Licurici de ianuarie-februarie 2009 (154)
Raspunsuri - Pagina 16
cami_antonia spune:
micola noi avem 13kg
naty tu de ce zici ca e putin 13kg?
mie mi se pare super ok greutatea
miereamara spune:
Si Aidan arata slabut, poate pt ca s-a inaltat foarte mult, oricum el a slabit, are 16.2 kg, nu prea mai mananca.
Tiny baby gator
Baby gator
bebelusi spune:
La noi Vlad e baiatul lui tata si Irina fata lui mama. Vlad ar face orice cu Mircea, il imita in absolut orice. De cand a fost Mircea ocupat mai mult cu serviciu incepuse sa se ataseze si de mine si mai cere din cand in cand cate ceva si cu mine dar tot Mircea e preferat. E drept ca Mircea ii si face ulte jocuri si se ocupa de el si chiar de ea cand vine acasa seara
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Selene_Bunny spune:
Io m-am enervat, drept sa va spun. Am citit subiectul alex_andrei (suntem prietene, fetita ei, Eva, e bolnava rau, sunt internate in spital) si, de la temperatura maxima 40 cu 3, temperatura a scazut la 34 cu 6, cu 4, cu 1, si asistenta de pe sectie cica e normal!!! Ca i-au dat copilei multe antitermice!!!
Io stiam ca temperatura 34 nu exista la oameni...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
iuliacris spune:
Asa suntem si noi cu tati, e stafia mea, m-am cam obisnuit. Dar, cum zice si miere, si al meu barbat se complace, ca doar e mai bine sa te uiti la tv decat sa schimbi copilul la fund.
Carla a avut o saptamana buna, fara scandaluri majore. Alaltaseara totusi si-a luat apa de la frigider, a baut o gura si apoi a varsat restul pe jos, desi ea nu face prostii de-astea de obicei. i-am zis ca m-am suparat si am dus-o la culcare mai repede. Nu a obiectat, am intrebat-o daca stie de ce m-am suparat si a zic ca da, pentru ca a varsat apa pe jos. Am pus-o sa-si ceara scuze si ne-am impacat. Cand vine prietenul ei David face prostiile pe care le face el, arunca cu chestii, bat in jaluzele pana te asurzesc si mai noi scriu cu creioanele pe parchet, chestii pe care ea nu le face cand e singura. Si mai are si ea chestia aia cu bagatul degetelor in paharul cu lapte, cred ca de la gradi preluata, ca si facutul bulbucilor in paharul cu lapte (mi-a si zis ca asa face Karson). Fixuri si ritualuri are si ea cat incape, mai ales in privinta hainelor,de stau eu dimineata sa ma gandesc cu ce naiba sa ma imbrac ca sa nu iasa scandal.
a mea are 13,5 kg la 2 ani si 8 luni, nu chiar asa rau la cat de prost mananca.
bebelusi, imi pare bine ca nu aveti scarlatina, ce usurare!
cami, ce de patanii! Curaj!
Paula si Miere, poate nasteti in aceeasi zi...
bpaula spune:
Buna dimineata!
Am fost aseara la medic, totul pare in ordine. M-a intrebat de ce ma misc asa greu
, well la 95 de kile ar fi si culmea sa ma misc ca o zvarluga
. Ce-i drept pe el il interesa daca ma apasa copilul.
Bebe (tot fara nume e) are intre 2.4 si 2.9 kg. Mi s-a parut cam mic daca ma gandesc ca mai sunt 3 saptamani si as fi vrut sa fie marisor ca Marius la nastere (3.750). Dar sanatos sa fie. Mi-a zis ca ne mai vedem peste 2 saptamani si atunci stabilim operatia dar ca in princioiu peste 3 saptamani il scoatem, daca asociez si faptul ca pe 17 are zi de garda la spital parca vad ca nasc cu miere deodata. Noroc cu fusul orar diferit. ![]()
Parca tusesc tot mai rau si tot ce mi s-a dat sa iau e Stodal care la Marius n-a avut nici un efect tura asta.
Selene eu nu ma pricep la chestiile cu temperatura 34.
Cami si la noi a trecut repede cu sarcina dar si la tine a crescut deja fata mare.
Naty spune:
micolada, ne-ati luat!
miere cred ca ai dreptate.
Si Nadia se joaca frumos cu ta-su daca nu sunt eu acasa.
O sa incerc sa schimb asta si sa-l mobilizez.
cami imi pare rau de cazatura Petrei.
Eu nu am zis nimic de 13 kg , ci ca 11,900 imbracata, cat are Nadia, sunt putine pentru varsta ei (gandeste-te ca e nascuta in decembrie, acusi face 3 ani).
Porumbita spune:
robert are 14.5
dar sincer de la 2 ani tot intre 14 si 14.5 sta si in ian face 3 ani
la inaltime 98
sotul chiar zicea ca i se pare ca nu a mai crescut de loc de ceva timp si ca spera sa nu semene cu mine
(eu am 1.56 si sotul 1.87)
bebelusi spune:
vlad are 97 cm, si noi toti suntem inalti, eu cred ca se va mai innalta, nu are cu cine semana mic
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
asparagus spune:
of, alt subiect sensibil pentru creierasul meu obsedat![]()
Lucas concureaza si el la categoria pana, 13,5 kg si numai 94 cm. Si astea 13 kg le are dinainte de a face 2 ani. Asta vara ajunsese aproape la 14, acum iar a slabit...pantaloni cumpar 92 si numai cu banda din aia elastica cu nasturi de ajustare pe dinauntru, pe care o strang invariabil la ultimul nasture...
Adevarul e ca si noi doi suntem mici de inaltime, eu 1,57cm, sotul 1,65cm. De unde sa iasa copilul inalt?
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009 si
11+
http://www.foto-la.de/Lucas/