Licurici de ianuarie-februarie 2009 (154)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mai mama e cu 2 cm mai inalta ca mine si tata avea 1.76

fratemiu pana in clasa a 9 a avut inaltimea mea 1.56-1.57
si in clasa 10 a s-a inaltat brusc (dar a avut niste dureri crunte de spate, nu se putea ridica din pat si doc au zis ca e de la cresterea brusca)
acum are 1.80

eu as vrea evident ca R sa nu fie mic dar sa creasca constant (am si acum in minte cum suferea fratemiu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aidan e inalt pt varsta lui, cel mai inalt copil din grupa de la gradinita, are in jur de un metru daca nu si mai mult.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

naty scuze
am citit eu aiurea kg de care ziceai
lasa ca e bine zic eubine ca vb
ca e sanatoasa
si eu am fost o slabatura
toata lumea radea de mine
chiar si la liceu
asa ca nu conteaza

paula da
are petra deja 6 luni jumate
tre sa ne treaca mucii sa mergem la vaccinul de 6 luni
pe care inca nu l-am facut
TIN SA VA ZIC CA DE DATA ASTA AM FACUT VACCINURILE DE LA STAT
FIIND ATATA CRIZA DE BANI

azi am facut a treia doza de vaccin cu antonia antirabic
mai avem inca doua doze
offffffffff

eu deja am inceput sa ma gandesc la craciun
voi?
mi-e frica ca nu am bani de cadouri insa anul asta
si am 3 finuti
si mi-e jena de ei
tre sa fac cumva
ca asteapta si ei de la nasica
offfffffffffffff
voi cum procedati cu cadourile?
dati idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Marius are si el 98-100 cm si 14,2 kg. Si eu iau pantaloni cu banda care sa ii stranga altfel ii cad. Si de crescut in greutate a crescut maxim 5-600 gr in ultimul an si jumatate cred.
In schimb la inaltime a fost inalt la nastere 56 cm, apoi a crescut mai lent in primele luni si apoi iar mai repede. In general a fost mai inalt ca si copiii din parc de varsta lui desi nici unul din noi nu suntem foarte inalti dar nici mici.

Daca e sa compar situatia cu parintii mei, eu si fratele meu suntem mai inalti ca mama, fratele mai inalt si ca tatal, eu cam tot cat el. Sora mea in schimb e mai mica de inaltime ca noi.

Oricum greutatea depinde si inaltime si de cum e format copilul.

Acum eu sunt fixata pe ideea ca cel mic nu e la fel de mare ca cel mare. Stiu, stiu, nu e bine sa compar si nici nu s-a nascut si o fac . Daca e si serios ca taica-su si nu ranjeste ca mine si Marius o sa ii desenez pe fata un zambet cu markerul.

Mergi la inceput

Uitasem sa raspund la Cami despre cadouri. Eu una am inceput sa mai cumpar cate unul. Nu m-as grabi dar cu un nou nascut chiar nu cred ca o sa am timp atunci.
In principal am luat pt Marius pentru mosi, sau am inceput sa iau.
Pentru sot am luat un cadou dar imi trebuie pentru mos Craciun, pt ziua lui si pentru zi de nume , toate sunt in decurs de o saptamana.

Pentru ceilalti cred ca mai putin anul asta, n-am luat decat niste luamanari pentru sora mea si vreau sa fac felicitari de sarbatori, mi-am luat deja materiale dar sa am si cand. Sa vedem ce se mai investe pe parcurs ca eu nu pot sta prin magazine acum.

Finuta tocmai ce a plecat in China si si-a primit cadoul acum.

Aaa...si sper sa scapati repede si cu bine dupa muscatura de caine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

paula da
inseamna ca esti aranjata cat de cat
offffffff
eu nu stiu cum sa fac
si eu am ziua sotului
ziua socrului si a mamei mele - pe astea le-am rezolvat
dar am trei finuti
si cum sunt cu fetele mai mereu
nu stiu cand sa dau o fuga prin magazine
si sa ma incadrez intr-un minim de buget
pt bebe mare ce ai luat?
mai sa stii ca la mine a fost invers cu zambetul
antonia nu prea a zambit mica fiind
seamana cu soacra
pe cand petra ne innebuneste cu zambetele ei - seamana cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Salutare si de la noi!

Si Ana e inalta pt varsta eu, slabanoaga...cica, si zau ca eu nu o vad deloc slaba, voi ce ziceti??? Ori aici au standarde pentru obezi ori sunt eu cu capu

Ah...ce repede a trecut timpul si pt voi gardivoancelor. Imediat scoatem nebunaticele. Parca o si avd pe Miere cum naste LIVE again.

Ana e in greva foamei, cel putin micul dejun e chiar mic, ea care era o mancacioasa, acum nu stiu ce s-a intamplat
In continuare este foarte iubitoare cu Filip. Il ingrijeste/se joaca cu el...sunt niste scumpi.

Vai mai cami prin cate incerari teceti si voi. of of. Sanatate multa!

Paula si miere, in legatrura cu kg nu va stresati. Credeti-ma cu 2 in casa o sa scapati de ele fff erpede. Eu dupa ce a plecat mama scap de cate 1 kg pe sapt. Mai am 3 si ajung cu greutate ca inainte de a ramana gravida cu ANA. Am ajuns din nou la marimea 4 si trebuie sa ajung la 2

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Cami pai am o carte, niste acuarele pentru pictat, plastelina si am comandat o broscuta proiector cu stele pentru camera lui (parca miere ii luase demult lui Aidan si mi-a placut atunci la nebunie)

Si la bebe mic o jucarie ce canta, sa nu-l uitam nici pe el desi nu cred ca ii pasa la o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Al meu a luat doua guri dintr-un copan aseara, va spun ca nu s-a mai intamplat treaba asta de vreo cateva luni (refuza carnea), am zis ca trebuie sa trec in calendar:)), mai si zicea: uuuhhh chicken, i like chicken, it's good for my poopies:))))), legume nu mai mananca deloc, noroc ca nu refuza smoothie in care ii pun tot felul de minuni; broccoli, spanac, ierburi, seminte...e o chestie scarboasa verde pe care o adora, cine sa-l mai inteleaga??

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daria a ramas o mofturoasa. Prin urmare, nu avem mic dejun si cina organizate. Doar pranzul e pranz. Restul, dupa fasoanele ei.

Nici acum, la aproape 3 ani, nu mananca ce nu manca atunci cand eram eu disperata si scriam despre mofturile ei. Respectiv niciun fel de sandvis, deloc branza/cascaval/telemea, iaurt numai daca este cu fructe si numai de la Muller... Si altele, si altele...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput