aidan suna fff bine. Acu' nu stiu ce sa zic, poate si exagereaza mama baiatului.
eu cand am dus-o toamna trecuta 2 zile pe Ana, am dus-o la o gradi particulara, mi-a placut, mancarea era facuta zilnic acolo, nu era semipreparata, pizza doar la zile de nastere. e drept, era destul de scumpa si nu accepta asigurarea de stat ca si gradinita cu baiatul

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

si asta tot particulara este.

pe mine ma deranjeaza calitatea carnii si faptul ca nu le dau fructe proaspete, totul e din compot/conserva.

si gustarile, as prefera sa le dea fructe la gustari in loc de biscuiti/etc

si ma mai deranjeaza ca parintii aduc la aniversari/sarbatori numai tampenii dulci si colorate, nu stiu ce naiba o fi in capul lor

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La Daria era asa:

9: tartine cu unt si o cana cu ceai de lamaie SAU cereale cu lapte SAU paine cu sunca de pui/pastrama si o cana cu ceai de lamaie

Intre 12 si 13: pranzul, format din: supa (de diverse feluri), felul doi (cartofi SAU paste SAU pilaf), salata, desert (ciocolata Kinder, Barni, struguri)

16: banana si placinta sau o felie de paine cu ceva si mar

Mancarea era gatita zilnic acolo, au bucatarie proprie.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput