Licurici de ianuarie-februarie 2009 (154)
Raspunsuri - Pagina 19
iuliacris spune:
Da, eu am facut-o, am avut niste cartoane mari de la un whiteboard si am zis sa fac ceva ca oricum vine iarna si subsolul nostru e numai bun de joaca.
Si le-a purtat pe alea roz
?
miereamara spune:
Da, are vreo 4 perechi si le poarta cu indarjire, il mai confunda lumea cu o fetita mai ales ca are si parul lung acum:))
Patricia cum sunteti? M-am gandit la voi toata noaptea, sper ca operatia a mers bine si Vladut s-a recuperat.
Tiny baby gator
Baby gator
bebelusi spune:
fetelor, de 2 zile vlad zice ca il doare cucul, cand am verificat avea outul stang putin umflat si inrosit. Fugim la pediatru si ea ne trimite de urgenta la un chirurg. Ni se face o radiografie si decid sa ne interneze. Diagnostigul inseamna ca i s-a rasucit ceva in interiorul outului (un fel de vena am inteles eu) in jurul axului. Din cauza asta se secreta lichid, trebuiue rezolvat asta ca daca nu, secreta in continuare si poate duce la pierderea outului. S-a decis operatie de urgenta a doua zi, desi era racit si nu se face anestezie in raceala. Am discutat cu anestezistul o ora si am decis sa ii facem operatia. Cele doua ore cat a lipsit VLad de langa mine au fost cele mai lungi din viata mea, am crezut ca mor.

Acum suntem bine, am avut mare noroc pentru ca rasucitura a fost partiala si s-a putut salva outul.
Acum se joaca, nu l-a durut nimic dupa operatie, cel putin pana acum.
Fetelor, daca va zice copilul ca il doare cuculetul, duceti-va de urgenta la medic, sa nu neglijati, ca de multe ori orele fac diferenta. Eu initial nu am bagat de seama crezand ca e vorba de fimoza, ca i se deschide un pic mai greu in ultimul timp. Noroc ca am observat la timp
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ada_coman spune:
Uufff...multa sanatate lui Vlad. Bine ca ai observat la timp! 
Fetelor am citit tot, dar nu apuc sa scriu mai nimic. Interesante discutiile. 
Noi suntem bine, cu nervisori, dar ne descurcam. Karina are 15-15.5 kg si 95 cm, aceeasi greutate pe care o avea si la 2 ani. Are si ea mancaruri preferate si unele pe care nu pune gura, dar in general papa ca o vrabiuta. :)) Dar daca are cereale ar fi in stare sa manance toata ziua, sa rontatie ceva. :))
Va pup si va doresc multa sanatate! 
ada_coman spune:
Iulia, super casuta, tare fericita tre sa fie Carla! 
Miere, Paula mai e putin si vin bebelusii vostri!
Mi-e dor de o
:))
Selene_Bunny spune:
Patri, bine ca ai observat la timp si ca acum sunteti bine. Greu cu problemele astea, l-ar fi afectat enorm mai tarziu...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
miereamara spune:
Patricia, bine ca ati intervenit la timp si totul s-a desfasurat ok.
fetelor am pus scaunele pt bebe 2 in masina, acum vreau sa montez carutull si vineri sa fac bagajul pt ca o sa am 37+ si la ce eforturi fac parca vad ca ma apuca mai devreme![]()
nu imi vine sa cred, a trecut foarte repede timpul
mai am doua saptamani si ceva de munca, nu va pot zice cu ce sila ma tarasc in fiecare zi la servici, cred ca ma dau lovita cu o zi inainte de cezariana si imi iua liber, sa am si eu o zi de leneveala
Tiny baby gator
Baby gator
ada_coman spune:
Miere mai e atat de putin...Chiar n-ar fi rau sa-ti iei o zi libera, chiar si cu o zi inainte de nastere. ![]()

Abia astept sa ne arati poze cu micuta Nadia. 

bpaula spune:
Cat ati mai scris, mie nu mi-a mers forumul de dimineata.
bebelusi ma bucur ca ati vazut la timp si s-a rezolvat, nici nu vreau sa stiu cat de greu ti-a fost in tot timpul asta.
Offf subiectul cu mancarea, dureros si la noi in ultima perioada, desi e mai bine decat in vara. Cred ca v-am mai zis ca in concediu a trait la pranz tot cu pireu cu iaurt si cereale.
Nu e deloc carnivor, rar sa manance el ceva carne, doar daca e taiata f marunt si amestecata in ceva. Problema e ca i-o puneam in supa/ciorba ca ii placeau foarte tare, dar acum rar mananca. Ii mai plac sarmalele si le facem nu foarte grase sa manance si el. Iaurtul, branza de vaca cu oua sau banana, cerealele cu lapte raman in prim plan. Legume mai deloc, fructe mai deloc, abia a gustat vara asta din ele. Capsunile noroc ca le-a prins pe cele de toamna de la ai mei vreo cateva zile. Si mi-i ciuda ca pana anul asta a mancat fructe foarte bine.
Cu 14,2 kg la 98-100 cm nu stam excelent dar eu zic ca e bine asa, el care a fost un bolfos de mic. Daca ii seamana lui taica su apoi slab o sa fie dar cat timp e sanatos nu mai conteaza.
In casa tusim cu totii, unul mai tare ca altul dar nu mereu. Am inceput si eu sa iau Stodalul doar, doar o sa treaca.
Astazi n-a vrut nicicum sa doarma la pranz, oricat ne-am rugat, suparat pe el. Apoi am fost la un party de copii si am venit un pic intoarsa, cu ganduri.
Mai exact copiii au colaborat cu printesa de acolo, au dansat, au cantat, au facut ce zicea ea. El insa tot pe langa a fost. S-a distrat pe topogan, cu un cal si la o bucatarie pentru copii. Foarte rar s-a integrat si el cu copiii ceilalti sa faca activitati cu ei. si nici n-a vrut sa ramana fara unul din noi (parintii nu stateau cu copiii). Se juca ce se juca si apoi ne cauta cu privirea. S-a vazut clar ca ceilalti mergeau la gradinita, e drept ca erau si mai marisori 4-5 ani.
Acum parca ma simt vinovata ca nu l-am dat la gradinita macar din septembrie. ![]()
Bine macar ca el s-a distrat la maxim
.
Si mai sunt fericita ca am reusit sa ii iau incaltari de toamna si de iarna la Marius. Nu va zic cat chin insemna asta inainte, nici acum n-a fost prea usor sa il tin eu cu burta mea dar macar am reusit. Ca in baza sotului, l-am lasat initial pe el sa ii dea un papuc si i se parea ca e bun, asta desi uitase sa ii scoata din varf hartia si bietul copil se plangea
.
Astazi am fost si la farmacie si am mai luat din necesarul pentru nastere si dupa, mi-a venit si pompa de san. Ramane sa ma apuc si de spalat haine de acum.
Fug sa imi fac un ceai cu miere si lamaie. Desi de la sirop si de la lamaie mi se intetesc arsurile.
Selene_Bunny spune:
Io marturisesc ca asa ma enerveaza barbatii astia uneori... Parca sunt batuti in cap... 
(L-am trimis pe D. sa ii incalzeasca laptele Dariei si el ma intreaba inocent din bucatarie: "da' in ce sa-l incalzesc?" Era sa-i zic eu una...)
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...