Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ooo Anaan ma bucur ca ai intrat, postarea ta ce de obicei imi merge la suflet !!
Cum te mai simti ? Andrei e in forma ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novus, ma simt ca naiba. De azi noapte m-a apucat si o tuse de-aia magareasca, n-am dormit mai deloc, nu mai stiu ce sa mai fac. Raguseala aia oribila persista, daca tot asa o tin, saptamana viitoare imi iau concediu medical, ca nu mai am alte solutii. Am fost la dr: e o laringita virala, dr. mi-a zis ca am facut o forma foarte urata, complicata din cauza specificului meseriei: adica mi-am fortat vocea, cand nu ar fi trebuit s-o fac si acum suport consecintele. Mi-a recomandat pauza vocala cateva zile(dar sa-i spuna cineva asta si lui Andrei!...of!)Colac peste pupaza, H. numai ce m-a anuntat ca lucreaza duminica, ca e Oktoberfest...

Chatonel, bine-ai revenit! Sanatate Iziei...vad ca va"distrati" si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Desi nu sunt de acord cu formarea unui curent pro sau contra cuiva si mi se pare o chestiune mult prea importanta ca lucrurile sa fie puse astfel, merg mai mult inspre Pisigri si Anaan ca si opinie. Eu sunt mai familista de felul meu, dar recunosc si ca daca mi s-ar pune asa un ultimatum, s-ar trezi ascendentul de Leu din mine si ar fi prapad. As pleca de ambitie. Numa ca eu as lua si copilul cu mine. Bine, sigur nu as ajunge departe, ca lucrurile s-ar aseza intre timp sigur.
Pana una alta, am vorbti cu ELA si inteleg ca apele s-au mai linistit. Eu cred cu tarie ca Dumnezeu le va aseza pe toate.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Tot cu ELA...fiecare cu parerea ei....avem toate partial dreptate.

Pana la urma io cred ca fiecare a judecat problema nu din papucii Elei. Adica, io recunosc m-am pus in papucii ei doar partial si am analizat situatia in contextul familiei mele. Adica daca Robert mi-ar pune mie conditiile respective, alegerea pe care as face-o ar fi cea exprimata anterior.

Mergi la inceput

Anaan , sanatate multa iti doresc !! off a inceput sezonul racelilor si iarna inca nu a venit
Abia astept sa-ti revina vocea pt ca mi-e dor de tine !!!!

Pisik, , asta vroiam sa zic si eu ca am vb cu Ela si lucrurile deja s-au asezat cum era si de asteptat, o sa intre ea sa detalieze

Pisigri, Anamariame, musai sa scrieti in wkd parerile voastre ca asa-mi place sa citesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Tot cu ELA...fiecare cu parerea ei....avem toate partial dreptate.

Pana la urma io cred ca fiecare a judecat problema nu din papucii Elei. Adica, io recunosc m-am pus in papucii ei doar partial si am analizat situatia in contextul familiei mele. Adica daca Robert mi-ar pune mie conditiile respective, alegerea pe care as face-o ar fi cea exprimata anterior.

Exact asta i-am spus eu Elei ieri cand am vb cu ea si ma intreba ce as face in locul ei, i-am spus ca eu judec dupa datele problemei de la mine, adica stiind cum e Pisi si cum sutn eu (la noi macar e unison, nu vrem sa plecam si gata, deocamdata ca peste 10 ani nu garantez ca o sa am aceleasi pareri , ce sa mai zic peste 20 )
Acum gandindu-ma stiu sigur ca nu as putea pleca fara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Novus, eu nu vreau sa imi scriu parerea aici, pentru ca e posibil ca gandurile mele sa o raneasca pe Ela, si nu imi doresc asta...In schimb si mie imi place sa va citesc. Azi am o stare groaznica, nu stiu ce a generat-o, dar ma simt aiurea de tot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Novus, eu nu vreau sa imi scriu parerea aici, pentru ca e posibil ca gandurile mele sa o raneasca pe Ela, si nu imi doresc asta...
In schimb si mie imi place sa va citesc.
Azi am o stare groaznica, nu stiu ce a generat-o, dar ma simt aiurea de tot.

No ca m-ai facut curioasa , nu cred ca Ela s-ar supara daca ti-ai exprima parerea doar de aia a scris aici, e normal ca fiecare avem pareri si opinii proprii
sa te simti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu nu stiu cum sa numesc solutia Ancai cu cele 3 saptamani, dar mi se pare "imposibil" ca in termenul asta sa-ti gasesti un job intr-o tara a carei limba nu o vorbesti, unde romanii inca nu au "liber" la munca (asta insemna sa gasesti un patron, care sa te placa ata de tare incat sa se bata el cu administratia pentru tine sau sa gasesti tu alte solutii aplicabile acolo) si unde e ( ca peste tot) criza...
Nu te supara pe mine, Anca, optimismul tau e contagios, dar 3 saptamani astea chiar imi suna putin ""prea"optimist"...In Germ e o criza enorma de locuri la gradi. Salariul am inteles ca nu-i "prea..", iar ea tr sa circule,chiar si pentru Ianis ar fi stresant cu o bona necunoscuta si asta ar stresa-o si mai tare pe Ela etc
In + Ela are si ea(banuiesc) o perioada de proba acolo, in care trebuie sa fie eficienta 110%, iar pentru asta trebuie sa fie linistita in capul ei si cu problemele de familie puse pe un fagas inainte de a se arunca in valtoare.
Decizia e doar in mainile lor ...Noi spunem aici doar ce crede fiecare.
Daca se hotarasc pentru job(impreuna), singura solutie fezabila(pentru mine) e plecarea ei inainte si pregatirea terenului, iar restul se aranjeaza ele cumva pe parcurs.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Asta cu papucii a fost punctul pe i. Parerea mea este ca toate am gandit din papucii proprii, ba mai mult, din niste papuci proprii virtuali, pentru ca in momentul in care am fi puse in fata unei astfel de alegeri, nu stiu cate si-ar mai pastra parerea actuala, sangele rece, opinia transanta, etc.

Mami de minune mica

Mergi la inceput